Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Magyar Pénzverő Zrt.
PR: 5
Magyar Pénzverő Zrt.
A legkorszerűbb technológiával felszerelt üzem az alábbi termékeket és szolgáltatásokat ajánlja megrendelői számára: Emlékérmek nemes- és színesfémből kiemelkedő eseményekre, évfordulókra, egyéb jelentős alkalmakra, egyedi kivitelezésben és egyedi igények szerint. Szerszámacélok vákuum-hőkezelése. 2003 őszétől vésnöktanulók gyakorlati képzése folyik a Magyar Pénzverő Zrt-nél, a legtapasztaltabb szakemberek irányításával.
http://www.penzvero.hu [ További részletek ]
Magyar Érmeforgalmazó
PR: 3
Magyar Érmeforgalmazó
Magyarország legnagyobb érmekereskedése bemutatkozik: Évi 250.000 darab - 5 tonna eladott érme - 30.000 elégedett gyűjtő Magyarországon. Ezek a számok magukért beszélnek. A Magyar Érmeforgalmazó értékes érmék kereskedelmével foglalkozik. Érmekínálatunk a legváltozatosabb skálán mozog, hiszen szinte bármilyen tematikájú, régi és modern kori pénzérmékkel állunk a magyar érmegyűjtők rendelkezésére. A modern emlékpénzek területén egyedülállóan uraljuk a magyar piacot. Sikerünket minden bizonnyal megbízhatóságunknak, innovatív piacfejlesztésünknek és következetesen ügyfélközpontú munkánknak köszönhetjük. Az érmepiac minden fortélyát ismerjük, kapcsolatrendszerünk behálózza az egész világot. Tudásunkat szívesen megosztjuk Önnel is!
http://www.mef.hu [ További részletek ]
Érem Művészeti Intézet
PR: 3
Érem Művészeti Intézet
A modern magyar éremművészet központja immár közel 10 éve rendszeresen örvendezteti meg a gyűjtőket érdekes, izgalmas, innovatív és szemet gyönyörködtető emlékérem-kibocsátásokkal. A veretek többnyire ezüstből és aranyból készülnek. Az esztétikai élmény mellett a befektetési szempont sem marad el, hiszen számos korábbi érem ma már a kibocsátáskori értékének a többszörösét éri. A vállalkozás a saját exklusív érmein túl megrendelésre is dolgozik. Közintézmények, egyetemek, középiskolák, nemzetközi és magyar vállalatok megbízásából tervez és gyárt évfordulós érmeket és plaketteket a legmagasabb igényeknek is megfelelve.
http://www.eremtar.hu [ További részletek ]
Osztrák-Magyar Érmeház - Kezdje nálunk befektetéseit...
N/A
Osztrák-Magyar Érmeház - Kezdje nálunk befektetéseit...
Áruházunk nemzetközi érméket, hivatalos forgalmi sorokat, emlékérméket, befektetési ezüst-, és aranyérméket, medálokat és nemes kivitelű ajándéktárgyakat forgalmaz széles választékban. Érdeklődése vagy kérdése esetén, lépjen velünk kapcsolatba illetve tekintse meg webáruházunkat! Az Érmeháznál nem létezik felmondási határidő vagy egyéb kötöttség. Addig gyűjti az anyagokat, ameddig szeretné. Ha be kívánja fejezni a gyűjtést, kérjük, jelezze, s a további postázást azonnal leállítjuk.
http://www.ermehaz.hu [ További részletek ]
Érmevilág
N/A
Érmevilág
Az oldalakon mindenki megtalálhatja a számára vonzó érméket, legyen az akár ezüst vagy arany, amely befektetésnek is kiváló. Abban az esetben is érdemes nézelődni nálunk, ha lelkes amatőrként gyűjti az érméket, hiszen egy-egy gyönyörű, precíz kidolgozással készülő miniatűr remekmű nem csak befektetésnek tökéletes, de szemet-lelket gyönyörködtető műalkotás is egyben.
http://www.ermevilag.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829