Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Orgon víztisztító berendezés
PR: 4
Orgon víztisztító berendezés
Orgon víztisztító berendezés mely nem csak tisztítja a vizet, de energiával is feltölti azt. A víztisztító készülék energia forrás nélkül működik és hangolt kristályokkal energetizálja azt. Ajánlott állatok, növények részére is.
http://www.orgon.hu/ [ További részletek ]
Icewater - otthoni víztisztító
PR: 3
Icewater - otthoni víztisztító
Fordított ozmózis elvén működő víztisztító berendezések, elérhető áron cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt! Minden a víztisztításról és a tiszta vízről! Forrásvíz minőségű tiszta víz az egészséges életmódért.
http://www.icewater.hu [ További részletek ]
Háztartási víztisztító, és zuhanyszűrő forgalmazás!
PR: 3
Háztartási víztisztító, és zuhanyszűrő forgalmazás!
Miért fontos hogy legyen otthonunkban víztisztító? Mert így sokat tehetünk egészségünk megőrzéséért, és víztisztító segítségével kényelmesen juthatunk kristálytiszta vízhez, és emelet még jelentős összeget is megtakaríthatunk! A terméket ingyenesen kiszállítjuk otthonába!
http://eltetoviz.hu/ [ További részletek ]
Háztartási és Ipari Víztisztító berendezés készülékek - Forgalmazása
PR: 3
Háztartási és Ipari Víztisztító berendezés készülékek - Forgalmazása
Egészséges, olcsó tiszta víz az ÖN vízcsapjából is! Háztartási és ipari ivóvíztisztítók, zuhanyszűrők, vízkőkezelés, vízlágyítás, biológiai szennyvízkezelés. Továbbá: egészséges táplálékok, bio élelmiszerek, bio kozmetikumok, allergia kezelés, sópipa, fényterápiás készülékek, mikro-áramú terápiák, Living Lab PhotonNose allergiakezelő orrlámpa, vákumcsöves napkollektorok. www.wellnet-bolt.hu
http://www.wellnet-bolt.hu/ [ További részletek ]
Betegségeink 90%-át megisszuk! "Pasteur" Ne tegye! Igyon tiszta vizet!
PR: 3
Betegségeink 90%-át megisszuk! "Pasteur" Ne tegye! Igyon tiszta vizet!
Hasznos információk a vízről, víztisztítókról, vízszűrőkről, vízlágyítókról. Segítség a vízkezelő rendszerek kiválasztásában, hogy valóban az igényeinek megfelelő víztisztító rendszer működjön lakásában, teljes megelégedésére. Nehéz választani, még nehezebb a valóban megfelelő berendezés kiválasztása, pedig egy életre szóló választás lehet. Minden segítséget megtalál, vagy ha mégsem, kérhet tőlem. Üdvözlöm a tiszta víz világában.
http://www.viztisztitos.lapunk.hu [ További részletek ]
Víztisztító készülék, fordított ozmózis víztisztítás, berendezés
PR: 3
Víztisztító készülék, fordított ozmózis víztisztítás, berendezés
Víztisztító megoldások, professzionális víztisztító készülékek az Ön egészségéért! Csúcsminőségű víztisztító berendezések 3 + 2 év garanciával, alacsony fenntartási költséggel, a piacvezető Filmtec membránnal szerelve. A Tiszta Forrás víztisztító készülékekkel biztos lehet abban, hogy az ivóvize hormon, gyógyszer, nitrát, klór, arzén, és baktérium mentes. Víztisztítóinkat kamatmentes részletre is megvásárolhatja.
http://www.egeszseges-ivoviz.hu/ [ További részletek ]
Öntsön tiszta vizet poharába
PR: 2
Öntsön tiszta vizet poharába
Baktériumoktól, vírusoktól, szennyeződésektől mentes ivóvizet előállító víztisztító készülékek széles választéka. Vásárlóink maradéktalanul elégedettek az egészséges, kristálytiszta vizet előállító készülékekkel.
http://viztisztito.ws [ További részletek ]
Aquaphor víztisztító berendezések
PR: 0
Aquaphor víztisztító berendezések
Aquaphor víztisztító készülékek: Aquaphor Modern, Aquaphor Crystal (Aquaphor Kristály), Aquaphor Topaz és Aquaphor víztisztító kancsó az otthoni kristálytiszta ivóvízért!
http://www.aquaphormodern.hu [ További részletek ]
Víztisztítás Felsőfokon
PR: 0
Víztisztítás Felsőfokon
Szeretne tiszta vizet inni minden nap, de unja már a vizes palackok haza hordozását? Van megoldás erre a problémára, válasszon víztisztító berendezéseink közül. Háztartási víztisztítóink fordított ozmózissal szűrik ki a csapvíz minden szennyeződését. Mosogatója alá beszerelve, folyamatosan biztosítja Önnek a kiváló minőségű ivóvizet. Asztali víztisztítóink szintén jó hatékonysággal szűrik meg a csapvizet, kis helyen elférnek, könnyű felszerelni, és bárhová magával viheti. Zuhanyszűrőink alkalmazásával végleg megszüntetheti a zuhanyzás utáni bőrviszketést. Irodai víztisztítónk bármilyen igényt ki tud elégíteni nagy teljesítményű szűrőbetéteivel.
http://www.mzsmviz.hu [ További részletek ]
Clean life víztisztító zuhanyszűrő és tiszta víz.
