Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Villány - Siklós borút
PR: 4
Villány - Siklós borút
Villány - Siklós borút - fedezze fel Magyarország első Borútját és járja végig a Villányi Borvidék településeit, kóstolja végig nevezetes borait! A Villány - Siklós borút weboldalán előre értesülhet az összes borászattal kapcsolatos eseményről, rendezvényről, böngészhet az éttermek, vendéglők, szálláshelyek között.
http://villanyiborvidek.hu/ [ További részletek ]
Borok
PR: 4
Borok
Ha szeretne többet megtudni hazánk borkultúrájáról és borvidékeiről, akkor tekintse meg a weboldalunkat. Ismerkedjen meg a kádár mesterséggel videónk segítségével. A honlap számos érdekességgel szolgál az érdeklődők számára.
http://www.torzsasztal.com/ [ További részletek ]
borterasz.hu - online borrendelés
PR: 4
borterasz.hu - online borrendelés
A borterasz.hu segítségével közvetlenül a pincészetektől rendelhető bor, illetve a felhasználók közvetlenül a borásztól, vagy más látogatóktól juthatnak információhoz. A közvetlen értékesítésnek köszönhetően mindenki jobban jár, mintha kereskedőktől vásárolna. A bor frissen, egyenesen a pincéből érkezik, nem áll heteket, hónapokat polcokon. A borteraszon egy helyen közvetlenül mutatkoznak be a pincészetek, saját maguk szerkesztette oldalakkal, képekkel, hírekkel.
http://www.borterasz.hu [ További részletek ]
Vincze Borászat Kft.
PR: 3
Vincze Borászat Kft.
Vincze Béla többéves nagyüzemi borászkodás és tapasztalat-szerzés után, 1994-ben alapította meg saját családi pincészetét. A borászat rendelkezik a modern szőlő-feldolgozáshoz és borkészítéshez szükséges minden eszközzel. Mindemellett a pincészet nagy hangsúlyt fektet az egri hagyományok követésére, a hosszú és türelmes tölgyfahordós érlelésre. A magas színvonalú borkészítést már az első, 1994-es évjárat borai is bizonyítják. Vincze Béla Cabernet Franc és Cabernet Sauvignon borait az 1997-es bordeaux-i, "Challenge International du Vin" megmérettetésen a nemzetközi zsűri arany- és bronzérmekkel jutalmazta. A borászat szőlőültetvényei az egri borvidéken több település határában találhatók meg. Ennek legfontosabb oka, hogy a kiválasztott kiemelkedő minőségű dűlőkhöz csak szétszórt állapotban lehetett hozzájutni. Vincze Béla feltett szándéka a kiemelkedő minőség elérése és egyre magasabb minőség keresése. Ehhez a szemlélethez keresett ültetvény létesítésére alkalmas, az utóbbi évtizedekben (50-70-es évektől) a termelésből kivont, műveletlen területeket, melyekről az öregek elbeszélésiből tudni lehetett, hogy a régmúltban kiváló termőhelyek voltak. Így sikerült területekhez jutni Eger, Egerszólát, Egerbakta, Szomolya határában.
http://www.vinczepinceszet.hu/ [ További részletek ]
Borkezeles.hu webáruház
PR: 3
Borkezeles.hu webáruház
Kerttrade a minőségi borkezelés szakértője. borkezelés, borderítés, borhibák, derítőanyagok, borkén, bentonit, aktív szén, borkő stabilizálás, borkő, musttisztítás, flotáció, must kezelés, must tisztítás, cefre kezelés, borászati enzimek, enzim, almasav bontás, savtompító szer, mustkezelő anyag, cefrekezelő anyag, élesztő, élesztő tápsó, szárított fajélesztő, zselatin, kovasavszol, borászati segédanyag, borászati segédanyagok, szűrés, szűrőlap, kovaföld, tannin, szintetikus dugó, műanyag dugó, gyümölcslé kezelés, mustbentonit, borászati élesztő, oenoferm, trenolin
http://www.borkezeles.hu [ További részletek ]
Non-Stop ital házhozszállítás Budapesten
PR: 3
Non-Stop ital házhozszállítás Budapesten
Party kínálatunk: borok, pezsgők... Mi szállítjuk a szórakozást, amikor csak szükséged van rá! Kínálatunkban megtalálsz mindent egy fergeteges házibulihoz vagy before Party-hoz!
