Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Ákos jóga - jóga gyakorlatok - ilyengar jóga - egészséges életmód
PR: 3
Ákos jóga - jóga gyakorlatok - ilyengar jóga - egészséges életmód
Jógaoktatóként sok ötvenévest láttam, akik jobb karban voltak, mint az egyetemista húszévesek! A titkuk pedig a folyamatos önodafigyelés és -képzés volt. Sportoltak, figyeltek az étrendjükre és tanultak.
http://www.akosjoga.hu/ [ További részletek ]
Jóga Stúdió
PR: 3
Jóga Stúdió
Vendégeink számára olyan jóga és tánc foglalkozásokat biztosítunk, melyek segíthetik személyes fejlődésüket, ahol alakíthatják testüket, és a meditációs, relaxációs időtöltés segítségével egy kiegyensúlyozottabb és boldogabb életet valósíthatnak meg. Hiszünk benne, hogy stúdiónk változatos programjai között mindenki megtalálja a számára megfelelő órákat. Légtisztító, ionizáló berendezésünknek köszönhetően termeink levegője tisztított, mely hatékonyabbá teszi a légzőgyakorlatokat és képes enyhíteni az asztmás, allergiás tüneteket.
http://www.illuziohm.hu/ [ További részletek ]
Ajna Jóga - és Mozgásstúdió
PR: 3
Ajna Jóga - és Mozgásstúdió
Szeretettel várjuk azokat, akik lazításra, relaxálásra, felfrissülésre vágynak, vagy csak egy kicsit mozogni szeretnének, csakúgy, mint azokat, akik a jóga mélyebb megélésére törekednek. Központunkban igyekszünk minden, a hatha jógához szükséges segédeszközt biztosítani, hogy mindenki lehetőséget találjon a személyes fejlődésre. Oktatóink a hatha jóga számos irányzatát képviselik, akiknél lehetőséged nyílik egyéni, személyre szabott jógagyakorlásra is. Számos frissítő, kényeztető, relaxáló masszázst is kipróbálhatsz stúdiónkban.
http://ajnajoga.hu/ [ További részletek ]
Jóga | Hatha jóga és stresszoldás
PR: 3
Jóga | Hatha jóga és stresszoldás
Egy jógaoktató első sorban sportszakember, pontosan tisztában kell lennie a jóga anatómiájával, a test felépítésével és működésével. Ismernie kell az izmok erősítésének, nyújtásának fiziológiáját, módszereit, emellett ismeri a jóga filozófiai hátterét, a jóga végső célját. A jóga egy kiemelkedő gyógymód a betegségek természetes gyógyítására, hiszen a szervezet működését sejtszinten képes befolyásolni, így megelőzhető/gyógyítható vele a legtöbb betegség. A tradicionális Hatha jóga elsődleges célja az élet meghosszabbítása, és egy kényelmes, boldog létezés megvalósítása a testben. Erre valók a jóga nyújtó, erősítő, egyensúly gyakorlatai (ászanák), melyekkel megeddzük a testet, elmét és felkészítjük a légző- és mentális gyakorlatokra. Ezután következhet a légzőgyakorlatok (pránajáma) elsajátítása, melyek a légzőszervek, légző izmok fejlesztése mellett a tudat működésére is közvetlen befolyással vannak. Stresszoldó jógaórákon a napi élet során felgyülemlett feszültség oldásáé a főszerep, hiszen a mai civilizációs ártalmak közül a stressz a legveszélyesebb: tönkreteszi immunrendszerünket, befolyással van társadalmi kapcsolatainkra, türelmetlenekké válunk és az alvással töltött idő is kevésbé hatékony stresszes állapotban. A stresszoldó jóga hatékonysága abban rejlik, hogy a jóga gyakorlatokat, légzőgyakorlatokat stresszoldás szempontjából köti össze: nem az izmok erősítését, nyújtását tartja elsődleges célnak, hanem az izmokban, ízületekben felgyülemlett feszültség kimozgatását, kilégzését.
