Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

thai, svéd, gyógy, talpmasszázs
PR: 4
thai, svéd, gyógy, talpmasszázs
fekete attila masszőr vagyok, aki nagyon szereti a munkáját és az embereket. tíz éve tevékenykedem masszőrként és nagyon sok betegnek sikerült már segíteni az egészségét érintő problémák megoldásában. a megelőzés, gyógyítás számos módszerét ismerem és alkalmazom. mindenkit személyre szabottan, valamint igényeinek megfelelően, szükségleteihez mérten kezelek (pl: migrénes fejfájás jól kezelhető az indiai fejmasszázzsal).
http://www.attila-masszazs.hu [ További részletek ]
Fitwell a masszázs szakértője
PR: 3
Fitwell a masszázs szakértője
Sokan feszültséggel élik a mindennapi életet anélkül, hogy kikapcsolódnának. Pedig mindenki megérdemelne egy kis lazítást, ez a masszázs forma a legjobb technika erre Masszázs otthon és az irodában.
http://www.fitwell.hu/ [ További részletek ]
Ayurvédikus babamasszázs és kismamamasszázs
PR: 3
Ayurvédikus babamasszázs és kismamamasszázs
Ayurvédikus babamasszázs tanfolyamok kismamáknak az Ayurvédia, Ayurvédikus masszázs és Oktatóközpontban! Az Ayurvédikus babamasszázs speciális gyógyolajokkal végzett masszázsfajta. Őshazája India, ahol napjainkban is a mindennapi mama-baba kapcsolat szerves részét képezi. Hatékonyságában felülmúlja az egyéb babamasszázsfajtákat. A babamasszázs foglalkozások során megállapítjuk a baba testalkatát Ayurvédikus elvek szerint, mely abban segít, hogy a babát megfelelő gyógyolajjal tudjuk kezelni, valamint megtanulhatják az anyukák az ayurvédikus babamasszázs menetét, miközben hasznos információkkal gazdagodhatnak az ayurvédikus babanevelésről, az ayurvédikus baba-mama kapcsolatokról, azoknak kihívásairól és megoldásairól, hogy babájuk boldog kisbaba lehessen! Az Ayurvédikus baba, boldog baba!
http://ayurvedikusbabamasszazs.hu [ További részletek ]
Gyógymasszázs - vákuummasszázs
PR: 3
Gyógymasszázs - vákuummasszázs
A gyógyító masszázs nyugtatja az idegeket, kellemes érzést nyújt, s megteremti a test és lélek egyensúlyát. A gyógyító masszázs javítja a vérkeringést azáltal, hogy elősegíti a vér áramlását végtagokból a szív felé. A simító mozdulatok, melyeket "effleurage"-nek nevezünk, növelik a friss vér áramlását, amely tápanyagokat és oxigént szállít a szerveknek és az izmoknak. A gyógyító masszázs elősegíti az izmok relaxációját és megnyúlását (mint egy összetekert gumiszalag kigöngyölése), enyhíti a feszességet , továbbá elősegíti a toxinok eltávolítását. Serkenti a pangó területek friss vérellátását, friss tápanyagokat, oxigént szállít a fáradt izmoknak és segít az izomműködés során keletkező tejsav eltávolításában.
http://www.erikaszalon.shp.hu/hpc/web.php?a=erikaszalon&o=masszazs_Iz8 [ További részletek ]
Ayurvédia, Ayurvédikus- és gyógymasszázs szolgáltatások
PR: 3
Ayurvédia, Ayurvédikus- és gyógymasszázs szolgáltatások
1. Az Ayurvédia, Ayurvédikus masszázs és Oktatóközpont várja kedves Vendégeit Ayurvédikus és Svéd-gyógymasszázs szolgáltatásaival. Az Ayurvédikus kezelések őshazája India, különlegességét pedig a testtípus elemzést követő személyreszabottság, a kezelések során felhasznált meleg, bőséges olajmennyiség, valamint a kezelést lezáró puhítási technikák adják (gyógynövényes gőzölés, batyus átdörzsölés). A svédmasszázs az izmokat átmozgató, lazító masszázsfajta, mellyel jól orvosolhatók a test izom merevségei, feszültségei, alkalmazásával hosszú távon megalapozhatjuk egészségünket. Központunkban szakképzett gyógy és Ayurvédikus masszőzök, kellemesen kialakított környezetben várnak minden érdeklődőt!
