Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Ford Ranger Klub
PR: 3
Ford Ranger Klub
A klubélet élénk, végeláthatatlan a közös találkozók, túrák, fesztiválok száma. A júliusi off-road fesztivál társszervezői voltunk - egy családias, vidám hangulatú rendezvény volt Kecelen. Motorosok, quadosok és autósok mérték össze a tudásukat a versenyeken, megkoronázva a közel sem egyszerű szinkronversennyel, sárgyorsulással, vakvezetéssel... Reméljük, hogy jövőre is részesei lehetünk ennek a rendezvénynek. Emellett minden évszaknak megszervezzük az aktuális találkozóját - ilyenkor barangolunk a hegyek között, vagy épp dimbes-dombos területeken szántunk végig; élvezzük az autónk adta lehetőségeket - volt, hogy turista-vonalakon kalandoztunk keresztül. Esténként bográcsozás keretében osztjuk meg egymással eddigi tapasztalatainkat, szerelőszámokat cserélünk és mindenki megmutatja, neki mekkora - a horpadás az autóján. A szállásoktól függően van, hogy sátrazunk, vagy turistaszállókban pihenünk meg, de mindig úgy alakítjuk a programot, hogy családok is részt vehessenek rajta. Figyelünk a gyerekek biztonságára - olyan tereptúrákat szervezünk, ami nem röpködteti az autót és mindig biztosított az elegendő pihenés és kellemes légkör.
http://www.rangerklub.hu [ További részletek ]
MakroCar- Ford Alkatrész Webáruház
N/A
MakroCar- Ford Alkatrész Webáruház
Cégünk Ford gyári és utángyártott alkatrészek online értékesítésével foglalkozik. Valamennyi Ford típushoz szállítani tudjuk a kívánt alkatrészt. Látogasson el weboldalunkra és kérjen Tőlünk ajánlatot! Hívjon Bennünket a +36 30 502 5997 mobil számon! Írjon Nekünk az info@makrocar.hu e-mail címre! Szervizelés előtt áll Fordja? Vásárolja meg autójának összeállított Szervizcsomagját webshopunkban! Spóroljon Velünk! Napi ajánlatunk, a hónap ajánlata oldalunkon kihagyhatatlan! Most minden 25. vásárlónknak 25% kedvezményt adunk ajándékba! Legyen Ön a 25.!
http://www.makrocar.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829