Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Kávé
N/A
Kávé
Minden nemzet itala? Bizony, a kávé olyan világszerte kedvelt ital, hogy mindenki ismeri, mindenhol elterjedt. Azt vajon tudják a fekete kedvelői, hogy honnan is származik maga a növény, melyből készül? És vajon ki volt az első, aki rátalált erre a kincsre? Honlapunkon a kávéval, a kávé hatásaival ismerkedhetnek meg az érdeklődők, az egészséges koffeinmentes kávétól kezdődően a fajtáin (olasz kávé, arabica kávé) át egészen a kávéfőzőkig.
http://xn--kv-mia7a.eu/ [ További részletek ]
A kávé
N/A
A kávé
A kávé társadalmunk kedvelt itala, amely jótékony és ártalmas hatásairól megoszlanak a vélemények. A kave.biz oldal azok számára jött létre, akik a kávéval kapcsolatban szeretnének érdekes és hasznos információkat olvasni. A kave.biz oldalon elolvashatja tulajdonképpen mi is a kávé, mely cserjékből és hogyan készül. Megtalálja, hogy milyen típusai és hatásai ismertek. Külön aloldal foglalkozik a koffeinnel, annak hatásával és a kávé koffeintartalmával, illetve a kávé egészségre gyakorolt hatásával is. A kávékülönlegességek közül az eszpresszó kávé, az olasz kávé és a ganoderma kávé kerültek kiemelésre. A galériában a tipikus és a kevésbé hagyományos kávékülönlegességek fényképét is megtalálja. Kellemes kávézást kívánunk!
http://www.kave.biz [ További részletek ]
Kávéautomata, Kávéautomata bérbeadás
N/A
Kávéautomata, Kávéautomata bérbeadás
Cégünk használt kávéautomata, snackautomata, és üdítőital automata, INGYENES KIHELYEZÉSÉVEL, BÉRBEADÁSÁVAL és szervízelésével foglalkozik. Az Insomnia Hungary Kft 2008-ban alakult Budapesten, és alapjában véve használt kávéautomata, melegital automata bérbeadására és üzemeltetésre szakosodott vállalkozásnak indult, néhány darabos gépparkkal. Azonban az ügyfelek kívánságaihoz alkalmazkodva mamár üzemeltet és bérbead használt snack, üdítő, fél snack, fél üdítő, és szendvics automatákat is a kávéautomatákon kívül.
http://insomniakft.hu/kaveautomata_berbeadas_hasznaltkaveautomata [ További részletek ]
Kávégépek értékesítése, szervizelése
N/A
Kávégépek értékesítése, szervizelése
Felújított Jura, Saeco, Bosch és Siemens kávégépek értékesítése. Kávégépek szervizelése. Németországból és Svájcból származó használt automata kávégépek teljes felújításával és szervizeléssel foglalkozunk. Kizárólag a megbízható, bevált, svájci és olasz gyárakból származó kávégépeket forgalmazzuk, megkímélve ezzel saját és vásárlóink idegrendszerét. Számunkra a legfontosabb az elégedett vásárló, hogy nyugodt szívvel tudjon ajánlani minket ismerőseinek. Munkánk minőségének bizonyítéka a gépekre vállalt 3 vagy 6 hónap teljes körű garancia. Reméljük kínálatunkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb gépet! A megrendelés telefonon vagy e-mailben történik, a rendeléshez szükséges adatok: név, szállítási cím, telefonszám, e-mail cím. Megrendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot és értesítjük a várható szállítási időpontról. A rendelés teljesítése 1-5 munkanap kávégéptípustól függően.
http://www.kavegepek.net/ [ További részletek ]
Kávéautomata és kávégép bérlés
N/A
Kávéautomata és kávégép bérlés
Az általunk kínált kávégép bérlése egy komplex szolgáltatás megvásárlását jelenti. A kávéautomata bérlés tartalmazza a megfelelő méretű kávégép ingyenes kihelyezését, karbantartását és szervizelését, valamint a kávé utánpótlásának biztosítását.
http://jedekave.hu [ További részletek ]
Ne-cap - NespressoŸ kávéfőzőkkel kompatibilis kapszulák
N/A
Ne-cap - NespressoŸ kávéfőzőkkel kompatibilis kapszulák
Költség hatékony mmegoldást kínálunk a Nespresso Ÿ kávéfőzőjéhez, kompatibilis kapszula formájában az eredeti kapszula helyet.
http://www.ne-cap.hu [ További részletek ]
Kapszulás kávégépek
N/A
Kapszulás kávégépek
A Tchibo kapszulás kávéfőzői, a Tchibo Cafissimo vagy a világ legkisebb kapszulás kávégépe, a Tchibo Cafissimo DUO otthonában gondoskodnak arról, hogy kényelmesen, pillanatok alatt készüljön el a kávé. A világ legkisebb kapszulás kávégépe, a Cafissimo DUO egyedülálló, két nyomásfokozatú rendszerének segítségével könnyedén és gyorsan, egy gombnyomással készíthetünk aromás eszpresszót vagy krémes caffe cremát. A trendi, dizájnos és modern kávéfőző gépekhez nyolcféle ízben kaphatók kávékapszulák: enyhe és telt caffe crema, milánói és szicíliai eszpresszó, illetve koffeinmentes kávé is szerepel a választékban. A gépekhez kapható kapszulák a megfelelő adag frissen őrölt Tchibo kávét rejtik légmentes, aromazárt csomagolásban. Így a kávé garantáltan megőrzi telt, karakteres zamatát egészen az elfogyasztásig.
http://www.tchibo.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1312   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829