Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

www.ventiv.hu
PR: 4
www.ventiv.hu
ventiv group - professzionális gyógyszeripari hr szolgáltatások! orvoslátogatás, patikalátogatás, bérlátogatás, kiszervezett orvoslátogatás, munkaerő-közvetítés, munkaerő-kölcsönzés, állásajánlatok
http://www.ventiv.hu [ További részletek ]
Országos alvásterápia központ
N/A
Országos alvásterápia központ
A XXI.századi emberek életvitelére általában jellemző a hajszoltság és a folyamatos stressz. Mindeznagyon gyakran vezet alvászavarok kialakulásához. Az alvás mennyiségének és/vagy minőségénekzavara pedig komoly teljesítőképesség-csökkenést eredményezhet mind a családi környezetben, mind a munkahelyen, jelentős életminőség-romlást eredményezve. Álmatlanság, alvászavar, fáradtság, horkolás? Van megoldás!
http://www.alvasterapia.hu/ [ További részletek ]
üzemorvos
N/A
üzemorvos
Magyarországon minden vállalkozás, a munkavállalók létszámától függetlenül köteles alkalmazottai számára foglalkozás-egészségügyi ellátást biztosítani. Ezt a szolgáltatást kizárólag ÁNTSZ engedéllyel rendelkező orvos végezhetik. Amit ügyfeleinknek nyújtunk: Új munkavállalók alkalmassági vizsgálata, az állományban levők rendszeres szűrővizsgálata. Munkahelyi megbetegedések, és azok lehetséges okainak vizsgálata. A munkavégzés egészségkárosító hatásainak megelőző, illetve a védőfelszerelésekkel összefüggő tanácsadás. A hatóság által előírt egészségügyi könyvek, valamint egyéb okmányok, jogosítványok kiállítása ill érvényesítése.
http://www.dpn.hu [ További részletek ]
Antioxidáns szint mérés
N/A
Antioxidáns szint mérés
Az antioxidáns szint mérés remek módszer, hogy átfogó ismereteket szerezzünk szervezetünk egészségi állapotáról. Az alacsony antioxidáns szint számtalan betegség forrása lehet és a korai öregedési folyamatokat is felgyorsíthatja. Ezért fontos, hogy antioxidáns gazdag ételekkel és táplálékkiegészítőkkel felvértezzük szervezetünk ellenálló képességét és feljavítsuk antioxidáns szintünket. Az antioxidánsok jelentik az elsődleges védelmi vonalat, amik szabályozzák a szabadgyök szintet, hogy azok ne pusztíthassák szabadon az ép és egészséges sejteket. Az antioxidánsok köre igen széles, szép számmal találhatunk vitaminokat, ásványi anyagokat amiket természetes források révén bevihetünk szervezetünkbe.
http://antioxidansmeres.eu [ További részletek ]
pelleve kezelés - arcfiatalítás rádiófrekvenciás hullámokkal
N/A
pelleve kezelés - arcfiatalítás rádiófrekvenciás hullámokkal
Az utóbbi években megnőtt a páciensek igénye az olyan arcfiatalító megoldások iránt melyek nem járnak rizikóval, fájdalommal, több napos gyógyulási idővel, gyorsan és biztosan elvégezhetők, mégis látványos és hosszantartó fiatalító hatással bírnak. Ezen feltételek alapján ajánlom a Pelleve-kezelést!
http://www.arcfiatalitas.drszendrodirita.hu [ További részletek ]
visszerek eltüntetése, kezelése lézerrel és injekcióval
N/A
visszerek eltüntetése, kezelése lézerrel és injekcióval
A Visszér Centrum Injekciós és lézeres kezeléssel megszabadítja a kellemetlen és csúnya viszerektől, amelyek akár szövődményeket, pl. érgyulladást, ekcémát, bőrgyulladást, trombózist is okozhatnak. Az injekciós visszér kezelés - SCLEROTERÁPIA - lényege, hogy a viszér belsejébe juttatott anyag hatására a szemben lévő érfalak egymással össze tudnak tapadni. A beavatkozás során nincs vágás, nincsenek műtéti metszések, s így nem maradnak vissza hegek a lábon. A visszerek eltüntetésének leggyorsabb, fájdalommentes módja az injekciós visszér kezelés. www.visszercentrum.hu
http://www.visszercentrum.hu [ További részletek ]
Lézeres Visszérkezelés
N/A
Lézeres Visszérkezelés
Szakorvosi rendelőm Budapesten belül található. Főbb tevékenységem az artériás és vénás panaszok okának felderítése, kezelése. Ambulanciánkon a technika fejlődésével lépést tartva a legmodernebb eszközök állnak rendelkezésre. Magyarországon még újdonságnak számító, nemzetközileg elismert lézerrel is végzünk beavatkozásokat. Látogasson el weboldalunkra, és ismerje meg kezeléseink sokféleségét.
