Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Drynites
PR: 3
Drynites
Magyarországon a gyermekkori éjszakai ágybapisilés majdnem olyan gyakran fordul elő a gyermekek körében, mint az asztma. Az éjszakai kisnadrág weboldala az Enuresis problémakörét mutatja be, az éjszakai bepisilés kialakulásáról, okairól is informálja az érdeklődőket. A weboldal tartalmaz hírlevélre való feliratkozást, valamint lehetőséget biztosít termékminta igénylésre is, természetesen díjmentesen.
http://www.drynites.hu [ További részletek ]
Futóbicikli, járássegítő futóbringa mozgásfejlesztő játék Budapest
PR: 2
Futóbicikli, járássegítő futóbringa mozgásfejlesztő játék Budapest
Az YBike kismotor segíti a gyermek korai egyensúlyérzékének és mozgása irányításának fejlesztését. Akár már 2éves kortól élvezheti egy futóbringa előnyeit, ügyesebb lesz amelynek köszönhetően magabiztosabb, függetlenebb lesz. Gyerekek akik heti 2 alkalommal 20-30 percet játszottak az YBike kismotorral a következő eredményeket értek el: - Kiemelkedően fejlődtek mind a statikus és mind a dinamikus egyensúlyérzékük tekintetében. - Kimagasló fejlődést mutatott kétoldali koordinációjuk. - Megfigyelhetően magabiztosabbá váltak (Prof ES Bressan tanulmánya alapján Stellenbosch Egyetem sport-tudományi kar) - Ajánlott 2-4éves gyerekek részére. - Maximum teherbírása 50kg - Termék súlya 3,5kg - Ülés magassága 26cm / teljes magasság 44cm - Hossza 84cm Miben más, mint más hasonló kismotorok? Hihetetlen, de tanulmány bizonyítja, hogy azok a gyerekek akik két hétig használták az YBike kismotort összességében közel 700%-s fejlődést mutattak egyensúly és koordinációs érzékük tekintetében. Az YBike kismotor formája nem csak igazán vagy, de egyedi kialakításának köszönhetően fejleszti a gyerekek motorikus képességeit, és kiemelkedően biztonságos. - kevésbé stabil mint más hasonló járgányok, ezáltal már a 2évesek is megtanulhatnak egyensúlyozni. - kissé billeg, amelynek köszönhetően ösztönzi a gyermeket az egyensúly elsajátítására - az egyensúly eltérő elosztásával, a kismotorral nem lehet előre esni, illetve éles kanyarokat venni. A nagy kerekeknek köszönhetően könnyebben halad egyenlőtlen terepen. Fedett hátsó kerek a kis lábak védelmében. Az Ybike rendszeres használatával a gyermek 3-4 éves korában könnyebben megtanul biciklizni akár a segéd kerekek segítsége nélkül. Szakmai elismerés Az Ybike még csak rövid ideje létezik a piacon, kevés versenyen szerepelt, de a nevezett szakmai fórumokon, mindig nyert! SABS design díj 2009: amelynek keretében minden " nem csak játékok! " típusú termék között nyert.
http://www.ybike.hu [ További részletek ]
Anyává válás - terhesség hétről hétre
PR: 0
Anyává válás - terhesség hétről hétre
Kismama túlélőtréning, hozzá díjmentes ajándékok: CsekkLista és BabaNapló. Praktikus ötletek kezdő anyukáknak. Terhességről, szülésről és az utána következő hónapokról őszintén, rizsa nélkül!
http://www.babapraktika.hu [ További részletek ]
Csecsemő alvásigénye
N/A
Csecsemő alvásigénye
Ezt a honlapot egy gyakorló anya készítette a csecsemő alvásigényéről. Olvashatsz benne arról, hogy mik a leggyakoribb alvásra szoktató módszerek, hol aludjon a baba és mik a leggyakoribb problémák.
http://csecsemoalvasigenye.megabyet.net [ További részletek ]
Csecsemő beszédfejlődése
N/A
Csecsemő beszédfejlődése
Ezt a honlapot egy gyakorló anya készítette a csecsemő beszédfejlődéséről. Az egészséges beszédfejlődés hónapról hónapra nyomon követhető, így az anyukák ellenőrizni tudják babájuk megfelelő fejlődését.
http://csecsemobeszedfejlodese.megabyet.net [ További részletek ]
Respisense a pelenkára csíptethető mobil légzésfigyelő
N/A
Respisense a pelenkára csíptethető mobil légzésfigyelő
Hogy a babád biztonságáról és a Te kényelmedről se kelljen lemondani, ha elaludnál szoptatás után mellette,ha nem mindig a kiságyat tartod számára a légkényelmesebbnek,ha a testvérével egy ágyban altatnád,ha együtt utazna a család valahová... A világon elsőként kifejlesztett Respisense pelenkára csíptethető mobil légzésfigyelő legújabb Ditto modellje, új praktikus funkcióval egészült ki. A TummyTickle rezgető stimulátorral kiegészített készülék olyan helyeken és körülmények között használható, ahol a hagyományos, kiságyban matrac alatti szenzorpadokkal működő légzésfigyelők nem funkcionálnak. Így bölcsőben, mózeskosárban, vagy utazóágyban is használható,kiválóan alkalmas ikrek egy ágyban altatására, és szülővel történő együtt alvásra is. Az új TummyTouch helytelen felhelyezést visszajelző funkció csökkenti a téves riasztások esélyét. A készülék tartozék tartalék elemmel kerül forgalomba.
http://www.respisense.co.hu [ További részletek ]
Bízz benne, mert Tomy! Élen a bababiztonságban.
N/A
Bízz benne, mert Tomy! Élen a bababiztonságban.