http://www.partyfutar.hu/italok.html [ További részletek ]
Bor Marketing Centrum
PR: 3
Bor Marketing Centrum
A borászat, a bor készítés a kisujjadban van? Jó a borod, de a palackozás gondot okoz? Mi segítünk Neked! A Te borod is lehet elismert, ha már csak egy palack meg egy kis hírverés hiányzik neki: Csak mutasd meg!
http://www.borkeszites.hu [ További részletek ]
WineAge
PR: 3
WineAge
Mindenki megérdemel egy különleges pillanatot és egy pohár minőségi bort. Egy fárasztó nap után jól esik egy pohár igazán különleges és ízletes bor. A bor felülmúlhatatlan zamatát mindenkinek ismernie kell. Amikor a minőség és a szakértelem találkozik akkor egy különlegesség születik, mi ezzel kínáljuk Önt.
http://wineage.hu [ További részletek ]
Szalay birtok
PR: 2
Szalay birtok
Bor, szőlő, borászat, boreladás, bor értékesítés, balaton, borhét, borhetek, balatonfüred, wine, tamás hegy, olaszrizling, zweigelt, semillon, chardonnay, merlot, szalay lászló, szalay, borász, balatonfüred csopak történelmi borvidék, borút egyesület, balatoni borok háza, szalay birtok.
http://www.szalaybirtok.hu/ [ További részletek ]
Borkultúra, házimozi, arany bankjegyek
PR: 1
Borkultúra, házimozi, arany bankjegyek
A Millennium Exkluzív VIP Center szolgáltatásai. Borházunk különleges minőségű magyar, és külföldi borokat válogat és mutat be ügyfeleinek. Exkluzív VIP mozinkban szórakozhat, borpincénket és a hozzá tartozó úszómedencés kerti részt is kibérelheti. Royal filmszínház építését lebonyolítjuk az Ön ingatlanába. Exkluzív területek és Mercedes Benz az Ön és vendégei szolgálatában. Értékálló arany befektetés: 24 karátos 999.9 tisztaságú eladó arany bankjegy kollekciók, különleges arany pénz gyűjtemények.
http://vipcenter.hu/exkluziv/ [ További részletek ]
Vino D'Oro Borkereskedés-Online borrendelés
PR: 0
Vino D'Oro Borkereskedés-Online borrendelés
A Vino D'oro Borkereskedés online webáruházzal is rendelkező bor kis- és nagykereskedés. Magyarország vezető pincészeteinek minőségi borai közül választhat a legkedvezőbb árakon. A hazai borkülönlegességek mellett széles választékban megtalálhatóak a külföldi borok is. Sok szeretettel várunk minden kedves Borkedvelőt!
http://www.vinodoro.hu/ [ További részletek ]
borfesztival .com
N/A
borfesztival .com
Borfesztivál oldalunk célja, hogy felhívjuk a figyelmet az éppen aktuális, borral kapcsolatos rendezvényekre a látogatók, és a kiállítók kedvéért egyaránt.
http://www.borfesztival.com [ További részletek ]
Pezsgő Világ - Pezsgő és Champagne Kóstolók
N/A
Pezsgő Világ - Pezsgő és Champagne Kóstolók
Pezsgő és Champagne Kóstoló Fesztivál, ahol számos Champagne-t valamint crémant-okat, cava-kat, magyar pezsgőket, prosecco-kat kóstolhatnak meg a látogatók a világ legnagyobb pincészeteitől és magyar termelőktől melyhez méltó gasztronómiai élmény is társul. Olyan neves kiállítóktól kóstolhatnak, mint például Taittinger, Moet & Chandon, Laurent - Perrier, Roederer, Törley Pezsgők, stb.
http://pezsgovilag.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1312   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829