http://ayurvedia.hu [ További részletek ]
Jade gerincmasszázságy
PR: 3
Jade gerincmasszázságy
Fő tevékenységi köreink - Spa Pro Jade gerincmasszázságy importálása, forgalmazása. Spa Pro Jade szalon Franchaise hálózat bővítése. - Rekongem, Emspoma krémcsaládok importálása, forgalmazása. - Masszázságyak, mobil-masszázságyak, kezelőszékek, masszázskellékek forgalmazása. - Himalájai sótermékek importálása, forgalmazása. - Infrakabinok, finn és kombinált szaunák gyártása, forgalmazása.
http://www.bio-holding.hu [ További részletek ]
Masszázsterápiák
PR: 3
Masszázsterápiák
A masszázs szerepe a betegségek kezelésében és a megelőzésben. A különböző masszázsterápiák, módszerek ismertetése.
http://masszazs-terapiak.hu/ [ További részletek ]
Masszázs-Otthon (Budapest)
PR: 3
Masszázs-Otthon (Budapest)
Masszázs az Ön otthonában. Budapesten házhoz! A Masszázs-Otthon azért jött létre, hogy Ön saját otthona kényelmében élvezhesse a masszázs jótékony hatásait. Kérésére masszázs felszerelésemmel házhoz megyek, hogy megszokott környezetében Ön minél komfortosabban érezze magát.
http://www.masszazs-otthon.hu [ További részletek ]
Masszázsportál - Információk, masszőrök, masszázsfajták
PR: 2
Masszázsportál - Információk, masszőrök, masszázsfajták
Többet akar tudni a masszázsról? Keresse fel oldalunkat, ahol mindent megtalál, ami a masszázzsal kapcsolatos, masszőrök, masszőzök és különböző masszázsfajták, svédmasszázs, thai masszázs, erotikus masszázs, gyógymasszázs, shiatsu masszázs. Masszázsportál - útbaigazítás masszázs témában. - Masszőr, masszőz ajánló oldalak - Masszázsfajták leírásai - A masszázsolajokról - Masszázs témájú link- és cikk gyűjtemény - Masszázs bemutató képek és videók.
http://masszazsportal.hu/ [ További részletek ]
Masszőrellátó webáruház
PR: 2
Masszőrellátó webáruház
Masszőrellátó webáruház. webáruház nem csak hivatásos masszőröknek. gyógykrémek, masszázstextilek, masszázsolajok, masszázskrémek, lávakövek, lávakőmelegítők, lókrémek, pferde, lóbalzsam
http://www.masszorellato.hu [ További részletek ]
Masszázs tanfolyam
PR: 2
Masszázs tanfolyam
asszázs oktatás a Nemzetközi Masszázs Akadémia oktatóitól.Tanáraink jól képzett, több év oktatási gyakorlattal rendelkező szakemberek.Vizsga letételével szerzett névre szóló, angol- és magyar nyelvű reprezentatív oklevél hazánkban, ezen kívűl határainkon kívül is alkalmazható.
http://www.masszazsakademia.hu [ További részletek ]
Thai masszázs
PR: 2
Thai masszázs
Tradicionális thai masszázs szolgáltatás Budapesten és Nagykanizsán az otthonában. A honlapon információk találhatóak a thai orvoslás és masszázs eredetéről, történetéről, hatásáról és ellenjavallatairól, valamint arról, hogy mi szükséges ahhoz, hogy igénybe vehesse az otthoni thai masszázs szolgáltatást.
