Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Fogatlovak képzése, belovaglás, utóidomítás, lovasoktatás
PR: 2
Fogatlovak képzése, belovaglás, utóidomítás, lovasoktatás
Magánfoglalkozások, magánedzések keretében saját lovaddal - környezetváltozás nélkül - szeretnéd fejleszteni lovad képességét és lovas tudásodat. Csikód vagy nehezen kezelhető lovad van és a képzésével, belovaglásával, utóidomításával kapcsolatban merülnek fel kérdéseid. A már belovagolt lovak esetén az idomítás során elérhetjük, hogy a ló leadja a fejét, támaszkodjon, csizmán forduljon, ugorjon, nyújtson, rövidítsen lépésben, ügetésben és vágtában, ezáltal növelhetjük a ló tudását és önbizalmát. Fogatlovak képzése: amennyiben szeretnéd lovaidat fogatolni, bekocsizni vagy szeretnél fogathajtásról többet megtudni Szeretnél minél kevesebb kockázatot vállalni leendő lovad megvásárlásánál, és segítségre van szükséged, hogy erről szintfelmérő próbalovaglással tudj meggyőződni.
http://www.szabopisti.hu [ További részletek ]
Horse
N/A
Horse
Idős, beteg lovak örökbefogadása. Ha már nincs szükséged rá, gondold meg, mit teszel. Adj még egy lehetőséget kedvencednek és hozd el hozzánk. Nem eladásra és nem levágásra kerülnek! Nálunk tovább élhetnek. Levesszük a terhet rólad. Bármikor meglátogathatod.
http://www.horse.honlapepito.hu [ További részletek ]
Eladó lipicai ló
N/A
Eladó lipicai ló
Szentgyörgyváron található lipicai ménesünk. Fő tevékenységünk a lipicai lovak tenyésztése, pont ezért jelentős állománnyal rendelkezünk ezen fajtából. Telephelyünkön lehetőség van megtekinteni, megismerni, megszeretni ezt a fajtát. Amennyiben minőségi lipicai lovat szeretne vásárolni, bátran keressen minket. Állományunkban különleges mozgású, egyedi örökítési képességekkel rendelkező fedezőmének találhatók. Szolgáltatásaink: felkészült szakmai személyzetünkkel vállalunk lovak tanítását belovaglás, bekocsizás tekintetében, illetve lovak bértartását akár boxos, akár legelős tartás tekintetében.
http://lipicai.com/ [ További részletek ]
Lovas portrék specialistája
N/A
Lovas portrék specialistája
Lovas portrék specialistája: díjnyertes lovas grafikák, megkapó fotósorozatok! Lovas képeinket azoknak ajánljuk, akik maguk is rajonganak a lovak valósága mögött rejlő letisztult szépségért, a belőlük áradó harmóniáért. Vagyis a lovakért, a képzőművészetért és így együtt a kettőért. Lovat ábrázolni valódi kihívás. Alkotásaink által megpróbáljuk halhatatlanná tenni harmonikus lényüket, a belőlük fakadó szépséget, nemességet, robusztus erejüket.
http://www.lovasportre.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829