Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Tender-Értesítő Kft.
PR: 5
Tender-Értesítő Kft.
Tender-Értesítő Kft. egyedülálló módon online kínálja a magyar, az európai uniós illetve az európai térség további 17 országának (Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Görögország, Ausztria etc. ) közbeszerzési és privát pályázati felhívásait, információit. Ez több mint 100ezer felhívást és információt jelent a felhasználó számára. A szolgáltatás különlegessége, hogy a cég egy helyre, egy adatbázisba gyűjti a közbeszerzéssel kapcsolatos felhívásokat, tendereket, információkat. Erre az adatbázisra kapcsolódik az eligazodást és a keresést segítő on-line rendszer, mely sokoldalú keresést tesz lehetővé. A felhasználó saját maga alakíthatja ki tapasztalatai és igényei alapján a pontos állandó keresési profiljait, és az eredményeket naponta e-mailben kapja meg. A többi európai ország közbeszerzési felhívásai között a keresést a CPV kód alapján való keresés könnyíti meg. A Tender-Értesítő segítségével azok a cégek is könnyebben vághatnak bele a pályázaton való indulásba, akiket eddig a nehezen átlátható és megszerezhető információ, a bonyolult eljárási nyelvezetben való kiigazodás tartott vissza. A Tender-Értesítő Web-címe: www.tender-ertesito.hu, ahol lehetőség van a rendszert 2 hétig ingyenesen tesztelni.
http://www.tender-ertesito.hu [ További részletek ]
Pályázat Súgó
PR: 5
Pályázat Súgó
Pályázati információs portál iskolásoknak, ovisoknak és pedagógusoknak. Rajz és irodalmi pályázatok, kreatív és fotó pályázat ajánló.
http://www.palyazatsugo.hu/ [ További részletek ]
InnoBond Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
PR: 4
InnoBond Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
Az InnoBond Tanácsadó és Szolgáltató Kft. pályázatírási, a projektmenedzsment, valamint az Európai Uniós pályázatok megvalósításával összefüggő tanácsadói és szolgáltatói feladatokat lát el. Cégünk főként Európai Uniós pályázatok előkészítésével és projektmenedzsment feladatok ellátásával foglalkozik. Mind a Nemzeti Fejlesztési Terv kapcsán kiírt pályázatok elkészítésében (ROP, GVOP, HEFOP), mind az Új Magyarország Fejlesztési Terv Operatív Programjaiban rendelkezésre álló források lehívásaiban részt veszünk. Széleskörű tapasztalatokkal rendelkezünk nemzetközi projektek - INTERREG, 7. Keretprogram -, valamint hazai innovációs pályázatok megvalósításában. Vállalunk még vállalkozásfejlesztési-, pénzügyi tanácsadást és üzleti tervek elkészítését is. Pályázati szolgáltatásaink: pályázatfigyelés, projektgenerálás, pályázatírás, projekttervezés, projektmenedzsment, piackutatás, projektmegvalósítás, tanácsadás, tanulmányok készítése, szükségletfelmérés, helyzetfeltárás. Üzletviteli szolgáltatásaink: vállalkozásfejlesztési tanácsadás, pénzügyi tervezés, üzleti tervezés.
http://www.innobond.hu [ További részletek ]
Pályázat és pályázatírás
PR: 4
Pályázat és pályázatírás
Az InnoConsult Kft. több szakemberből kialakult gárdája garantálja az Ön támogatási sikerét! 2007 óta közel 20 milliárd (!) Forintnyi pályázati pénzt tudtunk "összeírni" ügyfeleinknek, akik sikerrel tudták fejleszteni vállalkozásaikat!
