Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

LetterHunter Megoldások
PR: 4
LetterHunter Megoldások
Tevékenységünkkel elsősorban a kis- és mikrovállalkozásokat, a nonprofit szférát és az önkormányzatokat, önkormányzati intézményeket célozzuk meg. Szoftverértékesítés - Marketingtanácsadás - Domainregisztráció - E-asszisztencia - Kampányszervezés - Kutatások, elemzések - Nyomdai előkészítés - Online Hírlevélküldő - Pályázatírás - Weboldalkészítés. Rubik játékok értékesítése.
http://www.letterhunter.hu [ További részletek ]
Aquilone tréning - szervezetfejlesztés - csapatépítő tréning
PR: 4
Aquilone tréning - szervezetfejlesztés - csapatépítő tréning
Személyes sikerességünket az ebben való ügyességünk határozza meg. Sikeresek pedig csak akkor lehetünk, ha ismerjük önmagunkat és lehetőséget kapunk a fejlődésre, tanulásra. Ezért munkánk során arra törekszünk, hogy méréssel, interjúkkal térképezzük fel résztvevőink igényeit, készségeit. Ennek alapján formáljuk programjainkat. Minden lehetséges eszközzel azt a célt kívánjuk elérni, hogy csoportos programjainkon az egyén is megtalálja azt, ami igazán neki szól, ami elindítja a változás útján.
http://www.aquilone.hu/ [ További részletek ]
Adversum | Gyakorlatias logisztikai technikák költségcsökkentőknek
PR: 4
Adversum | Gyakorlatias logisztikai technikák költségcsökkentőknek
Az oldalunkon található gyakorlatias tippek, tanulmányok segítségével költséget csökkenthetsz a raktárban, a szállításban és a készletgazdálkodásban.
http://www.adversum.hu [ További részletek ]
Sikeres.hu - Ahol a siker születik
PR: 4
Sikeres.hu - Ahol a siker születik
A sikeres.hu egy olyan mikro- és kisvállalkozásokat megcélzó weboldal, ami a vállalkozók napi munkája során felmerülő kérdések megoldásában nyújt segítséget.
http://sikeres.hu/ [ További részletek ]
Axing Kft - Energia költség csökkentés
PR: 4
Axing Kft - Energia költség csökkentés
Az Axing Kft. energiamenedzsment feladatokkal kapcsolatos szaktanácsadásra szakosodott vállalat. Fő tevékenységeink közé tartozik: teljes körű energiabeszerzés menedzsment, az energiafogyasztási struktúra optimalizálása, valamint épületenergetikai szaktanácsadás, Szolgáltatásunkkal segítünk, hogy az Ön vállalata is csökkenteni tudja villamos-, és gázenergia költségeit.
http://www.axing.hu [ További részletek ]
Euro-Trade Services Bt.-Komplex Üzleti Tanácsadás Önnek!
PR: 4
Euro-Trade Services Bt.-Komplex Üzleti Tanácsadás Önnek!
Az Euro-Trade Services Bt. komplex üzleti megoldásokat kínál alapvetően kis és középvállalkozások számára, elősegítve értékesítési lehetőségeiket, a fokozottabb külpiaci jelenlétet. Hozzájárulunk gazdálkodásuk hatékonyságának javításához, megteremtve a piac igényeihez való rugalmasabb alkalmazkodás és fejlődés lehetőségeit. Partnereinkkel együttműködve dolgozzuk ki a továbblépés lehetséges irányait, építünk fel stratégiát, kimunkáljuk és koordináljuk piacbővítést, hatékonyságot, versenyképességet célzó projektek megvalósítását. Szolgáltatásaink: Üzleti szolgáltatások, mint: Vállalat-specifikus értékesítési tanácsadás, Piackutatás és elemzés, Külpiaci képviselet, Ügynöki, közvetítői kereskedelem, továbbá Márka- és cégképviselet, Menedzsmentszolgáltatások, Szakmai utak szervezése, Back Office szolgáltatások, valamint Személyzeti tanácsadás.
