Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Dr. Rose Magánkórház
PR: 4
Dr. Rose Magánkórház
Teljes körű kórházi szolgáltatás, műtét, plasztika, vizsgálat, kezelés, szűrések, szülészet, terhesgondozás exkluzív környezetben
http://drrose.hu/ [ További részletek ]
Szanatórium - Kardiológiai rehabilitáció, stressz kezelés
PR: 4
Szanatórium - Kardiológiai rehabilitáció, stressz kezelés
Szeretné megelőzni az infarktus vagy más szív- és érrendszeri probléma kialakulását? Látogasson el a Nógrádgárdonyban található FŐNIX Kastélyszanatórium és Egészséghotelbe, ahol megmutatjuk a helyes táplálkozás, az egészséges életmód és a stressz kezelés mikéntjét. Azok számára, akik már átestek egy infarktuson, ajánljuk kardiológiai rehabilitációs programunkat, melyről bővebben a honlapunkon olvashat!
http://www.kastelyszanatorium.hu/ [ További részletek ]
Fehérvári Fájdalomterápiás Központ
PR: 3
Fehérvári Fájdalomterápiás Központ
Fájdalomterápiás Központ Székesfehérváron. A panaszok jellege alapján kapnak időpontot a betegek az alábbi szakrendelések valamelyikére: 1. neurológia (fejfájás, zsibbadás, szédülés, fülzúgás) 2. aneszteziológia (csillapítandó helyi fájdalmak) 3. reumatológia (gerinc, csípő, hát, vállfájdalmak, izomfájdalmak) 4. traumatológia (sérülés utáni fájdalmak) 5. sebészet (hasi fájdalmak, végbélfájdalmak, sérvek) 6. érsebészet (végtagduzzanat, végtagfájdalom) - Gerinc kopásos megbetegedései - Gerinc gyulladásos megbetegedései - Ízületi kopásos megbetegedések - Ízületi gyulladásos megbetegedések - Csontritkulással összefüggő fájdalmak - Lágyrész-rheumatizmusok - Heveny mozgásszervi panaszok (derékfájdalom, egyéb ízületi- és izomfájdalmak, stb.) -Sportsérülésekkel összefüggő fájdalmak - Műtét utáni fájdalmak - Baleset utáni fájdalmak A rendelést fiatal, dupla-szakvizsgás, agilis orvos-team végzi. Elég tapasztaltak vagyunk ahhoz, hogy minden fájdalomnak eljussunk a gyökereihez, és elég fiatalok ahhoz, hogy a megszállottságig fokozódó szakmai érdeklődésünk középpontjában a beteg ember legyen. Ehhez nyújt lehetőséget a kényelmes, modern, jól felszerelt rendelő és a bőven hagyott idő.
http://www.fajdalom-terapia.hu [ További részletek ]
Életmód szakorvosi ambulancia
PR: 3
Életmód szakorvosi ambulancia
A betegség az alkat, környezet és életmód egyensúly megbomlásából fakad. Belgyógyász magánorvos gyógyszer helyett az egyensúly helyreállításával kezeli a túlsúlyt, depressziót, szorongást, pánikot, magas vérnyomást, koleszterinszintet, cukorbetegséget.
http://www.belorvos.hu/ [ További részletek ]
Botox centrum Bőrgyógyászat Budapest
PR: 3
Botox centrum Bőrgyógyászat Budapest
Dr. Körmendy Miklós bőrgyógyász-kozmetológus, gyermekbőrgyógyász vagyok. 1999 óta végzek lézerkezeléseket. Bőrgyógyászként hazánkban elsőként kezdtem a BOTOX - injekció alkalmazását a mimikai ráncok és izzadás kezelésére, ugyancsak elsőként hoztam létre MediSpa (medical spa) szalont, mely egyesíti a bőrgyógyászati esztétikai kezeléseket és az állandó orvosi felügyelet alatt folytatott kozmetikai wellness szolgáltatásokat. Szalonunkban fogyasztó és alakformáló kezeléseket végzünk.
