Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

HACCP
PR: 3
HACCP
HACCP rendszer készítés, HACCP kézikönyv kidolgozás, HACCP felülvizsgálat, gyorsan, olcsón, garanciával. Kérjen ajánlatot most! HACCP készítés, kézikönyv, dokumentáció kidolgozás országosan. HACCP felülvizsgálat, auditálás, átalakítás, felújítás országosan. Élelmiszerhigiénia, élelmiszer minőségbiztosítás információk és tanácsadás.
http://haccpinfo.hu [ További részletek ]
Blanchir főzőiskola
PR: 3
Blanchir főzőiskola
Egy hangos gondolat szárnyra kelt és két barát egymás kezébe csapott - így kezdődött a Blanchir. Nem csupán egy hangulatos főzőiskola lebegett a szemünk előtt a tervezgetés során. Az elképzelés mindenképpen az volt és marad a jövőben is, hogy a gasztronómia világát hozzáértő séfek munkáján, elgondolásain keresztül ismertessük meg Önökkel, Veletek. A kurzusok éppen ezért kis létszámú, limitált csoportokban folynak majd. Mivel az élet más területén is az igényességre törekszünk, úgy gondoltuk, hogy főzőiskolánk is megérdemli az extra esszenciát. Így találtunk rá Ádám Csaba séfre, aki energikus, impulzív egyéniségével azonnal elnyerte tetszésünket. Bővülő csapatunk minden tagja azt próbálja hiteles módon átadni és érzékeltetni egy-egy alkalom során, amihez a leginkább ért, amiben ő a legjobb.
http://www.blanchir.hu/ [ További részletek ]
Catering, partyszervíz szolgáltatás
PR: 2
Catering, partyszervíz szolgáltatás
Party szerviz - catering szolgáltatásunk keretében vállaljuk külső helyszínen megrendezett bármilyen céges vagy családi rendezvény catering kiszolgálását teljes személyzettel, eszközparkkal (asztalok és székek, pultok, tányérok, poharak, evőeszközök, ... stb).
http://www.catering-partyszerviz-szolgaltatas.pizza-portarevia.hu [ További részletek ]
koktélparti
PR: 2
koktélparti
Cégünk sokoldalú tevékenységeinek köszönhetően, a Koktél Party-k világában egyedülálló módon nyújt szolgáltatást, az ország egész területén. Rendezvényeinken magasan képzett Bártenderek és az ország egyik legismertebb Mixer iskolájának az oktatói készítik a kiváló minőségű koktélokat. A megrendelőink számára GARANTÁLJUK a legkedvezőbb Koktélparti árakat, a Limonádé Bár szolgáltatásunk eredményes működésének köszönhetően. Ajánljuk: házi bulira, esküvőre, céges rendezvényre.
http://www.fmcocktailparty.hu [ További részletek ]
Koktélparty, koktél-party rendezés
PR: 2
Koktélparty, koktél-party rendezés
Koktél-party. Csapatunk több mint 5 éve munkálkodik azon, hogy a mai modern világba visszacsempéssze a klasszikus vendéglátást. Célunk hogy a hagyományos ízek helyett, valami egészen mást, finom, ízletes koktélokat varázsoljunk a pohárba. Vállaljuk koktél-partyk lebonyolítását országszerte: céges rendezvényekre, esküvőkre, leány- és legénybúcsúkra, házibulikra, baráti összejövetelekre.
http://www.lahabana.hu/koktel-party/ [ További részletek ]
Konyha Felszerelés
PR: 2
Konyha Felszerelés
A Gasztro Cél Kft. új és használt konyhai eszközök, konyhai gépek forgalmazásával foglalkozik az ország egész területén. Weboldalunkon megtekintheti az éppen aktuális konyhafelszerelés kínálatunkat. Ha Ön nem találja meg nálunk, amire szüksége van akkor is keressen minket bizalommal honlapunkon vagy telefonon, mert vállaljuk nagyüzemi eszközök, konyhai gépek, kiegészítők, berendezések beszerzését is.
http://www.gasztrocel.hu [ További részletek ]
Gastro Medinox Kft.
PR: 1
Gastro Medinox Kft.