A játékairól híres japán Tomy cég termékei nem ismeretlenek a hazai gyermekes szülők előtt. Azt viszont kevesebben tudják, hogy a cég már az újszülött babás családokra is gondol babaápolási divíziójának termékein keresztül. Ezek a termékek eddig hazánkban nem voltak jelen. Mint magyar disztribútor, olyan termékeket választottunk ki, melyek praktikumuk és ár/érték arányuk alapján kiemelkedőek. A Tomy TSP500 Légzésfigyelő monitorja egy összekötő kábel segítségével EGYEDÜLÁLLÓAN kombinálható a gyártó digitális bébiőrzőivel, így a szülők egy kombi, Digitális Bébiőrzős Légzésfigyelőként használhatják. A különállóként megvásárolható, majd kombinálható készülékek egyedülálló előnye, hogy a használati időszak letelte után továbbértékesíthetőek, vagy önállóan is elajándékozhatóak. A termékek rendkívül fogyasztóbarát árakon kerülnek hazánkban is forgalomba. A Tomy babatermékei közül elérhető a hazai vásárlók számára a 3az1-ben Freestyle Pelenkázó táska/ Székmagasító/ Etetőszék, mely bárhol biztonságosan használható egy támlás székre erősítve, ahol hagyományos etetőszék nem áll rendelkezésre.
http://www.tomymonitor.hu [ További részletek ]
Endometriózis
N/A
Endometriózis
Mi vagyunk Európa egyik legjobb meddőségi klinikája. Itthon - véleményünk szerint - unicum abban a tekintetben, hogy sok szakterületet összefoglalva dolgozik azért, hogy a gyermekáldás minnél hamarább bekövetkezzen. A Versys Clinics alapításánál fő szempont volt nekünk egy magas színvonalú csúcstechnológiával felszerelt korház létrehozása. Nem csak szakmai téren hanem a páciensekkel való bánásmódban és figyelemben is megállja a helyét a legnagyobb múltú intézményekkel. A testi kezelések mellett nagy hangsúlyt fektetünk a klinikánk pácienseinek lelkifelkészítését is.
http://www.versysclinics.com [ További részletek ]
Ayurvédikus babamasszázs
N/A
Ayurvédikus babamasszázs
Az Ayurvéda India több mint 5000 éves gyógyító tudománya. "Élet Tudománya"-nak szokták nevezni, mert az ayur az életet, a véda pedig a tudást jelenti. Az ayurvédikus babamasszázs tanfolyam 4 alkalomból áll. A tanfolyamon egyszerre 4-5 kismamával és babájukkal tudok foglalkozni. A masszázs személyre szabott, így a baba az ayurvédikus testtípusának megfelelő olajjal van maszírozva. A masszázs a mama ölében történik.
http://www.helgababamasszazs.hu/ [ További részletek ]
Lombikbébi
N/A
Lombikbébi
Mikor két ember életében hosszú időn keresztül (1 év) a fogantatás nem teljesül be, ajánlott felkeresni lombikbébi központot. A pár mindkét tagjának alapos kivizsgálása után nagy valószínűséggel megállapítható a probléma, és megtervezhető a pár számára legideálisabb terápia. Általában elegendő egy megfelelő program kidolgozása a gond megoldására, és elhagyható a lombikbébi programba való belépés, máskor viszont pont a lombikbébi-kezelés (in vitro fertilizáció) bizonyul a legjobb kezelésnek.
http://lombik-bebi.info [ További részletek ]
pelenkadiszkont, pelenka akciók
N/A
pelenkadiszkont, pelenka akciók
Pelenkadiszkont, pelenka akciók. Ingyenes kiszállítással Budapesten. Olcsó pelenka, bio pelus, prémium -és koraszülött pelenka árak, pelenkázás és pelenkafutár.
http://pelenkagyar.hu [ További részletek ]
Babysense légzésfigyelő
N/A
Babysense légzésfigyelő
Az izraeli gyártmányú Babysense orvostechnikai légzésfigyelők a világon a legrégebbi fejlesztésű készülékek, melyek 1993. óta több mint 600.000 kisbaba esetén segítettek csökkenteni a bölcsőhalál kockázatát. A készülék a hagyományos funkciókon kívül rendelkezik légzésszámláló funkcióval, mely segítségével már akkor figyelmezteti a szülőt, amikor a baba nagyon mélyen alszik, és a percenkenti légzésszáma túl alacsonyra, 10 alá csökken. A készüléket a Madarász utcai Gyermekklinika Bölcsőhalál Prevenciós Központja kiemelten ajánlja. Ha félsz a téves riasztásoktól, válaszd a legrégebbit! Babysense légzésfigyelő, amikor az idő jelenti az életet!
http://www.babysense-monitor.hu [ További részletek ]
Alicia.hu - Bababolt és baba magazin
N/A
Alicia.hu - Bababolt és baba magazin
Születés, egy új élet kezdete nagy boldogság a szülők és környezetük számára is. Osztozunk az örömben és egyben szeretnénk felkínálni segítségünket az Ön előtt álló kihívásokhoz. Egy leendő szülőben nagyon sok kérdés megfogalmazódik gyermekére várva. Rengeteg tennivalója és beszereznivalója lesz ebben az időszakban. Az Alicia.hu Bababolt és Baba Magazin arra hivatott, hogy levegye Önről a terheket és megkönnyítse felkészülése folyamatát, majd végigkísérje Önt kisbabájával az első években. Baba Magazinunkban végig kísérjük a fogantatástól a kisgyermek első lépéséig. Az Alicia.hu Bababoltban pedig megtalál mindent, amire várandóságtól a gyermekek ellátásáig szüksége lehet.
http://www.alicia.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829