http://www.duoderm.hu [ További részletek ]
Sikos Plasztikai Sebészet Hajbeültetés Klinika
PR: 3
Sikos Plasztikai Sebészet Hajbeültetés Klinika
Sikos Plasztikai Sebészet Hajbeültetés Klinika önálló magánklinika, 1992 óta működik folyamatosan! Kiemelt tevékenységünk a hajátültetés (hajbeültetés)! Több mint 18 éves hozzáértő gyakorlattal és felkészültséggel! A legrégebben működő hajbeültetésre specializálódott magyar magánklinika! Magyarországon az egyetlen magánklinika, ahol a FUT és FUE hajátültetés-hajbeültetés módszer egyaránt alkalmazott esztétikai hajpótlásra!Fotógalériánk Magyarországon egyedülálló mennyiségű és minőségű hajbeültetés eredményeket tartalmaz! Kopaszság, kopaszodás végleges megoldása saját haj áthelyezésével, természetes hatással. Professzionális, garantált minőségű hajátültetés a Sikos Hajbeültetés Klinikán teljes felelősséggel végzett beavatkozással. Kiemelten előnyös az ár -érték arányt biztosítunk, azaz nagy mennyiségű haj kerül teljesen természetes hatással átültetésre racionális műtéti díjért !
http://www.ahajbeultetes.hu [ További részletek ]
Gasztroenterológia
PR: 3
Gasztroenterológia
Gasztroenterológia - Endomedix Gasztroenterológia Központok Budapesten és az ország további hat nagyvárosában. Orvosközpontjainkban felkészült és tapasztalt gasztroenterológus szakorvosok várják a betegeket. Központjaink a legmodernebb eszközparkkal, a legkorszerűbb gasztroenterológiai vizsgáló berendezésekkel, eszközökkel felszereltek, így mindent elkövetünk annak érdekében betegeink számára az egyes gasztroenterológiai vizsgálatok elvégzése a lehető legkevesebb kellemetlenséggel és fájdalommal járjon.
http://gasztroenterologia-kozpontok.hu/ [ További részletek ]
Szent Gellért Magánklinika
PR: 3
Szent Gellért Magánklinika
Szegedi magánklinikánkon gyönyörű környezetben, a legkiválóbb orvosokkal várjuk Önöket! Klinikánkon magas színvonalú plasztikai sebészet, fogászat és szájsebészet várja a pácienseit. Tekintse meg honlapunkat, ahol további szolgáltatásokról talál információt.
http://sztgellert.hu/ [ További részletek ]
Fülplasztika Budapesten
PR: 3
Fülplasztika Budapesten
Új exkluzív klinikán fogadjuk pácienseinket ahol európai szintű és a legmagasabb elvárásoknak megfelelő 3 műtő, 16 szállodai színvonalú 5 csillagos luxuskórterem szolgálja a hozzánk látogatókat. Dr. Afshin Dehghani ezen az osztályon végzi a fülplasztika műtéteket 6 plasztikai sebész, 2 aneszteziológus és 5 nővér kollégájával. A magánklinikán 21 betegágy található komfortos szobákban. A páciensek általában 1-2 napot töltenek itt a műtétet követően. Az orvosok és a nővérek barátságosak és mindent megtesznek, hogy a páciensek otthon érezzék magukat. A fulplasztika.com a Driss Plasztika fülplasztikával foglalkozó speciális oldala.
http://www.fulplasztika.com/ [ További részletek ]
Bársony Lézerklinika Budapest - Fókuszált ultrahangos zsírbontás
PR: 3
Bársony Lézerklinika Budapest - Fókuszált ultrahangos zsírbontás
Budapesten, két klinikán várjuk teljes körű orvos-esztétikai kezelésekkel várjuk a pácienseinket és az érdeklődőket. A szolgáltatásaink a következők: szőrtelenítés lézerrel és villanófénnyel, ránctalanítás és bőrfeszesítés, alakformálás és karcsúsítás, további lézeres kezelések úgy mint a hegek és pigmentfoltok eltávolítása, érkezelés lézerrel, és tetoválás eltávolítása. Ezeken kívűl UV mentes, bio barnulás is elérhető a klinikáinkon. Minden páciensünk számára bőrgyógyász szakorvosaink egyénre szabottan határozzák meg az ideális kezelési programot, melyet a speciális számítógép által vezérelt berendezéseink rendkívül pontosan és gyorsan hajtanak végre.
