Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Dr. Sarkadi és Társa Ingatlan Portálja
PR: 4
Dr. Sarkadi és Társa Ingatlan Portálja
Ingatlan fényképes adatbázis magánszemélyeknek, befektetőknek, folyamatosan bővülő kínálattal. Lakó-ipari-kereskedelmi ingatlanok közvetítése, elsősorban Budapesten és környékén. On-line ingatlan regisztráció. Munka-munkaerőközvetítés.
http://www.drsarkadi-ingatlan.hu [ További részletek ]
ingatlanjog.hu
PR: 4
ingatlanjog.hu
Ingatlanvásárlásai, - eladásai és ingatlanokkal kapcsolatos jogvitái kapcsán kérje az INGATLANJOG.HU területileg illetékes ügyvédjének ajánlatát! Szakszerű segítség a jogterület szakértőitől! www.ingatlanjog.hu
http://www.ingatlanjog.hu [ További részletek ]
Ingatlan Piactér
PR: 4
Ingatlan Piactér
Az Ingatlan Piactér olyan ingatlan adatbázis, ahol könnyen megtalálható az eladó ingatlan, eladó lakás, eladó ház, telek, iroda, garázs. Ingyenes hirdetés feladás segíti a hirdetőket. Cégtárunkban ingatlanos és építőipari cégek találhatók. Az apróhirdetések gyors hirdetést tesznek lehetővé.
http://www.ingatlanpiacter.hu [ További részletek ]
Jelzalog, hitel, banki hitel, hitelfelvétel, kölcsön, lakásvásárlás
PR: 3
Jelzalog, hitel, banki hitel, hitelfelvétel, kölcsön, lakásvásárlás
A 2008 ősze óta tartó világgazdasági recesszió hatására a hitelezési gyakorlat Magyarországon is radikálisan változik. A hiteltermékek zöme megszűnt, ami megmaradt átalakult, vagy kamatát a bank felemelte. A bankok egyre kevesebb esetben nyújtanak hitelt, gyakran olyan ügyfeleket sem hiteleznek meg, akiknek egy éve még egyértelműen kölcsönt nyújtottak volna. Több a váratlan helyzet a hitelbírálat során, egyre gyakrabban a szokásoshoz képest plusz dokumentumokat, igazolásokat kérnek be a bankok, amire jó előre felkészülni. A független hitelközvetítő cégek között egyre gyakoribb, hogy jutalékot kérnek az ügyféltől. Több munkájuk van egy hitelkérelemmel, mint korábban, mert kevesebb a "jó ügyfél" és a bankok hitelezési kedve kisebb, mint volt. A jelzalog.com tanácsadói hálózata az alábbi szolgáltatásokat nyújtja: - Díjmentes hiteltanácsadás segítünk kiválasztani az Ön számára legkedvezőbb bankot és segítünk jól összeállítani a hitelkérelmét - Díjmentes hiteligénylés előzetes és egyszeri költségek nélkül - bizonyos hiteltermékek esetében - Díjmentes hitelügyintézés az esetek zömében külön költségek felszámítása nélkül elvállajuk ügyét, ha nem, azt az első beszélgetés során tisztázzuk Önnel Hiteltanácsadó kollégáink mindegyike legalább 4-5 éve ismeri a piacot, és igazoltan legalább 2-2,5 milliárd forintnyi folyósított hitelállománya van. Az összes jelentős pénzintézettel folyamatos kapcsolatban állunk Magyarországon. Mi nem ígérjük azt, hogy bárkinek bármit "elintézünk". Úgy hisszük, Önnek nem erre van szüksége. Nem mindenki hitelképes, aki hitelt szeretne felvenni, ez közismert tény. Mi azonnal jelezzük, ha nem tudunk gyorsan segíteni, és még tanácsot is adunk, hova fordulhat, milyen lehetőségei vannak. Ha egy ügyet elvállalunk, annak sikerében biztosak vagyunk. Megtisztelő megkeresését várva, jelzalog.com
http://www.jelzalog.com/ [ További részletek ]
Ingatlan információk
PR: 2
Ingatlan információk
Hogyan vásárolj olcsón ingatlant - Kedvező árú ingatlanok - Ingatlan vásárlás árverés előtt - Ingatlan információs portál - Ingatlan akciók - Ingatlan végrehajtás - Ingatlan árverés - Ingatlan info árverésekről - Ingatlan vásárlás kedvezményesen - Ingatlan vásárlás akciós áron - Akciós ingatlan oldal ...
