Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Szélvédő kereskedelem
PR: 3
Szélvédő kereskedelem
Autóüveg import, szélvédő kereskedelem, szélvédő javítás, csere. Egyes speciális buszok, kamionok üvegeit is 72-96 órán belül szállítjuk!
http://www.gima.hu/ [ További részletek ]
www.autouniversal.shp.hu
PR: 2
www.autouniversal.shp.hu
Autóüvegezés: Cégünk tevékenységi körébe tartozik minden típusú és évjáratú gépjármű üvegének cseréje. Egyaránt foglalkozunk -elsőszélvédő -hátsószélvédő - és oldalüvegekcseréjével, valamint a szélvédőbeázások megszüntetésével. Autóüvegeinket olyan európai és hazai gyárakból szerezzük be, amelyek a világ autógyártóinak is beszállítói. Ez garantált első osztályú minőséget és magas fokú biztonságot jelent ügyfeleink számára! Az általunk forgalmazott és beszerzett termékek az alábbiak: - -PILKINGTON -SAINT-GOBAIN SEKURIT -NORDGLASS -HS laminated A PEHOSZ Kft. a következő tényekkel biztosítja ügyfelei számára a kifogástalan szolgáltatást: - Gyári minőséggel megegyező üvegek, amelyekre teljes körű garanciát vállalunk, - technológiánk a legmodernebb svájci, illetve amerikai EQUALIZER-célszerszámrendszerre épül, - ragasztó- és tömítőanyagaink a PYRMO DINITROL legkitűnőbb gyártmányai közé tartoznak, amelyek alkalmazását a gyártó tanította be, - munkánkat időjárástól függően az ügyfeleink által megadott helyszínen végezzük, és a jármű néhány órán belül útra készen áll, - az általunk elvégzett munkára élettartam-garanciát vállalunk! PEHOSZ KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT
http://autouniversal.shp.hu/hpc/web.php?a=autouniversal&o=fooldal_qQHS [ További részletek ]
Autóüveg fóliázás
PR: 0
Autóüveg fóliázás
Az autóüveg fóliázása több funkciót lát el, mint gondolnánk. Nem csak a fénytől véd. Az ablak betörését is nehezíti, a klímát is kíméli és nem utolsó sorban az egészségre káros anyagokat is szűri (UV).Egy szépen bedolgozott üvegfólia az autó dekorál is. Legtöbb típusa csak kifelé enged látni. Több mint 20 év tapasztalatával vállaljuk autója üvegeinek fóliázását, dekorálását.
http://www.autouvegfoliazas.com [ További részletek ]
Autóüveg fóliázás, karosszéria fóliázás
PR: 0
Autóüveg fóliázás, karosszéria fóliázás
Cégünk autóüveg fóliázással foglalkozik, mely a mai környezeti hatások miatt fontos támogatást nyújthat a hő- és UV-védelem területén. Emellett a vagyonvédelemben is fontos partner lehet a sötétítő fólia.
http://skyfolautofolia.hu/autouveg.html [ További részletek ]
Autóüveg csere, beépítés - Pilis Autóüveg Kft.
PR: 0
Autóüveg csere, beépítés - Pilis Autóüveg Kft.
A cég fő tevékenysége helyszíni kiszállásos autóüveg beépítés. Azonnali cascós kárfelvétel, teljeskörű kárügyintézés, önrész mentes számlázás. Szerződésünk alapján a legtöbb biztosító esetében ingyen, vagy minimális önrészfizetéssel (számla végösszegének 10, max 20%-a) tudjuk Casco-ra szélvédőjét kicserélni. Az általunk beszerzett üvegek a vezető autóüveg gyárak minőségi termékei.
http://www.pilisautouveg.hu [ További részletek ]
Komárom szélvédő szerviz
N/A
Komárom szélvédő szerviz
M1 Szélvédő-szerviz Kft. Cégünk fő profilja autóüvegek cseréje, javítása, és az ehhez kapcsolódó szerelési tevékenységek, valamint szélvédő, hátfal és oldalüvegek értékesítése. Állandó raktárkészletünknek köszönhetően a vásárlóinkat azonnal vagy legfeljebb 48 órán belül ki tudjuk szolgálni, legyen az bármilyen típusú autóüveg. Ügyfeleinknek garantált minőséget, és olcsó árakat tudunk biztosítani. Cégünknél megtalálhatja az igényeinek és pénztárcájának megfelelő szélvédő típust. Termékeink között megtalálhatók a legnagyobb szélvédő gyártó cégek. Minden nálunk vásárolt szélvédő rendelkezik az európai unió által megkövetelt minőségi bizonyítvánnyal. Vállaljuk: személyautók, teherautók, kamionok, buszok első és hátsó szélvédőinek, oldalüvegeinek beszerelését garanciával!!! Műhelyünkben azonnali helyszíni CASCO-s kárfelvétel működik. Akár az önrész megfizetése nélkül, ingyen is hozzájuthat szélvédőjéhez!!! Bővebben a Biztosítás menüpont alatt. Amennyiben Önnek kényelmesebb, akár otthonában, munkahelyén kicseréljük szélvédőjét! (Tatán és környékén, valamint Komáromban ingyenes kiszállással.) Szélvédő csere, szélvédő javítás, szélvédő gravírozás Akciók CASCO-s szélvédőcsere esetén elengedjük az önrészt! Minden nálunk végzett szélvédőcsere esetén ajándékkal kedveskedünk! Autóüveg Cascos kárfelvétel Telephelyünkön azonnali, teljeskörű CASCO biztosítási kárrendezés áll ügyfeleink rendelkezésére, csupán gépjárművét és iratait kell magával hoznia. Együttműködő partnereink: ALLIANZ HUNGÁRIA, UNIQA, GENERALI PROVIDENCIA, GROUPAMA GARANCIA, UNION WIENNA, K&H, GENERTEL, MAI CASCO, PORSCHE, AEGON Autóüveg kárfelvétel. Amennyiben nálunk végezteti sérült autóüvegének cseréjét és a CASCO - s kárfelvételét, úgy Ön most akár az önrész megfizetése nélkül is hozzájuthat egy új szélvédőhöz! Szükséges iratok: - jogosítvány - forgalmi engedély - személyi, lakcím igazolvány - befizetett casco csekk, vagy bankkivonat - törzskönyv
http://www.autouveg-komarom.hu/magyar/oldalak/cegunk/ [ További részletek ]
Szélvédőjavítás a Pilkingtontól
N/A
Szélvédőjavítás a Pilkingtontól
Szélvédőjavítás az ország egész területén, gyorsan pontosan és precízen. A megjavított szélvédők esetén a kőfelverősésekre vagy hibákra élettartam garanciát vállalunk!
http://pilkingtonagr.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829