http://www.euro-trade.hu [ További részletek ]
AnyagiFüggetlen.com
PR: 3
AnyagiFüggetlen.com
Személyiségfejlődés, anyagi függetlenség, milliomos gondolkodásmód. Az anyagi függetlenséghez nemhogy nélkülözhetetlen a személyiségfejlődés, a gondolkodásmód megváltoztatása, hanem egyenesen az alapja. Ha komoly céljaid vannak, akkor ezzel kell kezdened!
http://anyagifuggetlen.com [ További részletek ]
Háttérellenőrzes, referencia ellenőrzes
PR: 3
Háttérellenőrzes, referencia ellenőrzes
Az InfoCheck Hungary Kft. háttérelemzésre és referencia-ellenőrzésre specializálódott vállalkozás. Egyedülálló szolgáltatást kínálunk kis-, és középvállalkozások, multinacionális cégek és állásközvetítők számára, melynek segítségével a toborzás kockázatai jelentősen csökkenthetők.
http://www.hatterellenorzes.hu/ [ További részletek ]
Mérhető Marketing ingyenes tanfolyam
PR: 3
Mérhető Marketing ingyenes tanfolyam
Mérhető marketing tanfolyam. Ingyenes információk jelöltgyűjtésről, és egyéb okosságok. Partner marketing információk. Tudtad, hogy a hirdetések 99%-a nem túl sokat ad el? OK, de mit mérünk? A felsorolás vállalkozásonként, kampányonként változik, de mérünk mindent, ami befolyással lehet a sikerre: Mérhető marketing? * eladásokat * találkozásokat * visszatérő vevőket * weblap látogatókat * feliratkozókat * de ha szükséges, még az utcán nézelődőket is megszámoljuk :)
http://merhetomarketing.info [ További részletek ]
Marketingosztály
PR: 3
Marketingosztály
Profitnövelő marketingprogram ingyen! 12 levélből álló ingyenes sorozat megmutatja, mit tehet egy kkv vezetője a jobb marketing érdekében. Hogyan lehet már holnap egy komplett marketingosztálya egy marketingasszisztens költségeiért?
http://www.marketingosztaly.hu [ További részletek ]
Adattárház és üzleti intelligencia - Biprojekt.hu
PR: 3
Adattárház és üzleti intelligencia - Biprojekt.hu
Adattárház, üzleti intelligencia, vezetői információs rendszer építés, adattárház projektvezetés, adattárház minőségbiztosítás. Tanfolyam: Adattárház projektvezető képzés, Üzleti intelligencia tanfolyam Excel felhasználóknak.
http://www.biprojekt.hu/ [ További részletek ]
Mikromarketing- marketing tanácsadás
PR: 3
Mikromarketing- marketing tanácsadás
Marketing tanácsadás kisvállalkozásoknak. Honlap szövegírás online marketing tevékenységhez. Gyakorlatias marketing tippek marketing terv készítéséhez, ötletek marketing stratégia kialakításához.
http://www.mikromarketing.hu [ További részletek ]
KAIZEN PRO Oktató és Tanácsadó Kft.
PR: 3
KAIZEN PRO Oktató és Tanácsadó Kft.
Cégünk lean tanácsadással és oktatással foglalkozik. Célunk, hogy a hazai gyártó és szolgáltató cégeket megismertessük a lean módszertannal, hogy csökkentsük a költségeiket és ezáltal növeljük a nyereséget, és a versenyképességet.
http://kaizenpro.hu [ További részletek ]
Piacvezető marketingstratégiák vállalkozásoknak
PR: 3
Piacvezető marketingstratégiák vállalkozásoknak
Az internetvallalkozas.com egy marketing szakmai blog, amely a kis- és középvállalkozásoknak ad ingyenes tanácsokat, tippeket és trükköket az alábbi témakörökben: marketing stratégia, márkamenedzsment, online jelenlét, ügyfélszerzés, bevételnövelés, olcsó- és hatékony marketingeszközök, gerillamarketing.
