Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Bérkalkulátor - nettober.com
PR: 4
Bérkalkulátor - nettober.com
Bruttó-nettó bérkalkulátor a folyamatosan változó jogszabályok alapján, és további hasznos információk a dolgozók és álláskeresők számára
http://www.nettober.com [ További részletek ]
Cégalapítás Könyvelése - könyvelés könyvelő iroda / Székhely szolgálta
PR: 4
Cégalapítás Könyvelése - könyvelés könyvelő iroda / Székhely szolgálta
Minden ami az Ön sikeres cégének is az alapja: cégalapítás, könyvelés, székhelyszolgáltatás Önnek. Vállaljuk kezdő és működő cégek cégalapítását módosítását, könyvelését, adó és gazdasági tanácsadását. Tevékenységünk rendszeres könyvelést, bérszámfejtést, elektronikus adatszolgáltatást, törvény szerinti beszámoló elkészítését, [mérleg leadása, elektronikus könyvelés, elektronikus beszámolók készítése stb..] a felmerült kérdések esetében a napi kapcsolattartást is tartalmazza.
http://interport.hu/ [ További részletek ]
Admiral-Count, XIII. ker.
PR: 3
Admiral-Count, XIII. ker.
Könyvelés, adótanácsadás, bérszámfejtés - és ez még nem minden! A megbízható könyvelő jó befektetés, éljen Ön is a lehetőséggel. Cégalapításhoz, cafeteria-rendszerhez ingyenes tanácsadás. Kérjen ingyenes árajánlatot!
http://www.konyvelesadotanacsadasbudapest.hu [ További részletek ]
System Media konferenciák
PR: 3
System Media konferenciák
A konferenciáink és szakmai továbbképzések aktuális témája az adó, áfa és munkajog, közbeszerzés, cafeteria, szakképzési hozzájárulás, környezetvédelmi termékdíj, adósságkezelés és mindaz, amivel egy valóban kompetens pénzügyi vezető és gazdasági vezető, könyvelő a mindennapi munkája során szembesülhet. Előadóink a szakma reprezentánsai, az APEH vezető tisztségviselői, minisztériumok, és szakkamarák avatott tisztségviselői, maguk a jogalkotók. Kedvezményes áron választhatja a mérlegképes könyvelők kötelező továbbképzését vállalkozási szakirány - államháztartási szakirány. www.systemmedia.hu Tel.: 1/220-0363
http://www.systemmedia.hu [ További részletek ]
Adóconto Könyvelés
PR: 3
Adóconto Könyvelés
Az Adóconto a könyvelésen kívül számos szolgáltatást ajánl még: adótanácsadás, bérszámfejtés, könyvvizsgálat, és cégalapítás.
http://www.adoconto.hu/ [ További részletek ]
Felszámolás
PR: 2
Felszámolás
Ön teljes körűen mutathatja be cégét az érdeklődő ügyfeleknek és leendő üzleti partnereinek. Megjelenését az alábbi adatokkal biztosítjuk: * Cégnév * Telephelyek * Telefon/Fax/Mobilszám * Weboldal, melyre közvetlen linkelést biztosítunk, így rajtunk keresztül is növekszik az oldal látogatottsága * E-mail * Tevékenységi köröl * Minősítések * Logó Ezen kívül, lehetőség van szókeresésre és megyék szerinti szűkítésre is, a megadott paraméterek mellett.
http://www.magyarcegjegyzek.hu/felszamolasi_lista/ [ További részletek ]
Könyvelés Budapest 7.ker
PR: 2
Könyvelés Budapest 7.ker
Vállalkozásunk elkészíti egyéni vállalkozása vagy cége könyvelését, bérszámfejtését. Teljeskörű számviteli szolgáltatást nyújtunk, beleértve a számviteli beszámolók készítését, adó és egyéb hatósági bevallásokat, TB ügyintézést, bér ügyintézést, munkaügyi ügyintézést, számviteli politika, és egyéb szabályzatok készítését, társasági és személyi jövedelem adóbevallást akár elektronikus úton is. A Balance Universal Kft. elvégzi Ön helyett a könyvelési és bérszámfejtési feladatokat, így Önnek és cégének nem kell számviteli problémákkal szembesülnie. Önnek lehetősége van az APEH, TB és önkormányzat előtti ügyintézést is ránk bízni, hogy Önnek a legkényelmesebb legyen. Cégünk foglalkozik továbbá: ki-és belépők munkaügyi dokumentációjával, bérszámfejtéssel, cafeteria elszámolással, béranalitika készítésével, magánnyugdíj-pénztári egyeztetések, teljes körű képviselet az ONYF, OEP, APEH-nél, táppénz ügyintézéssel, KSH adatszolgáltatással, és teljeskörű könyvelési, és bérszámfejtési szolgáltatásokkal.