http://xn--thai-masszzs-lbb.hu [ További részletek ]
Shiatsu
PR: 2
Shiatsu
A shiatsu egy ázsiai gyógyászatra épülő, modern, ma is fejlődő japán gyógymód. A kezelések célja a testünkben jelenlevő életenergia (Kí) egyensúlyának helyreállítása, és így egészségünk megtartása, állapotunk javítása. A shiatsu szó jelentése ujjnyomás, ami a kezelések alatt alkalmazott akupresszúrás technikákra utal. További információért látogassa meg weboldalunkat, a www.shiatsumasszazs.hu címen.
http://www.shiatsumasszazs.hu [ További részletek ]
homemassage
PR: 2
homemassage
Varga Norbert gyógytornász-gyógymasszőr oldala! Több éves tapasztalattal és egyetemi diplomával rendelkező gyógytornász és gyógymasszőr vagyok. Képesítéseimet a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetemen szereztem. Jelenleg Budapesten élek!
http://hmassage.blogspot.com [ További részletek ]
Thai-masszázs
PR: 2
Thai-masszázs
Thai masszázs Budakalászon. Budakalászon, zöldövezetben, családi házban berendezett masszázs studio, szaunával és szolárium lehetőséggel. Kérjen időpontot telefonon! A Thai Masszázs több ezer évre visszanyúló hagyományokra épülő természetes közérzetjavító módszer. Napjainkban ismét egyre népszerűbb ez a masszázsterápiás módszer. A masszázs során a masszőr nem csak tenyérrel, hanem talppal és térddel is masszírozza a test meghatározott pontjait. Az olajos masszázs, szintén a thai energetikai pályákra épül. A masszőr a terápia alatt a masszázs céljának megfelelő olajokkal alkalmaz, hogy fokozza az energetikai hatást. Ezt a fajtáját a thai masszázsnak az egész testen, vagy csak a test bizonyos részein (például váll-nyak) is alkalmazhatjuk. Kevesen tudják, hogy a talpmasszázs, nem kizárólag a talp masszírozását jelenti, hanem combközépig masszírozza a lábakat.
http://www.thaimasszazsstudio.com [ További részletek ]
masszázsbolt
PR: 1
masszázsbolt
Oldalunkon a prevencióhoz köthető termékek széles választékban találhatóak meg. A választékunkban megtalálhatóak különböző masszázsok, víztisztító, levegő tisztító és higéniai termékek is.
http://www.masszazsbolt.eu [ További részletek ]
Thai Moonlight Massage - Thai masszázs szalon
PR: 0
Thai Moonlight Massage - Thai masszázs szalon
Több féle thai masszázzsal állunk vendégeink rendelkezésére. Professzionális masszázs szolgáltatásaink között a hagyományos thai masszázs mellett szerepel a talpmasszázs, aromaterápiás és gyógynövénygőzös (herbál) olajmasszázs. A masszázs képes megelőzni és gyógyítani számos betegséget, elődeink is előszeretettel alkalmazták a masszázs jótékony hatását!
http://thai-moonlight-massage.hu/hu [ További részletek ]
Irodai - mobil masszázs
PR: 0
Irodai - mobil masszázs
Az irodai - mobil masszázs stresszoldó, közérzetjavító szolgáltatás, mely történhet munkahelyen, rendezvényeken, magánotthonokban. A masszázs teljes öltözetben, speciális székben történik!
http://www.irodaimasszazs-szeged.hu [ További részletek ]
Masszázs Budapest
PR: 0
Masszázs Budapest
Talpmasszázs és hátmasszázs Budapesten. Masszőr házhoz megy. A masszázs hatásai röviden: sokkal energikusabbá válik, ezáltal az élet minden területén sikeresebb is lehet. Ha pedig sikeresebb, boldogabb is és persze a masszázs hatására egészségesebb is lesz, ami a legfontosabb.
http://www.masszazsbudapest.com [ További részletek ]
Talpmasszázs
N/A
Talpmasszázs
Talpmasszázs Budapesten és Nagykanizsán az otthonában. Információk találhatóak rajta a talpmasszázs történetéről, hatásairól, ellenjavallatairól, valamint néhány budapesti és vidéki talpmasszázst oktató intézmény elérhetősége is helyett kapott az oldalon.
http://talpmasszazs-tanfolyam.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829