Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Szülésfelkészítő tanfolyam CD sorozat
PR: 3
Szülésfelkészítő tanfolyam CD sorozat
Magyarországon egyedülálló szülésfelkészítő tanfolyam - 25 szakember részvételével... - Hogy a szülés neked is csodálatos élmény legyen!
http://www.szulesfelkeszitotanfolyam.hu [ További részletek ]
ElsőTerhesség.hu blogja
PR: 3
ElsőTerhesség.hu blogja
Terhesség, szülés, fogamzás, teherbe esés, gyakorlati tanácsok az elsőterhes kismamáknak, praktikák, segítség a terhességi bevásárláshoz, bevásárló lista, minden, amit nekem nem mondtak el előtte, Te itt megtudhatod
http://terheslap.blogspot.com [ További részletek ]
4d ultrahang rendelő kereső
PR: 2
4d ultrahang rendelő kereső
Már nagyon várja, hogy láthassa a méhében fejlődő gyermekét? A modern technika már hosszú ideje lehetővé teszi, hogy Ön is láthassa és nyomon követhesse magzatát, magzata fejlődését még a megszületése előtt. A legmodernebb 4d ultrahang technika segítségével pedig már a gesztusokat, a magzat mozgását is megfigyelheti. A különleges találkozáshoz már az ország számos pontján megtalálja a lehetőséget a professzionális Medison három és négydimenziós ultrahang készülékeket használó rendelőkben. Válassza ki 4d ultrahang rendelő kereső szolgáltatásunk segítségével az Önnek legszimpatikusabb rendelőt és kérjen időpontot. Reméljük, hogy szolgáltatásunk segíteni fog az Ön lakhelyéhez közeli 4d ultrahang rendelő megtalálásában.
http://www.4dultrahang.info/ [ További részletek ]
Terhesség
PR: 2
Terhesség
Minden a terhességről! A magzat, a babaszoba kialakítása, az anyai szervezet változásai, hízás a terhesség alatt, és további hasznos információk kismamáknak...
http://www.terhesseg.com/ [ További részletek ]
Intima.hu - egészségportál nőknek
PR: 2
Intima.hu - egészségportál nőknek
Az Intima.hu nőgyógyászati portálon mindent megtalálsz a nőgyógyászati betegségekkel, intim egészséggel kapcsolatban. Kiemelt témáink: menstruáció, ovuláció, fogamzásgátlás, terhesség, meddőség, változó kor. Szolgáltatásaink: menstruációs naptár, ovulációs kalkulátor, terhesség hétről hétre, nőgyógyász kereső. További témák: szülészet, fogamzásgátló módszerek, menopauza, terhesnaptár, HPV, PMS.
http://www.intima.hu/ [ További részletek ]
Lombikbébi program
N/A
Lombikbébi program
Az IVF (lombik bébi program) méhen kívüli megtermékenyítési eljárás, mely során a petesejt és a spermiumok a méh üregén kívül, mesterséges körülmények között találkoznak. Miután a megtermékenyülés megtörtént és az embrió osztódása elindult, az embriót visszaültetik az anya méhébe, és a további fejlődés már természetes körülmények között zajlik tovább. A méhen kívüli megtermékenyülés (in-vitro fertilizáció) olyan pároknak jelent megoldást, ahol a petesejt és a spermium találkozása valamilyen oknál fogva nem lehetséges, pl. kétoldali átjárhatatlan petevezetők, korábbi gyulladás következtében kialakult petevezető károsodás, jelentős hormonális problémák, alacsony számú vagy nem megfelelő minőségű spermiumok, előrehaladott anyai életkor esetén. Ezen okokra alapos kivizsgálással derítenek fényt.
http://www.nemesekteherbe.hu/tartalom/Mesterseges_megtermekenyitesi_eljarasok/IVF_lombik_bebi_program [ További részletek ]
Endometriózis
N/A
Endometriózis
Azt a kórképet hívjuk endometriózisnak, amely során a méhnyálkahártya a szervezetben nem a megfelelő helyen, hanem egyéb területeken (petevezeték, petefészkek) a belek felszínén, a húgyhólyag és a végbél felszínén helyezkedik el. A terméketlen nők kb. 1/4-nél a meddőségért az endometriózis felelős. A nők közel egy tizedénél beszélhetünk endometriózisról, és ezen csoport mintegy 1/3-a számára jelent problémát a megtermékenyülés.
http://www.endometriozis-info.info [ További részletek ]
Róbert Klinika - terhesgondozás
N/A
Róbert Klinika - terhesgondozás
Mi vagyunk a kontinens egyik legjobb meddőségi klinikája jogutódja. Hazánkban - véleményünk szerint - semmihez nem fogható abban a tekintetben, hogy sok szakterületet összefoglalva dolgozik azért, hogy a várva várt gyermekáldás minnél előbb bekövetkezzen. A korházunk magalapításánál alapvető szempont volt nekünk egy nemzetközi színvonalú csúcstechnológiával ellátott korház alapítása. Fontos volt számunkra egy családias berendezésű minden igényt kielégítő korház létrehozása. A kezelések mellett fontosnak tartjuk a klinikánk pácienseinek lelki felkészítését is.
http://terhesgondozas.robertklinika.hu/ [ További részletek ]
Terhesség hétről hétre - Pocifix párna segítségével!
N/A
Terhesség hétről hétre - Pocifix párna segítségével!
A Pocifix 6 in 1 párna terhesség alatt segít abban, hogy az alvás pihentető, kényelmes legyen. A derék mögé helyezve tehermentesíti a gerinced és a hátad, ezért segít a derékfájás megelőzésében, vagy annak enyhítésében. Nemcsak a terhesség időszakában, hanem szülés után is hasznos segédeszköz. A baba számára reflux párna, szoptatós párna, és mozgásfejlődés elősegítő párna.
http://www.pocifix.hu [ További részletek ]
FertiNet.hu - Babát tervezőknek
N/A
FertiNet.hu - Babát tervezőknek
A FertiNet.hu a gyermekvállalást tervező pároknak szól. Az oldalon a termékenységgel ill. meddőséggel kapcsolatos cikkek találhatóak. Ezen kívül az oldalon olyan, bizonyos esetekben nélkülözhetetlen termékek is megvásárolhatóak mint pl. ovulációs (LH) és terhességi (HCG) tesztek valamint férfi termékenységi (sperma) teszt.
http://www.fertinet.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829