http://www.barsony.hu/ [ További részletek ]
Hajbeültetés nőknek, férfiaknak Budapesten
PR: 3
Hajbeültetés nőknek, férfiaknak Budapesten
7 ok, amiért érdemes a HIMG hajbeültetést választani: 1. Garantáljuk a legjobb árakat 2. Napi 6000+ hajszál átültetése (amit Ön is megszámolhat) 3. Precíz tervezés és pontos kivitelezés 4. Fájdalommentes helyi érzéstelenítés (mi még az érzéstelenítő injekció előtt is érzéstelenítünk) 5. Díjmentes konzultáció(a hajbeültetések után is) 6. Állandó kapcsolattartás-és hajgyógyászati konzultáció a műtét után 5 évig, díjmentesen 7. Legmodernebb eszközpark az országban
http://www.himgeurope.com [ További részletek ]
Szájfeltöltés
PR: 3
Szájfeltöltés
Új exkluzív klinikán fogadjuk pácienseinket Budapesten, ahol európai szintű és a legmagasabb elvárásoknak megfelelő 3 műtő, 16 szállodai színvonalú 5 csillagos luxuskórterem szolgálja a hozzánk látogatókat. Dr. Afshin Dehghani ezen az osztályon végzi a szájfeltöltés műtéteket 6 plasztikai sebész, 2 aneszteziológus és 5 nővér kollégájával. A magánklinikán 21 betegágy található komfortos szobákban. A páciensek általában 1-2 napot töltenek itt a műtétet követően. Az orvosok és a nővérek barátságosak és mindent megtesznek, hogy a páciensek otthon érezzék magukat. Az szajfeltoltes.hu a Driss Plasztika szájfeltöltéssel foglalkozó speciális oldala.
http://www.szajfeltoltes.hu/ [ További részletek ]
Professzionális lézeres látásjavítás - Klin Kft.
PR: 3
Professzionális lézeres látásjavítás - Klin Kft.
Professzionális lézeres látásjavítás a Klin Kft. szemészeti magánrendelésen. Kinek ajánlható a lézeres látásjavítás? Szemüveg vagy lézeres látásjavítás? Kinek milyen eredményt hozhat a lézeres látásjavítás?
http://www.klinkft.hu/ [ További részletek ]
Mellimplantáció
PR: 3
Mellimplantáció
Új exkluzív klinikán fogadjuk pácienseinket Budapesten, ahol európai szintű és a legmagasabb elvárásoknak megfelelő 3 műtő, 16 szállodai színvonalú 5 csillagos luxuskórterem szolgálja a hozzánk látogatókat. Dr. Afshin Dehghani ezen az osztályon végzi a mellimplantációs műtéteket 6 plasztikai sebész, 2 aneszteziológus és 5 nővér kollégájával. A magánklinikán 21 betegágy található komfortos szobákban. A páciensek általában 1-2 napot töltenek itt a műtétet követően. Az orvosok és a nővérek barátságosak és mindent megtesznek, hogy a páciensek otthon érezzék magukat. A mellimplantatum.com a Driss Plasztika mellimplantációval foglalkozó speciális oldala.
http://www.mellimplantatum.com [ További részletek ]
Lézeres szemműtét Sasszemklinika, Sasszem lézerkezelés
PR: 3
Lézeres szemműtét Sasszemklinika, Sasszem lézerkezelés
Az Optik-Med Sasszemklinika több mint 83.000 lézerkezelést végezve messze a legtapasztaltabb látásjavító lézeres szemműtét lézerklinika Magyarországon. Több százezer lézeres szemműtét utáni kontrollvizsgálat tapasztalati hátterével nehezen képzelhető el olyan egyéni reakció, felmerülő probléma, amivel még ne találkoztunk volna. Kizárólag lézeres látásjavító kezelésekre specializálódtunk, műtőnkben hétfőtől szombatig csak Sasszemkezeléseket végzünk. Az elsők között 1997-ben kezdtük. Hazánkban egyedülálló módon három különböző csúcstechnológiás lézer dolgozik a műtőnkben, így a legszélesebb páciensi körnek tudunk megoldást nyújtani.
http://sasszemklinika.hu/ [ További részletek ]
Ultrahang Stúdió - NemRont Bt.
PR: 2
Ultrahang Stúdió - NemRont Bt.