http://www.internetvallalkozas.com [ További részletek ]
BCS - Folyamat optimalizlás, informatikai és SAP tanácsadás
PR: 3
BCS - Folyamat optimalizlás, informatikai és SAP tanácsadás
Minden egyes vállalkozás egyedi kihívásokkal néz szembe. Ha az Ön cége is hasonló cipőben jár, keressen fel minket bátran! Vállalatirányítási rendszer-megoldásainkat úgy állítjuk össze, hogy méret és költség szempontjából egyaránt optimálisan illeszkedjenek az adott vállalat jellegéhez és tevékenységéhez. Szolgáltatásaink között megtalálja a gyártás optimalizálást, a dokumentum menedzsmentet, folyamat optimalizálást, SAP tanácsadást, stb.. Látogasson el oldalunkra és vegye fel velünk a kapcsolatot!
http://www.bcsconsult.hu/ [ További részletek ]
Validálás, rendszerüzemeltetés, vállalatirányítási rendszer
PR: 3
Validálás, rendszerüzemeltetés, vállalatirányítási rendszer
Vezetői információs rendszerek, vállalatirányítási és ügyviteli rendszerek a SzámorgDatától! Tartsa biztonságba adatait, kérje rendszer üzemeltetési, rendszer felügyeleti szolgáltatásunkat! Több cége, telephelye van? Nehéz kezelnie a sok adatot? A megoldás a SzámorgData konszolidált ügyviteli rendszere, megoldása!
http://www.szamorgdata.hu/ [ További részletek ]
Online beszerzési rendszer
PR: 3
Online beszerzési rendszer
A 7m.hu egy online beszerzési rendszer. A rendszer segítségével, a vásárolni szándékozó magánszemélyek, és beszerzést tervező cégek, intézmények megversenyeztethetik a beszállítóikat. Vagy új partnereket találhatnak.
http://www.7m.hu/ [ További részletek ]
Könyv a KKV fejlesztésről -; Six disciplines
PR: 3
Könyv a KKV fejlesztésről -; Six disciplines
Hogyan lehet egy családi vállalkozást egy jól olajozott, a vezető személyétől független nagyvállalattá alakítani? Milyen elméletet érdemes követni? Milyen struktúrát, kikkel, minek a segítségével alakítsunk ki? Erre ad választ a Sixdisciplines, mely könyv
http://www.sixdisciplines.hu [ További részletek ]
Vállalkozási ötletek
PR: 3
Vállalkozási ötletek
A vállalkozás tanulható, klubunk egy élhetőbb cégvezetői létért született. Vállalkozói klub, sikeres vállalkozás, vállalkozási ötletek, pénzügyi, személyügyi tanácsadás, vevőszerzési tanácsok, marketing, kapcsolatépítés, hatékony cég, rendezvények vállalkozóknak
http://vhklub.hu/tag/vallalkozasi-otletek/ [ További részletek ]
Tanácsok, ötletek cégvezetőknek, kisvállalkozásoknak
PR: 3
Tanácsok, ötletek cégvezetőknek, kisvállalkozásoknak
Segítségre, tanácsra van szüksége, mert akadályba ütközött? Keresse fel oldalunkat a kkvguru.hu oldalt, ahol szakértők segítenek kiigazodni a különböző területeken, mint cégvezetés, stratégia, értékesítés, jog és szabályozás, marketing és kommunikáció, pályázatfigyelés, pénzügy, adózás, személy- és munkaügy, üzleti informatika és üzleti kapcsolatépítés kategóriákban . A szakértők 3 perces videóiban megosztják Önnel a tapasztalataikat és hasznos tanácsokat adnak a problémák megoldásához, kezelésükhöz. Tanácsok, ötletek cégvezetőknek, kisvállalkozásoknak.
http://kkvguru.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829