A nagykonyhai, rozsdamentes berendezéseket gyártó képviseleteink: Mareno, Inox, RSI. A harmadik évezred küszöbén soha nem látott fejlődés tapasztalható a magyar kereskedelemben, vendéglátó- és szállodaiparban. Az új bevásárlóközpontok, hipermarketek, vendéglátó- és szálláshelyek létesítése ösztönzőleg hat a meglévő üzlethálózat korszerűsítésére. Cégünk a magyar gasztronómiában a legmodernebb berendezésekkel és technikai eszközökkel kíván részt venni. Szakirányú tevékenységünk kiterjed új és már meglévő professzionális nagykonyhák és bártechnológiák értékesítésére, szervízelésére. Az értékesítés mellett szakszerű segítséget tudunk nyújtani nagykonyhák és vendéglátóegységek tervezésében, kialakításában. Ügyfeleink között megtalálhatók egészségügyi intézmények, iskolák, szociális ellátók, bevásárlóközpontok, szállodák, vendéglátó- és szórakoztató egységek. Dinamikus fiatal munkatársakkal állunk rendelkezésére meglévő és leendő Ügyfeleinknek. Kínálatunkban hazai és külföldi partnereink által biztosított rozsdamentes vendéglátóipari (nagykonyhai) és egészségügyi területen használt berendezések szerepelnek. Várjuk hazai és külföldi partnereink jelentkezését együttműködés céljából.
http://www.gastromedinox.hu [ További részletek ]
GastroConsulting.hu
PR: 0
GastroConsulting.hu
Éttermek, kereskedelmi egységek tervezése, kivitelezése, Üzemeltetési-, és gasztronómiai szaktanácsadás. Egyéb szolgáltatások: Oktatás, Tanfolyamok,Céges-, és családi rendezvények szervezése, lebonyolítása, Beszerzési Társulás-minden partner megelégedettségére.
http://www.gastroconsulting.hu [ További részletek ]
Gyermekétkeztetés
N/A
Gyermekétkeztetés
A gyermekétkeztetés a közétkeztetés terültének egy különleges része, mivel a gyerekek jelentik a jövőt és ha nincsennek megfelelően táplálékkal ellátva, úgy közösségeink jövőjét is kockáztatjuk. Magyarországon a gyermekétkeztetés területén az étkezők aránya egyre inkább csökken, leginkább a nagyvárosokban, de egyre kevesebben étkeznek hagyományos módon. A 20 század végén a divatosnak nevezett ételek jelentek meg a mindennapokban, így a gyermekétkeztetés népszerűsége is visszaesett. Megjelentek a piacon olyan ételek és italok, melyekhez a gyerekek a zsebpénzükből is hozzájuthatnak. A közétekeztetés iránt azonban az utóbbi évekbe egyre nagyobb lett az érdeklődés, egyre több állami intézmény választ közétkeztető céget, iskolák és ovodák illetve magán cégek egyaránt. A TS Gastro innovatív gasztro-megoldásokkal szolgálja ki partnereit már több mint 3 éve Albertirsán és környékén, a vezetőség több mint 15 éves vendéglátóipari tapasztalata további garanciát jelent egy jó partnerre.
http://tsgastro.hu/ [ További részletek ]
Ásványvíz adagoló automata
N/A
Ásványvíz adagoló automata
A tiszta vezetékes víz az Ön cégénél is kimeríthetetlen mennyiségben áll rendelkezésre minden logisztikai ráfordítás és egyéb költség nélkül. Friss, tiszta ízét nehéz felülmúlni. Kínálja vendégeit és kollégáit onnan, ahol azt a leggondosabban kezelik és emellett finom is. Különböző tanulmányok és tesztek támasztják alá kétséget kizáróan, hogy a vezetékes víz ízét tekintve megállja a helyét bármilyen összehasonlításban. Mindent megteszünk azért, hogy a legigényesebb elvárásoknak is megfeleljünk. Minőségi előírásunknak megfelelően rendszeresen tisztítjuk, és higiéniai ellenőrzésnek vetjük alá készülékeinket. Készséggel kötünk egyénre szabott szervizszerződést Önnel, függetlenül attól, hogy bérli vagy megvásárolta a gépünket. Keressen bizalommal, szervizcsapatunk készséggel áll az Ön rendelkezésére.
http://www.vizadagolo.hu/ [ További részletek ]
Szakácsod leszek Budapesten és környékén!
N/A
Szakácsod leszek Budapesten és környékén!
