Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Gazdasági és pénzügyi hírek, tippek az Atecéged.hu-n
PR: 4
Gazdasági és pénzügyi hírek, tippek az Atecéged.hu-n
A vállalkozó élete nehéz volt... sőt még most sem könnyű. De hogy azért bele ne szakadjunk, meg ne őrüljünk, itt egy kis segítség. Inkább kicsiknek, később talán majd nagyobbaknak is. Egyszerűen, közérthetően. Információk a következő témákról: vállalkozás, adózás, kkv, cég, számvitel, kisvállalkozás, hírek, munkaadó, munkaügy, hitel, behajtás, céges ügyek, pályázat, Széchenyi kártya.
http://ateceged.hu [ További részletek ]
Bérkalkulátor 2011, Bérkalkulátor
PR: 4
Bérkalkulátor 2011, Bérkalkulátor
Bérkalkulátor 2011. A berkalkulator.info oldal megmutatja nettó bérét a bruttó bér és a gyermekszám függvényében. Megadja a pontos elvonások mértékét az elmúlt évekre is. Figyelembe veszi a gyerekek számát, a járulékfizetési plafon felső határát és az adójóváírást is. A legpontosabb nettóbérkalkulátor nem csak idénre és jövőre, de az elmúlt évekre is. És ha kiváncsi, hogyan áll a munkerőpiacon töltse ki a fizetésfelmérésünket is.
http://berkalkulator.info [ További részletek ]
Amerikai Tőzsdei Hírek
PR: 2
Amerikai Tőzsdei Hírek
Az oldal amerikai tőzsdei hírekkel foglalkozik. Ha szeretne friss amerikai hírekhez jutni, akkor látogasson el a honlapunkra. A világ legnagyobb likviditású piacára szinte percenként érkeznek piacmozgató hírek. Mi kiemeljük azokat, amikre érdemes odafigyelni, hogy ön ne zavarodjon össze a hírek rengetegében.
http://amerikaitozsdeihirek.com/ [ További részletek ]
Megújulási kártya
PR: 2
Megújulási kártya
Mi az a megújulási kártya? Egy új béren kívüli juttatás munkáltatónak. Sokan még nem is hallottak az új lehetőségről. Lényegében egy készpénzt helyettesítő fizetőeszközről van szó, mellyel meghatározott szolgáltatásokat vehetünk igénybe, hasonlóan a bankkártyához.
http://megujulaskartya.com/ [ További részletek ]
Hiányszakmák
N/A
Hiányszakmák
Idén is jelentős akadályt jelent a magyarországi cégek számára a szakemberhiány. Nem elég, hogy évről évre egyre kevesebben jelentkeznek a kirakott álláshirdetésekre, a jelentkezők többsége sem felel meg a cégek elvárásainak szükséges tudás és elvárt szakmai tapasztalat tekintetében.
http://hianyszakmafelmeres.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829