http://jogaoktato.hu [ További részletek ]
Kezdő és haladó jóga Budapest több helyszínén
PR: 3
Kezdő és haladó jóga Budapest több helyszínén
A Mandala Jógastúdiókban szakképzett jógaoktatóink a legújabb mozgástrendek irányelvei szerint oktatják a tradicionális hatha jógát kezdőknek és haladóknak egyaránt. A Gerincjóga, a Stresszoldó Jóga, a Nőijóga és a Hatha jóga olyan mozgásrendszerek, amelyek a keleti mozgásformákat ötvözik a mai modern anatómia ismereteivel. A tradicionális indiai jóga tökéletes a maga nemében, azonban a nyugati kultúra nehezen igazodik ki a költői túlzásokban, misztikus utalásokban és archaizáló képekben bővelkedő szövegeken, az ókori indiai világkép és gondolkodás sajátosságain. Erre való tekintettel a mai ember megértéséhez és életszemléletéhez igazítjuk az átadás módját, miközben igyekszünk megőrizni a jóga eredeti iránymutatását. A Mandala Jógastúdiók oktatói modern, a legújabb mozgástrendek irányelveinek megfelelő megközelítéssel oktatják a jóga mozgásrendszerét. Az elhivatott törekvők számára mindazonáltal lehetőséget kínálunk az ősi védikus iratok által mutatott szellemi út megismerésére.
http://www.mandalajoga.hu [ További részletek ]
Etka jóga Miskolc
PR: 2
Etka jóga Miskolc
Egészséges Életmód és Sportrekreációs Egyesület Miskolc. Egyesületünk célja az egészségmegőrzés, egészségnevelés, egészségfejlesztés, sport-tevékenység, ismeretterjesztés, oktatás és képességfejlesztés.
http://www.etkajoga-miskolc.honlapepito.hu/ [ További részletek ]
Hatha joga Fehérváron Halas Tiborral
PR: 2
Hatha joga Fehérváron Halas Tiborral
hatha jóga oktatása kezdőknek, és mindenkinek, akik szeretnének tenni valamit saját egészségük érdekében. a jóga segítségével hatékonyabbá tudjuk tenni mindennapi munkánkat, feladatainkat. harmóniát teremtünk a gondolataink, érzelmeink, és tetteink között
http://jogafehervar.hu/ [ További részletek ]
Jóga oktatás Tatán, elvonulások az ország legszebb részein
PR: 2
Jóga oktatás Tatán, elvonulások az ország legszebb részein
"Mi magunk legyünk az a változás, amelyet látni szeretnénk a világban" (Mahatma Gandhi) Namaste: Légy üdvözölve Kereső! Valamennyien egész életünkben keresők vagyunk. Ha idetaláltál, annak bizonyára oka van. A jóga nem csodaszer, nem vallás, és nem torna, hanem egy olyan utazás, amely során önmagad fedezheted fel. Ezen a honlapon találsz hasznos információkat, amelyek ebben segítenek, de ne felejtsd el: a jóga egyéni út, és Te vagy önmagad legjobb mestere. Om shanti:
http://www.jogapont.com/ [ További részletek ]
Jógatanfolyamok a XVIII. kerületben, Pestszentlőrincen
PR: 0
Jógatanfolyamok a XVIII. kerületben, Pestszentlőrincen
Szeretettel várjuk a XVIII. kerületben, Pestszentlőrincen nyílt Shakti Jóga Stúdióban kundalíni jóga, shakti-női jóga, kismama jóga, baba-mama jóga tanfolyamokra. További információkért kéjük, tekintse meg honlapunkat!
http://shaktijoga.hu [ További részletek ]
AUM Jógaközpontok
N/A
AUM Jógaközpontok
Jógaközpontjaink Budapest szívében találhatóak, az Astorián valamint Budán a Battyányi tér mellett. Megnyugtató környezet elszigetelve a nyüzsgéstől, ahol csak magadra figyelhetsz. Minden oktatónk okleveles jógatanár, nálunk minőségi jógaoktatást kapsz. Jóga foglalkozásokat tartunk az Iyengar jóga metódus, a Himalájai Jóga Tradíció, a Sivananda Jóga és a Gerincjóga rendszer szerint. Várjuk a kismamákat és a babákat is! Az órákhoz folyamatosan lehet csatlakozni.