http://www.innoconsult.hu [ További részletek ]
Munkahelyi képzések támogatása
PR: 4
Munkahelyi képzések támogatása
Kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok, non-profit gazdasági társaságok igényelhetnek maguknak 1-50 millió forintot akkreditált vállalati képzésekre, akár önerő nélkül is. A pályázati részvétel feltétele: a pályázó székhelye, vagy a képzést igénybe vevő telephelye NEM a közép-magyarországi régióban van, és már (a projektterv benyújtásáig) rendelkezik egy ÚSzT-s gazdaságfejlesztési (jellemzően eszközbeszerzési) pályázat támogatói döntésével. A támogatás intenzitása, amennyiben a pályázó még nem merítette ki de minimis keretét, 100%. A pályázat kódszáma: TÁMOP-2.1.3 és az Új Széchenyi Terv keretein belül vehető igénybe. Az alap már 2011-ben nyitva áll, ezért az érdeklődőknek érdemes minél hamarabb információkat gyűjteni és projekttervet benyújtani. Választható képzési irányok: szakmai képzések, a vállalkozás működtetésével kapcsolatos ismeretek, informatika, idegen nyelv.
http://www.tamop213.hu/ [ További részletek ]
Pályázatírás referenciával, nagy szakértelemmel
PR: 4
Pályázatírás referenciával, nagy szakértelemmel
A Pályázatírás.net egy olyan online hírportál, amely azzal a céllal jött létre, hogy összefoglalja a pályázati lehetőségeket a pályázók számára, legyen az Ön vállalkozása KKV, azaz a mikro-, kis-, és középvállalkozás, vagy Nagyvállalat. Egy helyen megtalálja a legfrissebb pályázati híreket és pályázati közleményeket, mindemellett az aktuális, felfüggesztett és várható pályázatokat is.
http://www.palyazatiras.net/ [ További részletek ]
Vidéki Pályázatok
PR: 2
Vidéki Pályázatok
Vidékfejlesztési pályázatok 60-100 % vissza nem térítendő támogatással! Társaságunk fő profilja a hazai és európai uniós pályázatok előkészítése, írása és menedzselése. Ügyfeleink között megtalálhatók mikro-, kisvállalkozások, természetes személyek, nonprofit szervezetek és önkormányzatok.
http://videkipalyazatok.eu [ További részletek ]
Közbeszerzés figyelés
PR: 0
Közbeszerzés figyelés
Online közbeszerzési értesítő. Szakszerű közbeszerzés figyelés! Naponta e-mail értesítések cégreszabva a kiválasztott témakörből. A közbeszerzési pályázatok mellett megfigyeljük a közbeszerzési eredményeket és az Európai Unió Hivatalos lapjában közzétett tendereket.
http://www.kozbeszerzes-online.hu/ [ További részletek ]
Minőségi pályázatírás
PR: 0
Minőségi pályázatírás
Pályázatírás sikerdíjért. A legjobb helyen jár, ha pályázatírással kapcsolatos információt keres! Küldje el hozánk fejlesztési igényét, hogy egy teljesen ingyenes előminősítést végezhessünk még a pályázatírás megkezdése előtt. Oldalunkon megtalálja az aktuális pályázati kiírásokat, és a pályázatírás folymatáról részletesen olvashat.
http://www.sikerespalyazatiras.hu [ További részletek ]
Press-Con Team Kommunikációs és Tanácsadó Kft.
N/A
Press-Con Team Kommunikációs és Tanácsadó Kft.
A Press-Con Team Kft. 2009-ben alakult, fő profilja a közbeszerzési tanácsadói feladatok és a kommunikációs projektek köré szerveződik. Tevékenységünk, munkánk magyar és külföldi vállalkozásokkal, önkormányzatokkal, közintézményekkel, civil szervezetekkel fonódik össze.
http://www.pressconteam.hu [ További részletek ]
Könyvelés, pályázatírás Pécs
N/A
Könyvelés, pályázatírás Pécs
Az Első Magyar Könyvelő és Pályázatíró Kft. 2004 évben alakult Pécs városában és a két meghatározó tevékenysége a könyvelés és a pályázatírás. A vállalkozás nagy hatékonysággal végez könyvelési, valamint átfogó számviteli, adótanácsadói szolgáltatásokat a garancia jegyében felelősségbiztosítással. Ügyfelei közé tartoznak a különböző fajta vállalkozások, a civil szervezetek, valamint a magánszemélyek is. Ügyfél igény esetén arra is van mód, hogy a vállalkozás tevékenységét angol nyelven is végezze. A pályázatírás során szintén törekszenek a teljes körű szolgáltatás nyújtására. Így az ingyenes tanácsadáson túl vállalják a pályázati lehetőségek feltérképezést, vagyis az ügyfelek által igénybe vehető lehetőségek felkutatását, a pályázat, valamint a teljes dokumentáció elkészítését, valamint igény esetén vállalják a projekt menedzsment feladatok elvégzését is. Könyvelés, pályázatírás a gondja? Válassza Ön is az Első Magyar Könyvelő és Pályázatíró Kft. szolgáltatásait!
