Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Kategóriák

DíszhalakDíszhalak (4)

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Africanfish
PR: 2
Africanfish
Cégünk a Közép és Kelet Európai akvarista társadalom Tanganyika tavi díszhalak iránt nyitott közönsége számára foglalkozik, a legmagasabb minőségi igényeknek is megfelelni képes afrikai díszhalak (afrikai sügérek és harcsák) importjával és forgalmazásával. Célunk, hogy mind az igazi kuriózumokat kereső akvaristák, mind az elhivatott különösen jó ivararányú csapatokat kereső díszhal tenyésztők számára, nemzetközi összehasonlításban is versenyképes áron kínáljunk vadon befogott Afrikai sügéreket és harcsákat. A vadon befogott Tanganyika tavi halak importját az országban jelenleg egyedülálló módon, direktben afrikai telephelyekről valósítjuk meg.
http://www.africanfish.hu/ [ További részletek ]
halak-betegsege
N/A
halak-betegsege
Itt már több kórokozóra is gyanakodhatunk. Ide sorolhatjuk a halak hasvízkórját, melyet különböző baktériumfajok okoznak, azonban a kórkép kialakulásához többnyire hajlamosító tényező jelenléte is szükséges. A betegség leggyakoribb kórokozója az Aeromonas hydrophila . A kezelés általában antibiotikumos fürdetésből áll, melynek időtartama 5-10 nap. Ehhez ki kell kapcsolnunk a külső szűrést, a szellőzést azonban érdemes fokoznunk. Az ajánlott hatóanyag-tartalom 100 liter vízre 18-20 mg nifurpirinol hatóanyagú Prefuránt vagy Aquafurant.
http://napos.comule.com/halak-betegsege [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829