Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

www.bandifoto.freewb.hu
N/A
www.bandifoto.freewb.hu
sziasztok! az általam készített fotókat szeretném megosztani veletek! Hobbiból űzöm ezt a csodálatos tevékenységet. Átalában nálam van a gép, főleg ha izgalmas helyre indulok! exponálok,exponálok... főbb csapás vonalam a természet fotózása. de szívesen fotózok mindent mi érdekes és nem sűrűn látható dolog, legyen az bármi! mellett szívesen foglalkozom a fotók megmásításával nézz körül a galériákban! kérlek írd meg véleményed a vendégkönyvbe! szavazz!
http://www.bandifoto.freewb.hu [ További részletek ]
Zalaegerszegi Fotóklub
N/A
Zalaegerszegi Fotóklub
Az 1961-be alakult Zalaegerszegi Fotóklub 2011-ben teljesen megújult, így a hivatalos honlapja is új köntösbe öltözött, teljesen új tartalommal, és közösségi oldal kapcsolatokkal lett ellátva. Szeretettel várunk minden kedves fotográfia iránt érdeklődő látogatót honlapunkon! Az oldalon megtalálható a klub eseménynaptára, legfrissebb hírei, taglistája, és a tagok legjobban sikerült fotói, melyekből havonta kiválasztjuk a "Hónap képét". A klubélet fellendítése érdekében fotótúrákat is szervezünk, melyek keretében az ország határain belül és kívül is látványos helyszíneket tekintünk meg.
http://www.zalaegerszegifotoklub.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829