http://konyveles-palyazatiras.hu [ További részletek ]
Pályázatírás, marketing, honlapkészítés - info-partner.hu
N/A
Pályázatírás, marketing, honlapkészítés - info-partner.hu
Pályázatírás, tanácsadás, marketing, honlapkészítés Kis és középvállalkozások, civil szervezetek számára írunk pályázatokat, főként Tolna és Baranya megye területén. Sikerdíjas konstrukcióinkat a siker zálogaként ajánljuk fel. Honlapunkon folyamatosan ajánljuk az aktuálisan legjobb lehetőségeket, de pályázatfigyelő szolgáltatásunk segítségével saját cégére szabottan kérhet információkat. Partnerprogramjaink keretében olyan honlapokat készítünk melyek az online marketing eszközökkel támogatva sikeres, látogatott weboldalt teremtenek. Látogasson el oldalunkra, ismerje meg lehetőségeit.
http://www.info-partner.hu [ További részletek ]
Ajánlat Innovációs járulék felhasználására
N/A
Ajánlat Innovációs járulék felhasználására
Az innovációs járulék fizetése kötelező teher, viszont létezik megoldás arra, hogy a munkaszervezet ezt a kötelezettségét közvetlenül a saját javára fordíthassa. Az Esti Kornél Nonprofit Kft. az innovációs járulék terhére megvalósítható fejlesztési lehetőségeket kínál. Olyanok partnere kíván lenni, akik a törvényi előírásoknak maradéktalanul megfelelő, alkalmazott kutatások-elemzések készítésére képes, és innovációs járulék befogadására törvényileg felhatalmazott szolgáltatót keresnek. Az Esti Kornél Nonprofit Kft. kipróbált gyakorlatot kínál a következő elemzési témákban: Minőségrendszer-elemzés, érték- és munkaszemléleti átvilágítás, korrupciós pontok átvilágítása a munkaszervezetben, alapképességek összhangjának vizsgálata a munkaszervezetben, mintaválasztás és munkatársi kapcsolatok elemzése.
http://www.meresek.hu [ További részletek ]
Pályázat figyelés, pályázati információk Uniós támogatások
N/A
Pályázat figyelés, pályázati információk Uniós támogatások
Új Széchenyi terves pályázatok, Európai Uniós pályázatok, vállalkozás fejlesztés, továbbá pályázatok magánszemélyeknek lakásfelújításra, napkollektor rendszerekre, fűtéskorszerűsítésre, energiaracionalizálásra, nyílászáró csere pályázat valamint további friss pályázatok. Igyekszünk a legfrissebb, aktuális pályázati felhívásokat publikálni.
http://palyazatfigyelo.info [ További részletek ]
Pályázatírás
N/A
Pályázatírás
Hogy a pályázatírás mindenképp sikerrel záruljon, ne bízza Ön sem a véletlenre a dolgot, inkább forduljon hozzánk.
http://www.gmpalyazatirokft.hu [ További részletek ]
Pályázatírás, projektmenedzsment - P&P EU- Tender Kft.
N/A
Pályázatírás, projektmenedzsment - P&P EU- Tender Kft.
Díjmentes pályázati tanácsadás, pályázatfigyelés, sikerdíjas pályázatírás! Vállalkozásunk 2008. óta foglalkozik pályázatírással, projektmenedzsmenttel. Fő profilunk a vállalkozásfejlesztési pályázatok, úgymint telephelyfejlesztés, technológiai fejlesztés, eszközbeszerzés. Főbb működési területünk: Dél- és Nyugat- Dunántúl. Az ötlet felmerülésétől a pályázat megírásán és a támogatás lehívásán túl az utólagos ellenőrzésig figyelemmel kísérjük projektjeinket.
http://www.palyazatokirasa.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829