http://www.balanceuniversal.hu [ További részletek ]
vticonsulting kft
PR: 0
vticonsulting kft
A vticonsulting Kft. szolgáltatásai egyet jelentenek a minőséggel, a megbízhatósággal, a precizitással és a szakmaisággal. Több éves tapasztalattal vállalunk teljes és egyszerűsített transzferár dokumentáció készítést, vezetői-, és stratégiai tanácsadást.
http://www.vticonsulting.hu/ [ További részletek ]
Adótanácsadás
PR: 0
Adótanácsadás
Sokaknak van szüksége adótanácsadásra, a magyar adórendszer különösen bonyolult. Mi segítünk eligazodni az adózás szabályainak világában. Adószakértő kollégáink rendszeresen követik a jogszabályokat, azok változásait, így mindig naprakész információkkal segítik Önt vagy vállalkozását.
http://xn--adtancsads-w4ae9t.net/ [ További részletek ]
Bérkalkulátor 2012
PR: 0
Bérkalkulátor 2012
Az oldalunkon megtalálható bérkalkulátor 2012 biztosan a segítségére lesz, amikor meg szeretné tudni, hogy mennyi lesz a valós keresete. Nézze meg az oldalunkat, hiszen ezen felül rengeteg hasznos tudnivalót talál a munkaüggyel kapcsolatosan. Ne bízza a véletlenre, számolja inkább ki a bérkalkulátor 2012 segítségével.
http://berkalkulator.com [ További részletek ]
Verseny az egy százalékokért - Miha Tamás véleménye
N/A
Verseny az egy százalékokért - Miha Tamás véleménye
Interjú Miha Tamással a társadalmi szervezetek civil finanszírozásáról. Miha Tamás szerint jól szervezett kampánnyal az egyházak is képesek megszólítani az adózokat. Az utolsó két évben az alapítványi oldalon hét százalékkal többen ajánlották fel az egy százalékot, ám a válságnak köszönhetően mégis kevesebb jutott a civil szervezeteknek. Pedig a kampányok egyre profibbak. Miha Tamás szerint a válság és az szja-csökkenés következtében valószínűleg egy darabig még kevesebb összeggel számolhatnak a kedvezményezettek.
http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/itthon/indul-a-verseny-a-felajanlhato-egy-szazalekokert.html [ További részletek ]
tpricing.eu
N/A
tpricing.eu
A Transferpricing Kft. - Magyarországon egyedülálló módon - kizárólag transzferár dokumentáció elkészítésére, teljeskörű transzferár tanácsadásra specializálódott. Nem könyvelünk, transzferárazunk! APEH revizori – és a legnagyobb nemzetközi könyvvizsgálóknál szerzett tapasztalattal bíró szakemberekbõl álló csapatunkkal állunk rendelkezésre minden transzferárazás témakörben felmerülõ kérdéssel kapcsolatban! PVolt APEH és BIG4 szakértők
http://www.tpricing.eu [ További részletek ]
Verlag Dashöfer Szakkiadó
N/A
Verlag Dashöfer Szakkiadó
A budapesti székhelyű magyar kiadó 1994-ben alakult. Fő célkitűzésünk - összhangban a Dashöfer Kiadói Csoport céljával - hogy hiteles és aktuális információkkal lássuk el a hazai vállalkozások tevékenységének teljes spektrumát, kezdve a gazdasági, cégvezetési, műszaki területektől az építőipari ismereteken át a munka- és tűzvédelem, a környezetvédelem valamint az informatika területén tevékenykedő vállalatokig.
http://www.dashofer.hu?wa=SEO1111J [ További részletek ]
Adóbevallás 2012
N/A
Adóbevallás 2012
Adóbevallással foglalkozó weblapunk hasznos mindenki számára, akinek az adózással kapcsolatos szabályok bonyolultnak tűnnek. Adózásról és adóbevallásról szóló weblapot indítottunk, hogy minden adó változást részletesen dokumentáljunk, ezáltal megkönnyítve a könyvelők, a cégvezetők és a munkavállalók életét. A hasznos adózási tanácsokon kívül adóbevallás nyomtatványokat is le lehet tölteni oldalunkról. Hasznos adózási információinkat bárhonnan elérheti, és hasznosíthatja a magyarországi adóbevallás elkészítésekor.
http://adobevallas.info [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829