Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Debreceni Humán Szolgáltató Központ
PR: 4
Debreceni Humán Szolgáltató Központ
Alapvető célunk, hogy a Debreceni Humán Szolgáltató Központ az egyedi igényekhez igazított, komplex, rugalmas, eredményes, Debrecen Város közigazgatási területén élők életminőségét javító szolgáltatásokat nyújtson, előtérbe helyezve a szociális biztonság megteremtését. Az igények alapján Debrecen közigazgatási területén házi segítségnyújtást, pszichiátriai betegek közösségi ellátását, támogató szolgáltatást és Józsán nappali intézményt működtetünk.
http://www.dhszk.hu [ További részletek ]
Orchidea Gondozó otthon
PR: 3
Orchidea Gondozó otthon
Az Orchidea Gondozóotthon Budapesthez egészen közel, annak déli határánál, Dunaharaszti városában 2002 januárja óta működik. A több épületből álló intézményt nagy virágos gondozott park veszi körül. A gondozóotthonban egy és kétágyas szobákban 30 gondozott elhelyezésére van lehetőség. A szobák berendezését igyekeztünk otthonossá, barátságossá, ízlésesen berendezetté tenni. Az Orchidea Otthonban a nap 24 órájában szakképzett nővérek teljesítenek szolgálatot. Szolgáltatásaink Az Otthon kialakítása során nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy lakóink életkorának és egészségi állapotának megfelelő színvonalas életkörülményeket teremtsünk, és helyben megtaláljanak mindent, ami a tartalmas életvitelükhöz szükséges. A mozgásukban korlátozott lakók is élvezhetik az otthon kényelmét, hiszen az épület és az azt körülvevő park is akadálymentes.
http://www.orchideaotthon.hu/ [ További részletek ]
Betegápolás otthon - Időskori betegápolás - Otthonápolás
PR: 3
Betegápolás otthon - Időskori betegápolás - Otthonápolás
Otthonápolás - Otthoni, házi ápolás, betegápolás. Időskori betegápolás - családtag felügyelete, ellátása akár a nap 24 órájában otthon. - Szakképzett ápolónők segítenek Önnek a házi gondozás során.
http://www.kisshospice.hu/ [ További részletek ]
Kék Angyal házi betegápolási Szolgálat
PR: 3
Kék Angyal házi betegápolási Szolgálat
A Kék Angyal Házi Betegápolási Szolgálat idősgondozással, valamint házi betegápolással foglalkozik. Látogasson el weboldalunkra, ismerje meg szolgáltatásunk!
http://www.kekangyal.hu [ További részletek ]
Házi ápolás és idősgondozás Székesfehérváron
N/A
Házi ápolás és idősgondozás Székesfehérváron
Az idősek és betegek gondozása rengeteg időt emészt fel, amely nem mindig fér bele a közeli hozzátartozók időrendjébe. Ha Ön is segítségre szorul betegápolásban vagy időgondozásban akkor forduljon hozzánk!
http://www.otthonsegites.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829