http://aumjoga.hu [ További részletek ]
Chitra Jógastúdió
N/A
Chitra Jógastúdió
Kiscsoportos, gyakorláscentrikus jógaórák! Precíz, személyreszabott foglalkozás, otthonos légkör. Látogass el kiscsoportos, gyakorláscentrikus jógaóráinkra! Kihozzuk belőled a maximumot, ismerd meg saját határaidat! Cím: 1133 Budapest, Visegrádi u. 111. 1/3. Telefon: 30-916-1881 E-mail: info@ chitrajogastudio.hu
http://www.chitrajogastudio.hu [ További részletek ]
Ganga Yoga
N/A
Ganga Yoga
A Ganga Yoga magán- és vállalati hatha jógaórákat, illetve kismama jógaórákat ajánl magyarul és angolul, Budapesten és vonzáskörzetében. A magánórák keretében lehetőség van a jóga csodálatos hatásait a legnagyobb mértékben kihasználni, hisz az órák személyre szabottak. Az órákat a lakásodban vagy irodádban tartjuk, ahol a jógagyakorlatokat közvetlen, testre szabott útmutatás alapján végezzük. A vállalati jógaórák - amelyeket a cég helyszínén tartunk - javítják a munkavállalók eredményeit és hozzájárulnak az egyén általános jólétéhez! Kismama jógaórákat is ajánlunk, speciálisan a várandósság 9 hónapjára kialakított gyakorlatokkal! Az első óra ingyenes! További információért látogass el a www.ganga-yoga.com weboldalra vagy időpont egyeztetésért küldj egy emailt az info@ganga-yoga.com - ra.
http://www.ganga-yoga.com [ További részletek ]
Inbound JógaközpontBudapest - jóga kezdőknek
N/A
Inbound JógaközpontBudapest - jóga kezdőknek
Jóga Budapest belvárosában - A jóga alaptanfolyam célja: megismerkedni a test működésével, és késztetéseinek kontrollálása a testi egészség megőrzése érdekében a jóga tanfolyam segíti a megfelelő tudatállapot kialakítását, az elme fegyelmezését szellemi egyensúly, belső béke elérése a gondolathullámok elcsendesítésével A jóga alaptanfolyam felépítése: előkészítő jógagyakorlatok, klasszikus jóga testhelyzetek (ászanák) helyes elsajátítása, légzőgyakorlatok, relaxáció, mantra meditáció. A jóga tanfolyam betekintést nyújt a jóga filozófiájába is, rövid elméleti részek segítik a jóga teljes rendszerének megértését. Jógatanfolyam árak budapesti jógaiskolánkban: 10 részes - A 10X2 órás jógatanfolyam ára 18000 Ft. A jógatanfolyam tíz egymást követő héten, a hét azonos napján és azonos időpontjában két óra hosszáig tart. 8 részes - A 8X2 órás csakrajóga tanfolyam ára 16000 Ft. A jógatanfolyam nyolc egymást követő héten, a hét azonos napján és azonos időpontjában két óra hosszáig tart. 5 részes - A 5X2 órás jógatanfolyam ára 9000 Ft. A jógatanfolyam öt egymást követő héten, a hét azonos napján és azonos időpontjában két óra hosszáig tart.
http://inboundjoga.hu/ [ További részletek ]
Neked Jóga
N/A
Neked Jóga
Praktikus tanácsok és gyakorlatok ülőmunkát végzőknek, speciális testhelyzetben dolgozóknak és mindazoknak, akiknek fáj a háta, azért, hogy ne fájjon. Törődj a hátaddal, törődj magaddal.
http://www.nekedjoga.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829