http://www.erkezelesek.hu/ [ További részletek ]
Őssejt - Krio intézet
N/A
Őssejt - Krio intézet
A Krio intézetben őssejtek levételével, tárolásával, szaporításával és beültetésével foglalkoznak. Az őssejtek speciális sejtek, képesek az önmegújításra. Át tudnak alakulni más, speciális feladatot végző illetve szerepet betöltő sejtekké. Rengeteg féle betegség gyógyítható őssejtekkel, akár rosszindulatú daganatok is, valamint szív-rendellenességek. Őssejteket fájdalommentesen és minden kockázat nélkül legegyszerűbben szülés után, a köldökzsinórból vett vérből lehet kinyerni. Válassza a Krio intézetet, tároltasson őssejteket a Krio intézetben! Rengetegen választottak már minket és ezt, a korunkban egyre inkább elterjedt módszert, az őssejt-terápiát. Az intézetben őssejtek szaporításával is foglalkoznak, így csak nagyon kis mennyiségű minta is elegendő. Szülés után a köldökzsinórvérből egyszerűen kinyerhető az őssejt, a krio intézetben szaporítható és akár életeket is menthet!
http://krio.hu/koldokzsinorver_bank/ [ További részletek ]
Oliva Med Bőrgyógyászat
N/A
Oliva Med Bőrgyógyászat
A dermatológia vagy ismertebb nevén bőrgyógyászat két jól elkülöníthető részre osztható. A hagyományos bőrgyógyászatra és a venerológiára, vagyis a szexuális úton terjedő betegségek kezelésére. Az Oliva Med Bőrgyógyászat mind két szakághoz tartozó megbetegedések és elváltozások kezelésével foglalkozik, sőt orvoskozmetológiai szolgáltatásokkal is áll a páciensek rendelkezésére. Bőrgyógyászatunk két megyeszékhelyen, Debrecenben és Békéscsabán is várja pácienseit rendelőiben.
http://www.olivamed.hu [ További részletek ]
Méregtelenítés
N/A
Méregtelenítés
Mai rohanó világunkban a testünkre szinte nem is figyelünk. Mikor már megvan a baj rá kell ébrednünk, hogy a hagyományos orvoslás nem mindig kielégítő. Ma egyre többen fordulnak a különböző természetes, tradícionális orvoslás felé. Amennyiben szeretne összhangba kerülni testével, szeretné problémáit egy tapasztalt csontkovács és természetgyógyászra bízni, forduljon bizalommal Kelemen Istvánhoz. Nagy szakmai tapasztalattal és széleskörű szolgáltatásokkal várja Önt, mint például életmódtanácsadás, csontkovácsolás, méregtelenítés, lakáskimérés. Jógával kapcsolatban is bátran keresheti őt. Kérem ne habozzon, látogasson el a weboldalra elérhetőségekért és bővebb információkért!
http://embergyogyasz.hu [ További részletek ]
Victofon hallókészülék gyártás, ingyenes hallásvizsgálat
N/A
Victofon hallókészülék gyártás, ingyenes hallásvizsgálat
Az Ön hallása egy jobb, teljesebb világ kulcsa. A Victofon közel negyed évszázada a hallás szakértője, a legnagyobb hallókészülék gyártó cég Magyarországon. A Victofon a legszélesebb termékportfolióval rendelkezik a hallásjavító eszközök gyártása, illetve a hallókészülék elemek piacán. Díjmentes hallásvizsgálattal várja Önt az ország 47 pontján, melyet jól képzett audiológus szakasszisztensek végeznek egy speciálisan kialakított, hangszigetelt siketkamrában. A vizsgálatot állapotfelmérés előzi meg. A Victofon tevékenysége az ingyenes hallásvizsgálattól, a beszédértés vizsgálattól, a hallókészülék ellátástól egészen az ügyfelek utógondozásáig, valamint hallókészülék szervizeléséig terjed.
http://victofon.hu/hallasrol-hallasvizsgalat-menete [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829