Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

dragonhall
PR: 3
dragonhall
2009.09.12-én alakultunk a mostani formánkban DragonHall+ néven, mely oldal már globálisan animék, mangák és rajzfilmek releaselésével/fordításával és megosztásával foglalkozik. Az oldal elődje a 4 évig működő, de azóta bezárt DragonHall Website volt, amely a Dragon Ball sorozatokkal foglalkozott. Fansubber csapatként 2010.09.12-től működünk, az eddig eltelt időben ugyanis főleg szinkronos projekteket készítettünk, illetve tagokat gyűjtöttünk jelenlegi csapatunkba.
http://dragonhall.bplaced.net/ [ További részletek ]
Naruto - A vérörökség
N/A
Naruto - A vérörökség
A harc elkezdődött a világuralomért. Azonban most egy újfajta ellenség lép közbe a dolgoknak, s egy elképesztő erővel bíró hölgy az aki véget akar vetni a háborúzásoknak, annak ellenére hogy még el sem kezdődtek azok. Amint értesülnek róla a Kagék és minden negatív szereplő, vagy fel akarják venni vele a harcot, vagy pedig szövetséget akarnak kötni a lánnyal, Masasival. Azonban hogy ki győz, és ki bukik el, az csak itt fog kiderülni! Kövesd nyomon ezt a fantasztikus, új történetet és kreálj magadnak egy karaktert amely talán befolyásolhatja a történetünket! Olvass és szórakozz velünk és a NAV Csapatával!
http://naruto-averorokseg.eliveport.com/ [ További részletek ]
Takumi anime blogja
N/A
Takumi anime blogja
Folyamatosan frissülő, szubjektív értékeléseket és ajánlásokat tartalmazó blog anime témakörben. Hazai és nemzetközi animés hírek naprakészen, új animék ismertetői, toplisták.
http://takumianime.blogspot.com/search/label/anime [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829