N/A
Clean life víztisztító zuhanyszűrő és tiszta víz.
Mit várhatok a víztisztítóktól és egy zuhanyszűrőtől? Clean life víztisztító vízszűrő és zuhanyszűrő. Használjon Ön is víztisztítót és zuhanyszűrőt és biztosítsa magának 40 év felett is az egészséges életet! Víztisztítók és tiszta víz.
http://www.cleanlifeviztisztito.hu [ További részletek ]
Lúgos-oxigénes-mágneses víztisztító
N/A
Lúgos-oxigénes-mágneses víztisztító
Kristálytiszta ivóvíz otthonában, irodájában közvetlenül a csapból! - mert fontos magunk, gyermekeink, szeretteink egészsége - mert olcsó, környezetbarát, nincs többé cipekedés - mert az egészségnél nincs és nem is lehet drágább - mert az elfogyasztott víz fele, mint salakanyag hagyja el a szervezetet. Egy emberöltő alatt ez 41 000 liter!!!
http://oxigenesszifon.aruhaz.info [ További részletek ]
Víztisztító, ionizált víz
N/A
Víztisztító, ionizált víz
Testünk több mint 70%-át víz alkotja. Így szervezetünk számára elengedhetetlen, hogy a legjobb minőségű vízforrással pótoljuk a veszteségeket. Ez azonban a mai világban nehezen "szerezhető be". Cégünk ebben nyújt segítséget. A Cleanway víztisztító berendezések, zuhanyszűrő termékek és egyéb kiegészítők forgalmazásával foglalkozik. Regisztrált ügyfeleinknek kedvezményeket biztosítunk. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, tekintse meg honlapunkat, ahol további hasznos információkat talál.
http://www.cleanway.hu/ [ További részletek ]
Víztisztító, Lúgosító készülékek webáruháza
N/A
Víztisztító, Lúgosító készülékek webáruháza
Víztisztító készülékek, Lúgosító készülék - Ionizátor, Ozmózis víztisztítók forgalmazása. Aquaphor víztisztító készülékek: Aquaphor Modern, Aquaphor Crystal (Aquaphor Kristály), Aquaphor Topaz és Aquaphor víztisztító kancsó az otthoni kristálytiszta ivóvízért!
http://www.agriaaqua.hu [ További részletek ]
Víztisztító
N/A
Víztisztító
Az emberi szervezetnek szüksége van az ivóvízben oldott ásványi anyag tartalomra. Ezért nem megfelelőek azok a fordított ozmózis elvén működő víztisztító berendezések, amelyek kiszűrik az ásványi anyagokat a vízből. Az így kapott vizet a tesztekben sokszor úgy állítják be tiszta víznek, hogy elektródákat helyeznek bele, ami a "tiszta" vizet nem színezi el. Így a vásárló abban a hitben van, hogy egészséges vizet iszik, pedig a tiszta és az egészséges víz még nem ugyanaz.
http://www.vizbaratok.hu [ További részletek ]
ozmózis víztisztító
N/A
ozmózis víztisztító
Cégünk csúcsminőségű víztisztítói berendezéseivel az Ön egészségét hivatott megőrizni. Termékeink között megtalálja a legprofibb fordított ozmózis elv alapján működő víztisztító berendezésektől egészen a hagyományos vízszűrő kancsóig a víztisztításhoz szükséges eszközöket.
http://www.viztisztito.co [ További részletek ]
Oxigén szifon
N/A
Oxigén szifon
Legyen egészséges! Oxigénes víz előállítása kényelmesen, olcsón, otthonában. Megrendelés után 1-2 munkanapon belüli ingyenes házhoz szállítással!
