Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Napraforgóház
PR: 3
Napraforgóház
A Dévény módszert, továbbiakban DSGM-et Dévény Anna gyógytornász, művészi torna szakedző dolgozta ki a ’70-es évektől kezdve. Kettős végzettségének köszönhetően újfajta nézőpontból közelítette meg a csecsemő-, gyermek- és felnőttkori mozgássérüléseket. Gyermekek részére mozgásfejlesztés: Ayres-, TSMT-, Dévény-, alapozó-, tervezett szenzomotoros terápiák.
http://napraforgohaz.hu [ További részletek ]
DAVID Gerincklinika - a gerinc fájdalmai ellen, műtét nélkül
PR: 3
DAVID Gerincklinika - a gerinc fájdalmai ellen, műtét nélkül
Gerinc- és mozgásszervi panaszok megelőzésével és gyógyításával foglalkozik a DAVID Gerincklinika. A gerinc, hát, váll és térd fájdalmat műtét nélkül szüntetik meg: gerincterápia, gerinctorna és háttorna gyakorlatok, személyi edzés, gerincgimnasztika, masszázs és a speciálisan erre fejlesztett DAVID módszertan és DAVID gépek segítségével.
http://www.gerincklinika.hu/ [ További részletek ]
Súlypont Ízületklinika
PR: 3
Súlypont Ízületklinika
A Súlypont Ízületklinika fő szolgáltatása a mozgásszervrendszerrel, ízületekkel kapcsolatos panaszok kezelése és azok hosszú távú gyógyítása.
http://sulypont.hu/ [ További részletek ]
Porckorongsérv kezelés, gyógyítás. Bene Máté Zoltán
PR: 3
Porckorongsérv kezelés, gyógyítás. Bene Máté Zoltán
Weblapomon megtalálhatja a válaszokat azokra a kérdésekre, melyeket a rendeléseken nincs idő megválaszolni: mitől alakul ki a sérv, mit lehet tenni ellene, hogyan előzhető meg, mi ront az állapotán, mit sportolhat a porckorongsérves ember, milyen kezelések állnak rendelkezésekre, ezek közül mi működik, és mi nem. Az oldalról letölthet egy ingyenes könyvet, ami részletesen ismerteti a porckorongsérv és egyéb derékfájások tudnivalóit, a blogon pedig megoszthatja tapasztalatait a többi látogatóval.
http://porckorong.hu/ [ További részletek ]
Gyógytorna, Jóga, Bemer Stúdió Dunakeszi
PR: 3
Gyógytorna, Jóga, Bemer Stúdió Dunakeszi
Gyógytorna - BEMER - Jóga Stúdió Dunakeszi Gyógytorna a stúdióban, és kiszállással az otthonában, Dunakeszin, Gödön, Fóton is. Jóga a Mindennapi Életben Rendszer tanfolyamok: kezdő, haladó, valamint hát- és derékfájás elleni jógaórák. BEMER 3000 mágnesterápiás kezelések, BEMER kölcsönzés-bérbeadás AKCIÓS árakon. BEMER 3000 készülékek forgalmazása-eladása országos kiszállítással. Pszichológiai kezelések, tanácsadás, Természetgyógyászati kezelések, Autogén tréning, Akupreszúra, Bővebb infó honlapunkon: www.gyogytorna-2120.hu
http://www.gyogytorna-2120.hu [ További részletek ]
Intim torna tanfolyam
PR: 3
Intim torna tanfolyam
A Kriston Intim Torna módszer minden nő számára szükséges .A medencealapon elhelyezkedő izmok edzésén túl a tudatos egészségvédelem része. Megtanít a medence és a hasi szervek védelmére. A gát - a hüvely, a húgycső, a végbél területén lévő rejtett izmok -erősítése nagyon fontos minden nő számára. Mivel ezek az izmok hamar elfáradnak, így a tanfolyamon nem csak tornázunk, hanem sok, a gyakorlatban is hasznosítható elméleti ismeretet, és életvezetési tanácsot tanítok.