Egy napra az Ön szakácsa leszek! Születésnap Gyerekzsúr Baráti összejövetelek Üzleti megbeszélések Családi rendezvények Kisebb esküvők Saját otthonában elkészítem az Ön igényeinek megfelelő ételsort. Önnek nem kell fáradnia, én elkészítem, de a Siker az Öné. Teljes étlapi menüsorral és több éves szaktudással állok rendelkezésére. Várom jelentkezését: mobil: +36-30/8765867 email cím: szakacsodleszek@gmail.com web: www.szakacsodleszek.ucoz.hu
http://www.szakacsodleszek.ucoz.hu [ További részletek ]
Porcukor Főzőiskola
N/A
Porcukor Főzőiskola
Az elmúlt években lelkesen kalandoztunk a gasztronómia világában, tapasztalatainkat megosztottunk családunkkal és barátainkkal. Barátaink egyre nagyobb lelkesedéssel vették, ha meghívást kaptak vacsoráinkra míg végül biztatásukat és nyájas szavaikat, mellyel a látogatásaikkor elfogyasztott étkeinket illették, elhittük, és úgy döntöttünk:Önöket, téged is meghívunk egy ínycsiklandó látogatásra a Porcukor Szeretem Főzőiskolába.
http://www.porcukor.hu/ [ További részletek ]
Kávégép kihelyezés
N/A
Kávégép kihelyezés
Cégünk 2003 óta foglalkozik kávé és italautomaták üzemeltetésével. Szolgáltatásainkat Budapest és környékén, magas szinvonalú gépekkel és töltőanyagokkal biztosítjuk. Italautomatáink a jól ismert Necta, Saeco és Bianchi gyártók kiváló minőségű és üzembiztos gépei, melyekkel számos partnerünknél találkozhat. A kávéautomata ma már nem újdonság, hanem szükséges kiegészítője minden olyan helynek, ahol várakozni kell a vendégeknek. Tegye kellemessé a várakozás perceit partnereinek!
http://www.saecoszerviz.com/ [ További részletek ]
Esküvői catering és party service "Cateringart"
N/A
Esküvői catering és party service "Cateringart"
Magán és céges rendezvények vendéglátásának lebonyolítása az Ön által megadott helyszínen! Legyen szó egy esküvőről, állófogadásról, konferenciáról, családi napról, több mint egy évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött, mi vállaljuk, hogy udvarias kiszolgálással, finom ételekkel és megfizethető árakkal vállaljuk a rendezvénye teljes körű lebonyolítását! Amennyiben Önnek csak az ételekre van szüksége, válogathat hideg- és sültes tálaink, készételeink és különleges szendvicseink között. Bérelheti tőlünk a poharakat, evőeszközöket, porcelánt, bútorzatot, sörcsapokat, kávégépet, mobil kemencét és koktél pultot... Szabadtéri rendezvényein a vendégei előtt készítjük el a kemencés lángost, rétest, lepényt, sült malacot és a vaslapos pecsenyéket... Most megrendelése mellé fantasztikus ajándékaink közül is választhat, akár többet is! Kérje árajánlatunkat most! http://cateringart.eu
http://cateringart.eu [ További részletek ]
Hidegtálak, szendvicsek - Dresszing Bt.
N/A
Hidegtálak, szendvicsek - Dresszing Bt.
Cégünk több, mint 15 éve van jelen a piacon. Hidegkonyhai készítmények - hidegtálak, szendvicsek, saláták - készítésével és forgalmazásával foglalkozunk. Célunk a lehető legjobb minőségű termékek előállítása és pontos, precíz kiszállítása. Termékeink között a hidegtálak, saláták mellett, megtalálhatók az egyedi termékek és a modern táplálkozási szokásoknak megfelelő termékek is. Ünnepségekre, céges összejövetelekre, születésnapokra vállaljuk hidegtálak, szendvicsek, saláták készítését. Minden terméket frissen készítünk.
http://www.szendvics-hidegtalak.hu [ További részletek ]
Vattacukor gép
N/A
Vattacukor gép
A vattacukor mindenki gyermekkorának szerves része volt, de sokaknak még ma is sok örömet tud okozni ez a különleges édesség. Oldalunkon megismerheti a vattacukor készítés varázslatos technikáját.
http://www.vattacukorgep.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829