Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Mozsár Trade Center
PR: 4
Mozsár Trade Center
A Mozsár Trade Center Budapest 6. kerületének központi részén, az Andrássy út, a Nagymező utca és a Jókai tér közvetlen közelében található. A modern stílusú, 2005-ben átadott irodaház 2.700 m2 alapterületen kínál első osztályú irodaterületeket és üzlethelyiségeket. Az épület alatti három szintes mélygarázs elegendő helyet biztosít a bérlők és látogatóik számára. A Mozsár Trade Center épülete modern, hétszintes épület, alul háromszintes mélygarázzsal. Az épület középső részén fedett átrium biztosítja az irodák természetes fénnyel való ellátását, és az itt kialakított belső kert kellemes légkört biztosít az irodaházban dolgozók számára. Az irodaházban rugalmas alaprajzi kialakítású irodaterületek és üzlethelyiségek kaptak helyet. A 400 m2-es irodaszintek két, 180-220 m2 nagyságú, önálló bejárattal, saját vizes blokkal és konyhával rendelkező egységre oszthatók fel. A földszinten 50-250 m2-es nagyságú üzlethelyiségek bérlehetők. Az épület alatti mélygarázs 47 db gépkocsi parkolására nyújt lehetőséget, amely hozzájárul az irodaház jó megközelíthetőségéhez és a bérlők, valamint látogatóik kényelmét szolgálja. A belső kialakítás, a padló- és falburkolatok minősége, az alkalmazott berendezési és felszerelési tárgyak mindenben megfelelnek az "A" kategóriás színvonaltól elvárható követelményeknek. A bérlemények belső felosztása rugalmasan, a bérlők igényeinek megfelelően alakíthatóak. Minden bérelhető egység önálló tea-konyhával és vizes blokkal van ellátva. A szobánként elhelyezett termosztátok egyedi hőmérséklet beállítási lehetőséget biztosítanak. A hűtés-fűtés az irodahelyiségekben az álmennyezet fölött elhelyezett fan-coilokkal történik. Az ablakok nyithatóak, dönthetőek, és részben külső fényárnyékolóval vannak ellátva.
http://www.mozsartc.hu/ [ További részletek ]
Üzlethelyiség.hu
PR: 4
Üzlethelyiség.hu
Oldalunk a különböző irodák bérlésének közvetítésével foglalkozik és bemutatjuk a különböző ingatlanokhoz tartozó környéket és főbb csomópontokat is, ami egy nagyon fontos szempont lehet abban az esetben, amennyiben ingatlant szeretne bérelni valaki.
http://www.uzlethelyiseg.hu/ [ További részletek ]
Terrapark, Budaörs
PR: 3
Terrapark, Budaörs
Bérelhető irodák a Terraparknál csendes, nyugodt környezetben. A zöldövezeti irodapark minden kiadó irodája egyedi igények szerint alakítható.
http://terrapark.hu [ További részletek ]
gold irodaház - kiadó iroda
PR: 2
gold irodaház - kiadó iroda
A Gold Irodaház a hazai kis-, középvállalkozók igényeinek figyelembe vételével készült. Elegáns megjelenésű kiadó irodaház, világos, sok ablakkal rendelkező helyiségek, vevő és ügyfélbarát környezeti kialakítás, könnyű megközelíthetőség (Budapest XIII. kerület Metrómegállóhoz közel) energiatakarékos, előre tervezhető költségekkel. Az irodák rugalmasan válaszfalazhatók, igény szerint oszthatók. Az irodateret álmennyezettel, szőnyegpadlózva (igény szerint laminált padlózva) strukturált kábelezéssel, telekommunikációs és internetes elérhetőséggel kínáljuk. Az épület udvarán 23 parkolóhely áll a bérlők rendelkezésére. A földszinten bemutatóterem bérelhető, de üzlet-helyiségnek is kiváló!
http://www.goldiroda.hu [ További részletek ]
Kiadó irodák Budaörsön
PR: 0
Kiadó irodák Budaörsön
Kiadó irodák a Budaörsi Ipari és Technológiai Park, BITEP területén Budaörs, Törökbálint, Biatorbágy, és Budakeszi határában a PO-I irodaházban.
http://kiadoiroda.org [ További részletek ]
Iroda kiadó Zalaegerszegen
N/A
Iroda kiadó Zalaegerszegen
A Kosztolányi Irodaház korábbról a Szakszervezetek Művelődési Központja-ként volt ismert Zalaegerszegen. Az irodaház tulajdonosa a budapesti székhelyű Liga Szakszervezetek, üzemeltetője az Lsz Alfa Kft. Liftes irodaházunk a belvárosban, frekventált helyen található, így a vasúttal, vagy autóbusszal érkezőknek egyaránt könnyen megközelíthető.
http://www.kosztolanyiirodahaz.hu [ További részletek ]
Atlasz irodaház Budaörs
N/A
Atlasz irodaház Budaörs
Kiadó iroda Budaörsön az Atlasz Irodaházban! Kellemes, zöld környezetben kínálunk korszerű irodákat kedvező bérleti feltételek mellett. Jó közlekedés, kiváló infrastruktúra, rugalmas bérleti feltételek. További részlekeért látogasson el honlapunkra és kérje ajánlatunkat!
http://www.atlas.hu [ További részletek ]
Kiadó irodaház
N/A
Kiadó irodaház
A Budapesti Építészeti Nívódíjat elnyert kiadó irodaház annak minden előnyével és számos szolgáltatásával várja az iroda, rendezvényekre alkalmas terem iránt érdeklődőket. A mozgáskorlátozottak számára történő kialakításnak, és a tágas, modern építészeti megoldásainknak köszönhetően Ön bizonyára talál majd kínálatunkban ízlésének megfelelőt, hogy munkáját kellemes környezetben végezhesse.
http://xn--kiadirodahzbudapest-zub58a.hu [ További részletek ]
Kiadó iroda Budaörs óvárosában
N/A
Kiadó iroda Budaörs óvárosában
Csendes, zöldövezeti környezetben, kiváló infrastruktúrával rendelkező irodaházban, Budaörs központjában kínálunk kifogástalan minőségű kiadó irodákat már 20 nm alapterülettől. Kedvező bérleti díjak Forintban, árfolyamkockázat nélkül! Alacsony üzemeltetési költség, rugalmas bérleti feltételek! További részletekért látogasson el honlapunkra!
http://www.kiadoirodabudaors.hu [ További részletek ]
Terembérlés Budapesten és vidéken
N/A
Terembérlés Budapesten és vidéken
Hogyan működik a terembérlés.info honlap? A honlap célja, hogy összegyűjtse és funkció szerint rendszerezze a budapesti és vidéki bérelhető termeket elősegítse a gyors és célirányos választást elősegítse a gyors kapcsolatépítést a terembérlés iránt érdeklődő ügyfelek és a terembérbeadók számára tájékoztassa a bérbevevőket és a bérbeadóakat az aktuális igényekről
http://teremberles.info/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829