Stúdiónkban 2005 óta a legkülönbözőbb ultrahang vizsgálatokat végezzük, rövid határidővel, kedvező árakon, a legmagasabb szakmai színvonalon. Budapest XVIII. kerületében, igényesen berendezett, klimatizált rendelővel fogadjuk kedves Pácienseinket. A vizsgálatokat előre egyeztetett időpontban végezzük, a hosszas várakozás elkerülése érdekében. Orvosaink kiváló, magasan képzett szakemberek. A vizsgálatról vendégeink szakorvosi leletet kapnak. Szolgáltatásaink között szerepelnek különböző ízületi, ér- és emésztőrendszeri, csecsemő szűrő- és terhességi ultrahang vizsgálatok (baba-mozi), melyekről bővebben honlapunkon tájékozódhat.
http://www.nemront.hu [ További részletek ]
Vádliplasztika
PR: 2
Vádliplasztika
Új exkluzív klinikán fogadjuk pácienseinket Budapesten, ahol európai szintű és a legmagasabb elvárásoknak megfelelő 3 műtő, 16 szállodai színvonalú 5 csillagos luxuskórterem szolgálja a hozzánk látogatókat. Dr. Afshin Dehghani ezen az osztályon végzi a vádliplasztika műtéteket 6 plasztikai sebész, 2 aneszteziológus és 5 nővér kollégájával. A magánklinikán 21 betegágy található komfortos szobákban. A páciensek általában 1-2 napot töltenek itt a műtétet követően. Az orvosok és a nővérek barátságosak és mindent megtesznek, hogy a páciensek otthon érezzék magukat. A vadliplasztika.hu a Driss Plasztika vádliplasztikával foglalkozó speciális oldala.
http://www.vadliplasztika.hu/ [ További részletek ]
Ajaknagyobbítás
PR: 2
Ajaknagyobbítás
Új exkluzív klinikán fogadjuk pácienseinket Budapesten, ahol európai szintű és a legmagasabb elvárásoknak megfelelő 3 műtő, 16 szállodai színvonalú 5 csillagos luxuskórterem szolgálja a hozzánk látogatókat. Dr. Afshin Dehghani ezen az osztályon végzi az ajaknagyobbítás műtéteket 6 plasztikai sebész, 2 aneszteziológus és 5 nővér kollégájával. A magánklinikán 21 betegágy található komfortos szobákban. A páciensek általában 1-2 napot töltenek itt a műtétet követően. Az orvosok és a nővérek barátságosak és mindent megtesznek, hogy a páciensek otthon érezzék magukat. Az ajaknagyobbitas.hu a Driss Plasztika ajaknagyobbítással foglalkozó speciális oldala.
http://www.ajaknagyobbitas.hu/ [ További részletek ]
Zsírleszívás
PR: 2
Zsírleszívás
Új exkluzív klinikán fogadjuk pácienseinket Budapesten, ahol európai szintű és a legmagasabb elvárásoknak megfelelő 3 műtő, 16 szállodai színvonalú 5 csillagos luxuskórterem szolgálja a hozzánk látogatókat. Dr. Afshin Dehghani ezen az osztályon végzi a zsírleszívás műtéteket 6 plasztikai sebész, 2 aneszteziológus és 5 nővér kollégájával. A magánklinikán 21 betegágy található komfortos szobákban. A páciensek általában 1-2 napot töltenek itt a műtétet követően. Az orvosok és a nővérek barátságosak és mindent megtesznek, hogy a páciensek otthon érezzék magukat. A zsirleszivas.eu a Driss Plasztika zsírleszívással foglalkozó speciális oldala.
http://www.zsirleszivas.eu/ [ További részletek ]
Ráncfeltöltés
PR: 2
Ráncfeltöltés
Új exkluzív klinikán fogadjuk pácienseinket Budapesten, ahol európai szintű és a legmagasabb elvárásoknak megfelelő 3 műtő, 16 szállodai színvonalú 5 csillagos luxuskórterem szolgálja a hozzánk látogatókat. Dr. Afshin Dehghani ezen az osztályon végzi a ráncfeltöltés műtéteket 6 plasztikai sebész, 2 aneszteziológus és 5 nővér kollégájával. A magánklinikán 21 betegágy található komfortos szobákban. A páciensek általában 1-2 napot töltenek itt a műtétet követően. Az orvosok és a nővérek barátságosak és mindent megtesznek, hogy a páciensek otthon érezzék magukat. A rancfeltoltes.com a Driss Plasztika ráncfeltöltéssel foglalkozó speciális oldala.
http://www.rancfeltoltes.com/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829