Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Kategóriák

Allergológus, immunológusAllergológus, immunológus (2)
Fül-orr-gégészFül-orr-gégész (1)
GasztroenterológiaGasztroenterológia (3)
Ortopéd, ortopédiaOrtopéd, ortopédia (1)
ReumatológusReumatológus (1)
Sebész, sebészetSebész, sebészet (8)
Szemész, szemészetSzemész, szemészet (2)
Szülész-nőgyógyászSzülész-nőgyógyász (3)
Urológus, urológiaUrológus, urológia (2)

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Az üzemorvos
PR: 3
Az üzemorvos
Foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás Budapesten, mikro,- kis- és középvállakozások részére. 2010. február 15-ig szerződő partnereinknek kedvezményes díjtétel.
http://zokatamed.shp.hu/hpc/web.php?a=zokatamed [ További részletek ]
FŐNIX-MED - Betegszállítás, menedzserszűrés, magánrendelés
PR: 3
FŐNIX-MED - Betegszállítás, menedzserszűrés, magánrendelés
Az egészség mindennél fontosabb! A FŐNIX-MED foglalkozás egészségügyi, üzemorvosi vizsgálatok és menedzserszűrések keretében képet kap dolgozói egészségi állapotáról. Igénybe veheti térítéses és finanszírozott betegszállításunkat. Magánrendeléseinken a vizsgálatokat vagy egyén módon, vagy szűrőprogramok keretében végezzük el. Látogasson el oldalunkra, ahol további információkat talál a FŐNIX-MED szolgáltatásairól!
http://www.fonixmed.com/ [ További részletek ]
e-Doki, avagy Kérem a következőt!
PR: 2
e-Doki, avagy Kérem a következőt!
Fogorvosok és fogtechnikusok, Gyógytornászok, Gyógymasszőrök, Házi betegápolók, Házi gyermekorvosok, Háziorvosok, Igazságügyi orvosszakértők, Pszichológusok, Szakápolók, Szakorvosok, Természetgyógyászok, Védőnők és szülésznők, Kórházak, Rendelőintézetek, Betegszállítók és egyéb egészségügyi szakemberek adatbázisa. Jelentkezzen rendelésre interneten keresztül!
http://www.keremakovetkezot.hu [ További részletek ]
orvos adatbázis, orvoskereső portál
PR: 2
orvos adatbázis, orvoskereső portál
Orvos adatbázis oldalunkat azért hoztuk létre, mert felgyorsult világunkban egyre inkább előtérbe helyeződik az egészség. Orvos kereső honlapunk elsősorban abban kíván segítséget nyújtani, hogy Ön a lehető legegyszerűbben megtalálja az Önnek legmegfelelőbb szakembert!
http://drtudakozo.hu/ [ További részletek ]
Üzemorvos kereső
N/A
Üzemorvos kereső
Találja meg Ön is üzemorvosát Magyarország legsokoldalúbb foglalkozás-egészségügyi keresőportálján! Folyamatosan bővülő adatbázis, aktualitások a munka világából. A netuzemorvos.hu virtuális találkozási helyet biztosít a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást, üzemorvost kereső és kínáló piaci partnerek részére. Munkáltatóként ön egyetlen űrlap kitöltésével kérhet ajánlatot az ön közelében működő számos foglalkozás-egészségügyi szolgáltatótól, üzemorvostól.
http://www.netuzemorvos.hu [ További részletek ]
Orvosdepo
N/A
Orvosdepo
Ingyenes hirdetési lehetőség orvosok, gyógyszerészek számára. Saját admin felület biztosításával tudja regisztrálni magán és ezt követően is folyamatosan van lehetőség az esetleges változások (pl. rendelési hely, idő, újabb szakvizsgák) módosítására.
http://orvosdepo.hu [ További részletek ]
Üzemorvosi vizsgálat - DokSza - Munkaegészségügy
N/A
Üzemorvosi vizsgálat - DokSza - Munkaegészségügy
Foglalkozás egészségügy, üzemorvos? A DokSza jó megoldást nyújt a menedzserszűrésekre, munkaegészségügyi szűrésekre, így munkatársai képet kaphatnak egészségügyi állapotukról. A szűrések telefonos megbeszélés alapján mennek végbe, előre egyeztetett időben. A hét minden napján várja a DokSza Egészségügyi Alapellátó ügyfeleit tanácsadással. Mód van a munkahelyen lebonyolított, mobil szűrésekre, akár hétvégi időpontba is! Az egészség az első!
http://www.doksza.hu/ [ További részletek ]
Doktor-ok
N/A
Doktor-ok
Doktor-ok Online orvoskereső és időpont foglaló rendszer. Egészsége megőrzése szempontjából elengedhetetlen, hogy rendszeresen elvégeztessen bizonyos szűrővizsgálatokat. Honlapunkon található doktorok olyan minőségi szolgáltatást nyújtanak, mely alapján biztos lehet abban, hogy magas színvonalú ellátásban részesül majd. Az online időpontfoglalás abban segít Önnek, hogy ne kelljen órákat sorban állnia egy rutinvizsgálatra várva.
http://www.doktor-ok.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829