http://akciosingatlan.com [ További részletek ]
Ingatlan szakemberek, Ingatlaniroda vezetési megoldások, ingatlanmarke
PR: 2
Ingatlan szakemberek, Ingatlaniroda vezetési megoldások, ingatlanmarke
Az ingatlaniroda hatékonyabb működéséhez és az ingatlanügynökök munkájának eredményesebbé tételéhez adunk segítséget ingatlaniroda vezetési megoldásokkal és ingatlanmarketinggel. Ez egy teljes körű képzési rendszer, amelynek anyagaiból szerzett tudással fel lehet állítani egy ingatlanirodát, vagy rövid idő alatt fel lehet fejleszteni a már meglévő ingatlanirodát hatékonyabb szintre. Az ingatlanközvetítés gyakorlati alkalmazásaiba, üzletkötési technikákba, valamint az eredményes és pénzt hozó ingatlanügynöki szisztémába kaphatunk mélyebb betekintést.
http://www.ingatlanszakemberek.hu [ További részletek ]
Társasházi portál
PR: 2
Társasházi portál
A társasházi portál sok hasznos informácíóval szolgál,társasházakkal kapcsolatos ügyekben,kérdésekben.Egyedülálló, bíztosítás-összehasonlító táblázattal rendelkezik.Rávilágít minden társasházi problémára.Naprakész informácíóval rendelkezik,fontos részleteket mutat be a társasházak életéből.Ötletekkel, javaslatokkal, cikkek megírásával és a fórumon történő hozzászólással segíthetjük egymás munkáját és a tulajdonosok szemléletének alakításátat, társasházak életéről, kezeléséről a tulajdonosoknak, képviselőknek és kezelőknek egyaránt.Azért, hogy tulajdonosai és kezelői többnyire tisztában legyenek a társasházi élet szabályaival.
http://tarsashazak.net [ További részletek ]
Ingatlanjogi információk
PR: 1
Ingatlanjogi információk
Ingatlanjogi információk, tanácsok, segítség ingatlanügyletekhez. Ügyvédi támogatás lakás-, telek- és egyéb ingatlanügyletekhez.
http://www.ingatlan-jog.com [ További részletek ]
csendeshaz
PR: 1
csendeshaz
Könnyűszerkezetes építési technológiával épített házak, jellemzői földrengésnek ellenálló szerkezet, talajvizes helyen is száraz marad, gyorsan felépíthető, nagyon jó hőszigetelő képességgel rendelkezik és ezáltal alacsony rezsiköltséggel üzemeltethető.
http://www.csendeshaz.sokoldal.hu [ További részletek ]
Otthonteremto.hu - Otthonok, Lakberendezés, Építkezés, Kert
PR: 0
Otthonteremto.hu - Otthonok, Lakberendezés, Építkezés, Kert
Építkezés, lakberendezés, kertkultúra: cikkek, hírek, újdonságok, akciók. Cégkereső, ingyenes online magazin, termékajánló. Minden, ami otthonteremtés...
http://www.otthonteremto.hu/ [ További részletek ]
IngatlanGuru - Videós ingatlan portál
PR: 0
IngatlanGuru - Videós ingatlan portál
Magyarország legnagyobb videós ingatlan portálja, óriási adatbázissal, egyszerű kezelhetőséggel. Gyors kereső rendszer segítségével a kívánt ingatlan megtalálása és az azonnali ajánláskérési lehetőséggel lerövidül a döntés meghozatala.
http://www.ingatlanguru.eu [ További részletek ]
Csatlakozási lehetőség az Openhouse-hoz
N/A
Csatlakozási lehetőség az Openhouse-hoz
Az Openhouse Ingatlan Franchise Hálózat - Magyarország leginnovatívabb magyar tulajdonú ingatlan franchise hálózata - MOST csatlakozási lehetőséget kínál leendő partnereinek. A sikerhez vezető utat személyesen az Openhouse magyar tulajdonosaitól, Molnár Szabolcstól és Molnár Kristóftól tudhatja meg. Természetesen az érdeklődők választ kapnak arra, milyen előnyökkel jár számukra a franchise rendszer.
http://franchise.webgenerator.hu [ További részletek ]
Ingatlanklikk
N/A
Ingatlanklikk
Cégünk több mint tíz éves piacon való jelenlétével, a szakmában lévő lehetőségek teljes skálájának felhasználásával, elért eredményeivel, meghatározó szerepet tölt be az ingatlanszakmában.
http://www.ingatlanklikk.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829