Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

M0 Autohof Kamionparkoló és épületei
PR: 3
M0 Autohof Kamionparkoló és épületei
Eladó az M0 autópálya mellett 3 hektáros területen levő 136 kamion befogadására alkalmas kamionparkoló, 3 szintes étterem, motel, wellness, lakóház és műhelyek. A kamionparkoló könnyen megközelíthető helyen Magyarország központi helyén, Budapesthez közel, autópálya közelében, frekventált helyen található. Az ipari terület mely kamionparkolóvá lett átalakítva, őrzött, bekerített, 24 órás biztonsági szolgálattal ellátott, kivilágított parkolókkal várja partnereit. Motel és étterem Utcafront és parkoló felől is megközelíthető 120 férőhelyes étterem, utcafelőli terasszal. 150 nm-es konyharész, raktár, iroda. 23 szobás motel. Alagsor 400 nm, medence, szauna, jakuzzi, 8 db zuhanyozó, bárpult, masszázs terem, öltöző, 4 helyiség: biliárd, kondi terem, tárgyalók. Összesen: 1200 nm. A motel 3 db saját parkolóval rendelkezik. A parkoló területén üzemanyagtöltő állomás működik. Lakóház A területen található 200 nm-es lakóház pincével, kerttel, medencével. 4 szoba, 2 fürdő, amerikai konyha, nappali, fedett terasz. Eladó gépjárművek Kamionok, lakókocsik. Kenworth, Freightliner típusú amerikai kamionok, Avion típusú kb: 50 nm komfortos amerikai lakókocsi, Volvo kamion, Cadillac amerikai személyautó, Volvo rakodógép. Trailerek 16-tól 50 tonna terhelhetőségig. Műhelyek 500 nm-es gépesített hangár, valamint egy 200 nm-es betonalapú raktárhelyiség. Mindkettő vízzel és ipari árammal ellátott.
http://www.moautohof.hu [ További részletek ]
Kiadó, eladó raktár, hűtőház valamint irodaház Kecskeméten
PR: 3
Kiadó, eladó raktár, hűtőház valamint irodaház Kecskeméten
Kiadó illetve eladó irodák Kecskemét belvárosában! Bérelhető hűtőház, hűtőraktár Kecskeméten illetve Jánoshalmán! Az irodaház mind gyalogosan, mind személygépkocsival történő megközelíthetősége ideális! A kecskeméti hűtőraktártól - gépjárművel történő közlekedés esetén - a város központja mintegy 10 perc alatt elérhető!
http://www.hutohaz-ingatlan.hu [ További részletek ]
eladó ipari ingatlan
PR: 2
eladó ipari ingatlan
Az eladó ingatlan Tatabánya, megyeszékhely az M1 autópálya mentén, Budapesttől 60 km-re, Bécstől 200 km-re fekszik. Az autóváros, Győr 80 km-re található. Az ingatlan Tatabánya délkeleti részén, 6-os telep elnevezésű városrészben, a Gábor Áron utca 2/A szám alatt fekszik.A Gábor Áron utca a térség két főútvonalát, a Baross Gábor utcát és a Tatai utat összekötő, viszonylag rövid útvonal.
http://www.xn--elad-ingatlan-elb.net/ [ További részletek ]
Ipari ingatlan eladás és bérbeadás
PR: 2
Ipari ingatlan eladás és bérbeadás
Ipari ingatlan, raktár, csarnok, egyéb ipari ingatlan eladás és bérbeadás Budapest, Dunaharaszti, Budaörs, Herceghalom, Ráckeve, Miskolc térségében.
http://www.ipariingatlan.net [ További részletek ]
Csarnoképítés egyszerűen!
PR: 2
Csarnoképítés egyszerűen!
Az általunk kínált acélszerkezetű csarnokrendszer alkalmas, gyártó-, szerelőcsarnok, kereskedelmi létesítmény, többszintes irodaépület, autószalon vagy sportlétesítmény, ill. egyéb épületek kivitelezésére. Az ilyen irányú beruházásokra komplett árajánlatot adunk, és azt a tervezéstől az engedélyezésen át a kivitelezésig lebonyolítjuk.
http://www.csarnokepito.hu/ [ További részletek ]
Szuper Raktár
PR: 2
Szuper Raktár
13 különbejáratú épületrészből áll, amelyek mindegyike tárgyalót, eladóteret, irodát, vizesblokkot, raktárt és parkolókat foglal magába. Ajánlatunkat kifejezetten kis- és középvállalkozások számára fejlesztettük ki. Itt megtalálhatják az igényeiknek megfelelő méretű és kapacitású iroda- és raktárhelyiségeket (92-222 nm), ideális minőségben. Valamennyi telephely külön mérőórákkal rendelkezik, a fűtés, villany víz külön szabályozható, és a rezsiköltség ezek után fizetendő. A klíma, és riasztó bekötési lehetőség elő van készítve.
