Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Dr. Rose Magánkórház
PR: 0
Dr. Rose Magánkórház
Dr. Rose Magánkórház - Teljes körű kórházi szolgáltatás, diagnosztika, műtét, plasztika, vizsgálat, kezelés, szűrések, szülészet, terhesgondozás exkluzív környezetben.
http://korhaz.drrose.hu/ [ További részletek ]
Róbert Klinika: szülészet
N/A
Róbert Klinika: szülészet
Klinikánk Európa egyik legfelkészültebb meddőségi központja. Nálunk - véleményünk szerint - egyedi abból a szempontból, hogy több szakterületet összefoglalva tevékenykedik azért, hogy a várva várt gyermekáldás minnél hamarább megvalósuljon. A korházunk létrehozásánál alapvető szempont volt nekünk egy nemzetközi színvonalú csúcstechnológiával felszerelt klinika létrehozása. Fontos volt számunkra egy családias hangulatú kényelmes klinika létrehozása. A testi kezelések mellett kiemelten foglalkozunk a pácienseink lelki felkészítését is.
http://szuleszet.robertklinika.hu [ További részletek ]
Róbert Klinika: nőgyógyászat
N/A
Róbert Klinika: nőgyógyászat
A Róbert Klinika a kontinens egyik legfelkészültebb meddőségi központja. Itthon - szerintünk ? különleges abban a tekintetben, hogy sok szakterületet összefoglalva tevékenykedik azért, hogy a gyermekáldás minnél hamarább megvalósuljon. A klinika magalapításánál fő kritérium volt nekünk egy magas színvonalú csúcstechnológiával felszerelt korház alapítása. Fontos volt számunkra egy családias berendezésű kényelmes klinika létrehozása. A testi kezelések mellett fontosnak tartjuk a hozzánk forduló páciensek tájékoztatását és lelki felkészítését is.
http://nogyogyaszat.robertklinika.hu/ [ További részletek ]
Róbert klinika - lombikbébi program
N/A
Róbert klinika - lombikbébi program
Mi vagyunk a kontinens egyik legmodernebb meddőségi központjának az utódja. Magyarországon - véleményünk szerint - különleges abban a tekintetben, hogy több szakterületet összefoglalva tevékenykedik azért, hogy a gyermekáldás minnél előbb bekövetkezzen. A Róbert Klinika magalapításánál alapvető szempont volt nekünk egy magas színvonalú csúcstechnológiával felszerelt intézmény alapítása. Fontos volt számunkra egy családias hangulatú minden igényt kielégítő klinika létrehozása. A testi kezelések mellett komoly hangsúlyt fektetünk a hozzánk forduló páciensek tájékoztatását és lelki felkészítését is.
http://lombikbebi-program.robertklinika.hu/ [ További részletek ]
menopauza klinika
N/A
menopauza klinika
Klinikánk a kontinens egyik legfelkészültebb meddőségi központja. Magyarországon - szerintünk ? különleges annak tükrében, hogy sok szakterületet összefoglalva dolgozik azért, hogy a várva várt gyermekáldás minnél előbb bekövetkezzen. A klinika magalapításánál alapvető szempont volt számunkra egy magas színvonalú csúcstechnológiával felszerelt klinika létrehozása. Fontos volt számunkra egy családias berendezésű minden igényt kielégítő korház létrehozása. A kezelések mellett kiemelten foglalkozunk a pácienseink lelki felkészítését is.
http://menopauza.robertklinika.hu [ További részletek ]
meddőségi központ
N/A
meddőségi központ
A Róbert Klinika Európa egyik legjobb meddőségi klinikája jogutódja. Magyarországon - véleményünk szerint - semmihez nem fogható abból a szempontból, hogy több szakterületet összefoglalva dolgozik azért, hogy a várva várt gyermekáldás minnél hamarább megvalósuljon. A Róbert Klinika létrehozásánál fő kritérium volt számunkra egy magas színvonalú csúcstechnológiával ellátott intézmény alapítása. Fontos volt számunkra egy családias hangulatú kényelmes korház létrehozása. A testi kezelések mellett fontosnak tartjuk a klinikánk pácienseinek lelki felkészítését is.
http://meddosegi-kozpont.robertklinika.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829