Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Kategóriák

AllergiaAllergia (7)
AranyérAranyér (2)
Beszédhiba, beszédzavarBeszédhiba, beszédzavar (1)
BőrbetegségekBőrbetegségek (2)
CukorbetegségCukorbetegség (5)
Daganatos betegségekDaganatos betegségek (6)
Drogok, kábítószerfüggésDrogok, kábítószerfüggés (0)
EpilepsziaEpilepszia (0)
GyermekbetegségekGyermekbetegségek (0)
HepatitisHepatitis (1)
HorkolásHorkolás (0)
ImpotenciaImpotencia (0)
InfluenzaInfluenza (0)
Penész, penészesedésPenész, penészesedés (0)
Prosztata betegségekProsztata betegségek (1)
Rövidlátás, távollátásRövidlátás, távollátás (0)

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

A problémás haj kezelése
N/A
A problémás haj kezelése
Az oldal bemutatja az összes hajpróblémát a fejbőr panaszokkal együtt és kezeléseket ajánl a próblémák megoldására. Ezenkívül az oldalon hajápolási termékek és beszámolók is megtalálhatóak. Az oldalon megtalálhatóak a legfrissebb hajápolással foglalkozó tanfolyamok.
http://hajproblemak.hu/ [ További részletek ]
1utt.hu - 1ütt élni a hemofíliával
N/A
1utt.hu - 1ütt élni a hemofíliával
A hemofilia egy örökletes véralvadási zavar. A név a haemo-philia görög eredetű, és azt jelenti: vér és valami iránti hajlam. Arra utal, hogy az eltérés következménye vérzés. A betegséget másként is hívják, úgy, mint vérzékeny betegség vagy a királyok betegsége. Az 1ütt.hu segít eligazodni a hemofília világában, érdekes és hasznos cikkeket találhatsz a betegséggel kapcsolatban, és megtanulhatsz együtt élni vele.
http://1utt.hu/ [ További részletek ]
Foltos hajhullás
N/A
Foltos hajhullás
"Oldalunk a foltos hajhullás megelőzésével, kezelésével foglalkozik. A foltos hajhullás nem jelent mást, mint a haj intenzív hullásának folyamatát, a lényegi különbséget a sima hajhullás és a foltos hajhullás között jellegük adja. A sima hajhullást diffúz hajhullásnak hívjuk, mindkét esetben a hajhullás olyan intenzívvé válik, hogy az már inkább a hajritkulás kategóriájába tartozik. Sok hajszál hullik ki rövid időn belül. A diffúznál a hajszálak az egész fejbőr területéről egészében, viszonylag arányosan hullnak ki.A foltos hajhullás esteében viszont a hajszálak a fejbőrnek csak egy adott részéről kezdenek el intenzíven vagy kevésbé intenzíven kihullani. Szélsőséges esetekben a hajhullás, már túlmegy a hajritkulás szakaszán is és az adott terület teljesen kopasszá is válhat. Ez a problémacsoport ördögi kört képez, mivel a foltos hajhullás egyik leggyakoribb oka pszichológiai forrásokra vezethető vissza. Ha az eredeti ok nem is lelki volt, a foltos hajhullás folyamatával biztosan sok lelki nehézséggel kell szembenéznünk, így a problémák egymást generálhatják. A foltos hajhullás sokkal látványosabb, mint a diffúz, főleg, ha a z adott terület nem a fejbőr alsó rézénél van, vagy hajunk rövid."
http://foltoshajhullas.hu [ További részletek ]
Hajhullás Szakértői Portálja
N/A
Hajhullás Szakértői Portálja
A Hajhullás Szakértői Portálja nagy körültekintéssel mutatja be a hajhullás, hajritkulás, kopaszság okait, valamint a különböző alopécia típusokat és azok kezelési lehetőségeit.
http://hajhullas.info.hu/ [ További részletek ]
inkontinencia
N/A
inkontinencia
Mi vagyunk Európa egyik legfelkészültebb meddőségi központja. Magyarországon - szerintünk ? semmihez nem fogható abban a tekintetben, hogy sok szakterületet összefoglalva dolgozik azért, hogy a gyermekáldás minnél hamarább megvalósuljon. A klinika magalapításánál alapvető szempont volt nekünk egy nemzetközi színvonalú csúcstechnológiával ellátott klinika alapítása. Fontos volt számunkra egy családias hangulatú minden igényt kielégítő korház létrehozása. A testi kezelések mellett komoly hangsúlyt fektetünk a pácienseink tájékoztatását és lelki felkészítését is.
http://robertklinika.hu/hu/tartalom/Nogyogyaszat/Szolgaltatasok/Inkontinencia_ambulancia [ További részletek ]
endometriozis
N/A
endometriozis
Klinikánk Európa egyik legmodernebb meddőségi központjának az utódja. Magyarországon - szerintünk ? semmihez nem fogható abból a szempontból, hogy sok szakterületet összefoglalva tevékenykedik azért, hogy a régóta várt fogantatás minnél hamarább megvalósuljon. A korházunk létrehozásánál fő kritérium volt számunkra egy magas színvonalú csúcstechnológiával ellátott klinika megnyitása. Fontos kritérium volt az alapításnál egy családias berendezésű minden igényt kielégítő korház létrehozása. A kezelések mellett komoly hangsúlyt fektetünk a klinikánk pácienseinek lelki felkészítését is.
http://endometriozis.robertklinika.hu [ További részletek ]
visszér kezelése
N/A
visszér kezelése
Róbert Klinika - Visszér panaszaival forduljon hozzánk bizalommal. Klinikánkon pontos diagnózis és kis megterhelést jelentő egynapos műtéttel várjuk.
http://visszer.robertklinika.hu/ [ További részletek ]
Nőiproblémák megoldása
N/A
Nőiproblémák megoldása
Szaktanácsok, hasznos információk, a leggyakoribb nőgyógyászati problémák megoldására. Hüvelygomba és felfázás megelőzése, női nemi szervek fertőzései.
http://www.noiproblemak.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829