http://intimtorna.lapunk.hu [ További részletek ]
Gyógytorna-gyógytestnevelés
PR: 2
Gyógytorna-gyógytestnevelés
A gyógytorna-gyógytestnevelés.hu egy magyar és kanadai gyógytestnevelési diplomával rendelkező szakember blogja, aki 25 éve foglalkozik az akut és krónikus mozgásszervi problémák, gerinc és ízületi betegségek gyógyításával.
http://www.gyogytorna-gyogytestneveles.hu [ További részletek ]
Gerincferdülés Gyógytornász
N/A
Gerincferdülés Gyógytornász
A gyógytorna egy egészségünk érdekében alkalmazott, speciális mozgásanyagra épülő (torna)kezelés. Érdekes, hogy a szó hallatán mindenkinek valamilyen betegség utáni rehabilitációs kezelés jut először az eszébe, pedig a gyógytornász segítsége nemcsak műtéteket követő utókezelés esetében alkalmazható. Nagyon fontos szerepe van/lenne a megelőzésben is. Még akkor is, ha a ma embere egyre kevesebbet foglalkozik egészségével. Pedig a lényeg az lenne, hogy már a betegség megjelenése előtt, vagy annak kezdetekor szánjunk időt egészségünk védelmére. A gyógytorna ideális esetben személyre szabott módszerekkel nyújtja és erősíti az izmokat, növeli az ízületek mozgástartományát, melyeknek hatására csökkennek, vagy megszűnnek a folyamatban résztvevők panaszai.
http://www.gyogytornasz.co [ További részletek ]
Gyógytornapraxis.hu
N/A
Gyógytornapraxis.hu
Praxisunk tevékenységi körében a gyógytorna és fizioterápia számos korszerű és hatékony eljárását, módszerét alkalmazzuk pácienseink gyógyulása, rehabilitációja, a mozgásszervi fájdalmak enyhítése, a panaszok megszüntetése célkitűzésével. Honlapunkon tájékozódhat a mozgásszervi elváltozások lényegéről, okairól, kezelési lehetőségeikről, olvashatja egyes szakmai publikációinkat, tanulmányainkat, böngészheti átfogó kérdések és válaszok szekciónkat, melyet a praxisunkhoz tartozó ingyenes tanácsadó oldalunk, a gyogytornaforum.hu égisze alatt szerkesztünk.
http://www.gyogytornapraxis.hu [ További részletek ]
gyógytorna segédeszköz
N/A
gyógytorna segédeszköz
Cégfilozófiánk alapja a vevőorientált kiszolgálás és a folyamatos bizalom kiépítése vásárlóinkkal. Termékkínálatunk folyamatosan követi a piaci igényeket, magas szintű képzéseinkkel pedig új dimenziót nyitottunk a mozgásterápia és a fitness területén.
http://www.thera-team.hu/ [ További részletek ]
Budapestfizio - Mozgásterápiás magánrendelő
N/A
Budapestfizio - Mozgásterápiás magánrendelő
Élje át újra a mozgás örömét! Ne hagyja, hogy az öregedés, egy sérülés vagy műtét eltántorítsák Önt. A Budapestfizio mozgásterápiás magánrendelőjében azért dolgozunk, hogy gyógytornával, manuálterápiával, gyógymasszázzsal és más fizioterápiás módszerekkel csökkentsük a fájdalmat. Pácienseinkkel együttműködve elérjük, hogy ezek a tünetek megszűnjenek, javítjuk a test fizikai állapotát. Természetesen nem csak tüneti kezelésre törekszünk, mindig a probléma gyökerére próbálunk rájönni és annak megfelelően kidolgozni a javasolt terápiát. Fontosnak tartjuk a prevenciót. Segítünk sportsérülés vagy műtét utáni rehabilitációban. Forduljon hozzánk bátran bármilyen mozgásszervrendszeri panasszal!
http://www.budapestfizio.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829