Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Kötés - Horgolás
PR: 2
Kötés - Horgolás
Válogatott kötésminták, egyszerű horgolási technikák. Fonatokkal, hímzéssel, modell, női pulóver,horgolás , szalaghorgolás, szívmintás, terítő, csillagos, horgolások, szekrénycsík, kötött modell, norvégmintás ...
http://koteshorgolas.com [ További részletek ]
Álompulóverek elérhető áron
PR: 1
Álompulóverek elérhető áron
Egyedi, igényes, kézzel kötött pulóverek, női blúzok, ruhák; sálak; női-, férfi-, gyermekholmik készítése. Ön rendelhet nálam bármit, amit szeretne; vásároljon kötőfonalat, a többit bízza rám! Amit Ön megálmodik, én elkészítem! Több mint húsz éve foglalkozom kézi kötéssel. Általában ajándékba kötöttem, esetenként magamnak, de arra, hogy "eladjam" a munkáimat, eddig még nem is gondoltam... Sohasem készítettem még két egyforma pulóvert. Számomra kihívást jelent egy munka megtervezése, "megálmodása"; majd elkészítése! Kihívást, és nagy örömet. Ez a hobbim, s most úgy döntöttem, hogy a nagyközönség elé tárom a tudományomat. Oldalamon fotókat láthat a különböző modellekből; de ez csak ízelítő, én olyan darabot készítek Önnek, amilyet csak óhajt. Gazdag mintaválasztékból válogathat, amelyet e-mailben elküldök Önnek. Vagy elmeséli, mit "álmodott meg", a tervezést, és az elkészítést pedig egyszerűen rám bízza. Az oldalon megtalálja az e-mail címemet, illetve - minden eshetőségre készen - a telefonszámomat is. Küldjön üzenetet, vagy hívjon fel, mondja el, mit szeretne; én megmondom, hogy mennyi fonalat vásároljon, és megegyezünk a munkadíjban. Nem véletlenül írtam, hogy "megegyezünk": velem lehet alkudni! Ezután már csak el kell küldenie postacímemre (melyet szintén e-mailben küldök el Önnek) a megvásárolt kötőfonalat, s én garantálom, hogy olyan darabot fog hamarosan kézhez kapni, amely egészen biztosan nem jön majd szembe Önnel az utcán! Várom jelentkezését!
http://pulli.hupont.hu/ [ További részletek ]
Horgolás tanfolyam
PR: 1
Horgolás tanfolyam
Ez a blog a horgolás alapjait tanítja meg, képekkel és részletes magyarázatokkal. Szeretnék megtanítani neked mindent, amit tudok, és ezáltal magam is szeretnék tovább fejlődni. Ha érdeklődsz a horgolás iránt, kérlek nézz be hozzám, szeretettel várlak!
http://horgolastanfolyam.blogspot.com/ [ További részletek ]
Frédo fonal és gobelin webáruház
PR: 0
Frédo fonal és gobelin webáruház
Folyamatosan bővülő gobelin választék, több mint 30 fonaltípus, horgolók. Fonalak (acryl, acryl-gyapjú, gyapjú, acryl-pamut, pamut), gobelinek (tájképek, virágok, arcképek, vallás, állat, csendélet, repro, árnykép), tűk (csipkehorgolótűk, horgolótűk, körkötőtűk, segédtűk, öltésfogók, tompatűk, hegyestűk, gyöngyfűzútűk), horgolók, osztotthimzők (Dunaj, Rosace), kézimunkaalapanyagok, vasalható matricák, foltok, akciós termékek.
http://www.fonalgobelin.hu [ További részletek ]
Horgolt Holmik Webáruház
N/A
Horgolt Holmik Webáruház
Horgolt Holmik webáruházban igényes, minőségi horgolt ruháinkat kedvező áron vásárolhatja meg. Webáruházunkban megtalálható a horgolt babaruháktól kezdve a horgolt babakelengyén át a horgolt lakásdíszekig minden. Minden termékünk minőségi, természetes fonalból készül a mai divatot követve. A horgolt babaruhák, cipők, sapkák, takarók, előkék, fejpántok, horgolt kardigánok, levegőztető zsákok több színben, variációban és méretben rendelhető. Horgolt babaruháink között kisfiúk és kislányok számára is talál színben és méretben megfelelőt.
http://horgoltholmik.hu [ További részletek ]
Horgolás kreatív nőknek
N/A
Horgolás kreatív nőknek
Egy oldal a horgolás kedvelőinek kreatív ötletekkel, horgolás mintákkal, horgolás minták leírásaival, sok képpel videóval. Egyszerű, gyorsan megvalósítható horgolt termékek gyűjteménye, horgolás kezdőknek. Heti minta-sorozat, szavazások, tesztek, folyamatosan frissülő tartalommal.
http://szeretekhorgolni.com/ [ További részletek ]
Horgolt cuccok
N/A
Horgolt cuccok
Saját készítésű horgolt cuccokkal foglalkozó blog, ami folyamatosan frissül és minden megtalálható a sapkától kezdve a kisfigurákig
http://horgoltcucc.tumblr.com [ További részletek ]
Akciosfonal.hu webáruház
N/A
Akciosfonal.hu webáruház
Minden héten leárazunk valami újat! Az akciosfonal.hu webáruházban minden héten akciókkal várjuk a kötni, horgolni szeretőket. Fonalak széles választéka, kiegészítők, ingyenes kötés minták. Pamut, akril, gyapjú, kevert szálas, mohair, kézzel festett és baba fonalak, kézimunka kellékek, kötő és horgoló tűk.
http://www.akciosfonal.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829