Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Kutyaiskola
PR: 3
Kutyaiskola
Kutyaiskolában félrenevelt kutyák viselkedéskorrekciója, Kutyaiskola kezdő kutyásoknak és kutyáknak. Nevelés erőszak nélkül. Tippek és tanácsok kezdő és haladó kutyásoknak Cím: 1223 Budapest, Brassói út Nyél utca sarok A régi 7-es úton (Budapest felől) a Szoborparknál balra kell fordulni. A Szabadkai úton tovább és az Áron utcán jobbra, majd a Nyél utcánál megint jobbra. Mivel a terület zöldövezet, ezért a kocsit a földút kezdeténél kell hagyni. Innét már 3 perc séta a kutyaiskola. De lehet a Brassói út felől is megközelíteni.
http://www.kutyaiskola.net [ További részletek ]
Kutyakiképzés, kutyakiképző
PR: 3
Kutyakiképzés, kutyakiképző
Erényi Zita kutyakiképző kutyakiképzést vállal háznál is, csoportban is előre megbeszélt időpontokban, elsősorban Budapesten de kiszállási díj fejében szinte bárhova házhoz megy. Kutyakiképzés elsősorban Budapesten de kiszállási díj fejében szinte bárhol.
http://www.kutyakikepzes.net [ További részletek ]
Kutyatippek, a legjobb kutyanevelési tanácsok!
PR: 3
Kutyatippek, a legjobb kutyanevelési tanácsok!
Hasznos cikkek, melyek nagy segítségedre lesznek a kutyanevelésben, vagy új kiskutyád kiválasztásában. A hónap legjobb tuti tippjei a kutya életével kapcsolatban. Viccek, mókás történetek a kutyatartásról. Tanácsok a kutya egészségére vonatkozóan. Információ a legnagyobb veszélyekről, melyek kedvencedet fenyegetik! És még sok más érdekesség...
http://www.kutyatippek.hu/ [ További részletek ]
Kutyapszichológia, kutyakiképzés
PR: 2
Kutyapszichológia, kutyakiképzés
A kutyák tartása, nevelése és kiképzése, hogy viszonyuljunk, hogy kezeljük kutyánkat. Kiképzésről, azok technikái és módszerei. Ötletek, tanácsok kezdő és haladó kutyások számára. A honlap létrehozásában egyetlen dolog vezérelt, hogy egy helyen gyüjtsem össze, lehetőség szerint az összes olyan írást és anyagot amely mind a kezdő mind a már “haladó” kutyatulajdonos segítségére lehet kutyája nevelésében, hogy ezáltal kellemesebbé tehesse kutyájának életét, valamint hogy szorosabbá tehesse kapcsolatát kutyájával.
http://www.kutyapszichologia.hu [ További részletek ]
Eboktató
PR: 1
Eboktató
Kutyakiképzés-gazdioktatás háznál. Problémás ebek szocializációja, klikker-tréning, engedelmesség, őrző-védő munka. A Tükör-módszer jegyében: előtérben a gazdi-kutya kapcsolat.
http://www.eboktato.hu [ További részletek ]
T2 Kutyaiskola | Nagykanizsa
PR: 1
T2 Kutyaiskola | Nagykanizsa
Tislér Zoltán kutyakiképző vagyok, kutyaiskolát indítok, Nagykanizsától 5 km-re a 74. számú főút Fűzvölgyi elágazójánál, a Kőnig étteremmel szemközt kialakított kutyakiképző pályán! A képzések időpontja: péntek és szombat 17 óra A képzés célja, hogy minden fajtájú, nemű, korú kutyát megtanítsunk a szocializációtól, a környezetbe való beilleszkedésen át a sport, hobbi, vagy akár az őrző-védő munka alapjaira. Melyben főként az alapvető engedelmességi, ügyességi és őrző-védő munkák szerepelnek. Gyere el és megtanítjuk a kutyádat, hogy megértsen, Téged pedig arra, hogy őt megértsd! Hozz magaddal: - oltási könyvet - bőr nyakörvet - bőr pórázt - szájkosarat - a kutyád kedvenc játékát A tanfolyam végén vizsga lehetőség!
http://t2kutyaiskola.hu [ További részletek ]
képzett kutya
PR: 0
képzett kutya
kepzettkutya.hu - Iskola és kiképzés. Szolgáltatások: Engedelmes képzés - alap, közép és felsőfokon. Őrző -védő képzés. Napközi, szocializáció, panzióztatás, táplálkozási tanácsok.
http://www.kepzettkutya.hu [ További részletek ]
Kutyakiképzés - Dogmopolite
PR: 0
Kutyakiképzés - Dogmopolite
A Dogmopolite az első olyan szakszerű vállalkozás ma Magyarországon, amely négylábú kedvencének minden területen és élethelyzetben professzionális megoldást nyújt. Szolgáltatásaink köre felöleli a kutyasétáltatástól és csőszködéstől kezdve az egészségügy és szakmai tanácsadáson át egészen a kutyakiképzést, és kutyakozmetikát.
http://www.dogmopolite.hu/kutyakikepzes.php [ További részletek ]
Kutyanevelési tanácsadó
N/A
Kutyanevelési tanácsadó
Bepisil? Elszalad? Neveletlen? Én segítek! Otthonában kísérheti figyelemmel kedvence fejlődését, tanulását. egyéni foglalkozás, kutyaszemélyiségre szabott tanmenet, játékos fejlesztések.
http://kutyanevelesitanacs.gportal.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1266   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 2   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829