http://oxigenszifon.hu [ További részletek ]
Víztisztító berendezés, zuhanyszűrő, csapszűrő webáruház
N/A
Víztisztító berendezés, zuhanyszűrő, csapszűrő webáruház
Vásárlóink nagy része csak azután vásárolt víztisztítási, vízkezelési berendezéseket, miután valamilyen hátránya már származott a szennyezett, nem megfelelő víz felhasználásából. Ön ne kövesse el ezt a felelőtlenséget, nem mérgezze tovább magát és családját, mert valóban nem mindegy milyen anyag tölti ki testünk 2/3 részét! Víztisztító berendezéseket forgalmazó webáruházunk a következő víztisztítási és vízkezelési termékköröket forgalmazza. Konyhai víztisztító berendezése, RO víztisztító készülékek, asztali víztisztító készülékek. Kínálatunkban megtalálható továbbá a gyorsan csapra szerelhető víztisztító berendezés is. Zuhanyszűrő és csapszűrő eszközöknél a POINT és az AQUVAFILTER márkákat forgalmazzuk. Víztisztító berendezéseket PUREPRO márkában forgalmazzuk. Természetesen a víztisztító és vízkezelési termékeinkhez széleskörű kiegészítő választék és szűrőbetét kínálatot biztosítunk vásárlóink részére. Lúgosító víz ionizátor berendezéseinket 10 év elektródagaranciával értékesítjük. RO víztisztító berendezéseinkre 5 év jótállást, asztali víztisztító berendezéseinkre 1 év jótállást vállalunk. Természetesen a vegyszermentes egészségesebb élet elkötelezett híveiként ÖKO mosószereket és környezetkímélő mosódiót, mosószódát, valamint mosógömböt biztosítunk a vegyszermentes élet iránt érdeklődőknek. Víztisztítási és vízkezelési termékeinket folyamatosan diszkont áron kínáljuk és még ami azon felül van, extra akciókkal! Kedvező ár, kimagasló érték, nagykereskedelmi háttér, folyamatos akciók! Ön sokkal többet kap mint amennyibe termékeink kerülnek!
http://viztisztito-nagyker.hu [ További részletek ]
Forrás víz webáruház!
N/A
Forrás víz webáruház!
ami a RO (fordított ozmózis) háztartási ivóvíz tisztító berendezéseink mellett szól: 1.) Kényelem Önnek A víztisztító berendezés otthonában (pl. a pult alá szerleve) végzi el azt a tisztítást, melyet a természetben a felszín közeli rétegek végeznek el a rajtuk átfolyó vizeken. Az egész család részére folyamatosan biztosítja az otthoni tiszta forrást egyenesen a csapból. Ön egy életre megszabadulhat az ásványvizes palackok cipelésétől, tárolásától! 2.) Kiváló tisztaságú és minőségű ivóvizet fogyaszthat A készülék mindent kiszűr. Ön forrásvíz minőségű, kristálytiszta ivóvizet nyer a készülékkel. A tisztított víz a lebegő szennyezőanyagokon és a víz keménységét okozó szervetlen anyagokon túl, nem tartalmaz még klórt, vegyszer maradványokat, nehézfémeket, vegyi és radioaktív anyagokat, mérgező anyagokat, arzént, baktériumokat, vírusokat, nitrátokat, nitriteket, gyógyszerszármazékokat és hormonokat. Egészségét biztonságban tudhatja, a RO víz fogyasztása 100%-ban biztonságos, teljesen méregteleníteni tudja szervezetét, ezáltal egy sor egészségi problémától megszabadulhat. 3.) Lágy, selymes ízű vízzel készítheti el ételeit, italait Nagymértékben javítja a csapból kifolyó ivóvíz ízét, mellyel az otthon elkészített ételek, levesek, teák, kávék íze sokkal zamatosabb lesz és hosszabb ideig eltarthatóbbak is lesznek. Ha eddig azért nem ivott csapvizet, mert klóros és büdös, ez most már nem lesz akadály! 4.) Hatékony tisztítási mechanizmus A NASA által kifejlesztett, fordított ozmózis (RO) elvén alapuló technológia átlagosan 95%-os hatásfokkal távolítja el a szennyező anyagokat a vezetékes vízből. 5.) Akár egy életen át... Készülékeinkben nincsenek forgó, mozgó, rezgő, egymással súrlódó -ennek következtében kopó- alkatrészek. Így Ön és családja, akár évtizedeken át, gond és meghibásodás nélkül (gyakorlati tapasztalat) fogja élvezni a tisztavíz forrását. 6.) 10 évre szóló vízminőség gar
http://viztisztitobolt.hu/cleanlife-asztali-viztisztito-gac-p-152.html?affiliate_banner_id=1&ref=80 [ További részletek ]
Víztisztítás a tiszta vízért
N/A
Víztisztítás a tiszta vízért
A csapvíz tele van olyan szennyeződésekkel, amiket a hagyományos víztisztítás nem képes kiszűrni. Ha tiszta vizet szeretne inni, akkor használja víztisztító berendezésünket!
http://tiszta-viz.hu/ [ További részletek ]
Hormonmentes ivóvíz
N/A
Hormonmentes ivóvíz
Kiváló minőségű holland vízszűrő. Kiszűri a növényvédő szereket, nehézfémeket, baktériumokat, hormonokat, vírusokat. De nem szűri a fontos és szükséges ásványi anyagokat! Nem hálózatos, MLM-es rendszer. Közvetlenül az importőrtől jelentős árkedvezménnyel. Csapra vagy vízvezetékre is szerelhető.
http://www.joivoviz.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829