http://szuperraktar.hu [ További részletek ]
Kiadó iroda, ipari csarnok, rendezvények - Hanwha Ipartelep
PR: 0
Kiadó iroda, ipari csarnok, rendezvények - Hanwha Ipartelep
Főbb előnyök az ipartelepről szennyezésmentes terület több mint 20.000 négyzetméternyi csarnok normál és extrém ipari körülményeket egyaránt kiszolgálni képes létesítmények szinte korlátlan energiavételezési lehetőség szakképzett ipari munkaerő a városban jó megközelíthetőség vasúti és légi közlekedéshez is közel
http://www.hanwhaipartelep.hu/ [ További részletek ]
Ipari ingatlan
PR: 0
Ipari ingatlan
Ipari ingatlanok közvetítésével foglalkozunk. Kínálatunkban megtalálható számos kiadó és eladó budapesti kiadó raktár, telephely, műhely, üzem, gyár, és más ipari ingatlan. Eladó ipari telkeket külön csoportba jelenítünk meg, amelyeket főleg a fővárosban és közvetlen környékén helyezkednek el. Ha nem talál most kínálatunkban megfelelő ingatlant, akkor is érdemes keresnie, mert folyamatban lévő megbízásokról is tudom tájékoztatni (lehet, hogy elsőként), illetve saját portfoliónkon kívül több partnerünk (más ipari ingatlanközvetítők) ajánlatait figyelembe véve, javasolhatok megoldást az Önök számára. Elsősorban 250 m2-nél nagyobb ipari ingatlanokkal dolgozunk.
http://www.raktaringatlan.hu [ További részletek ]
Kiadó ipari ingatlanok
N/A
Kiadó ipari ingatlanok
Webhelyünkön megtekintheti azokat az ingatlanokat, melyeket akár magánszemély is kibérelhet. Oldalunk profiljába főleg az illik, hogy ezeket az ingatlanokat bérbe adjuk, ám ennek ellenére, mégis felsorakoztattunk néhány olyan telket is, melyeket meg lehet vásárolni. A leírások közt megtalálhatja azokat az információkat is az ipari ingatlanokról, melyek nagy hasznára válhatnak a kedves érdeklődőink számára abban az esetben, ha ki szeretnék bérelni valamelyik földterületet.
http://www.ipariingatlan.com/ [ További részletek ]
Ipari park - Hajdu Infrastruktúra
N/A
Ipari park - Hajdu Infrastruktúra
A Hajdu ipari park széles spektrumú infrastruktúrával rendelkező telephelyeket és telkeket biztosít a termelési és szolgáltatási profilú vállalatok számára. Kiadó raktár területeinken versenyképes áron kínálunk raktározási szolgáltatásokat, amelyek kiterjednek a tárolásra, komissióra és csomagolásra. A tárolásra alkalmas épületek temperáltak, szellőztetettek, valamit felrakógépekkel és állványrendszerrel is el vannak látva. Telephelyünk Debrecenhez és Nyíregyházához közel helyezkedik el. Továbbá jó megközelíthetőséggel rendelkezik, mivel érinti a 4-es számú főút és vasútvonal is keresztülvezet rajta. Légi megközelítés szempontjából pedig a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren keresztül van lehetőség. Ipari telkeink és létesítményeink bérbe vehetőek, de akár meg is vásárolhatóak. Az ipari tevékenységek szempontjából kedvező környezetet biztosít, hogy a telephely közel helyezkedik el az ukrán és román határhoz is.
http://www.hajduiparipark.hu/ [ További részletek ]
Polgár Ipari Park - az Év Ipari Parkja 2011
N/A
Polgár Ipari Park - az Év Ipari Parkja 2011
A Miskolc-Debrecen-Nyíregyháza háromszög közepén, közvetlenül az M3 autópálya polgári lehajtója mellett található Polgár Ipari Park alacsony bérletű gyártó- és raktárcsarnokokkal várja leendő ügyfeleit.
http://www.polgariparipark.hu [ További részletek ]
Karcagi Ipari Park
N/A
Karcagi Ipari Park
A 4-es főút mellett elterülő Karcag Ipari Park a város élelmiszergazdasági tradícióira építve, alacsony árú építési telkekkel várja leendő ügyfeleit.
http://www.karcagiiparipark.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1277   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829