Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Vízipipa Blog
PR: 4
Vízipipa Blog
Az ország egyik leginkább hasznos témájú vízipipa blog -ja! Hasznos tanácsok, vízipipa használata, vizipipa tömése, káros -e, melyik vízipipa dohányok a legjobbak, mi a helyzet a hazai vízipipa vásárlás esetén, hol tudsz legolcsóbban vásárolni vagy rendelni vizipipát és minden ezekhez hasonló hasznos bejegyzésekkel teli blog.
http://www.vizipipablog.com/ [ További részletek ]
Már megint játszom kicsit -; teszterblog
PR: 3
Már megint játszom kicsit -; teszterblog
Egyedi, néha szarkasztikus stílusban előadott, rövidebb - hosszabb Flash játék szösszenetek tesztje, ideális pont arra az időtartamra amikor a főnök épp nem látja mit csinálok :P Naponta frissül, természetesen kivétel a hétvégéken, akkor minek elütni az időt mással?
http://megintjatszom.blog.hu/ [ További részletek ]
Viccek, bölcsességek, aforizmák
PR: 3
Viccek, bölcsességek, aforizmák
Egy új blog, melyen mindig találsz valami vicceset és valami bölcset is. Találsz még aforizmákat és akár lájkolhatsz is. Gyere és látogasd naponta ezt a vicces blogot.
http://viccek-aforizmak.blogspot.com/ [ További részletek ]
Ajándék ötlet
PR: 2
Ajándék ötlet
Ha semmi nem jut eszedbe... születésnap, névnap, karácsony, férfiaknak, nőknek, gyerekeknek... Tippek, ötletek ahhoz, hogy a legmegfelelőbb ajándékot tudd választani, valamint szervezési ötletek, tanácsok.
http://ajandekotlet.blog.hu [ További részletek ]
Menmi és Miller blogja
PR: 0
Menmi és Miller blogja
Játék elemzések, az aktuális játékról hírek, videók, képek, néha filmkritika is. Szinte naponta új bejegyzések és hírek!
http://menmiandmiller.blog.hu/ [ További részletek ]
Tudtad?
N/A
Tudtad?
Tények. Te tudtad, hogy az első férfiből nővé átoperálás 1953-ban volt? Érdekességek. A szemünk nem, viszont az orrunk és a füleink az évek során nőnek!
http://tudtad.blogspot.com [ További részletek ]
Gold Hungary Diablo 3 és WoW gold tippek, trükkök
N/A
Gold Hungary Diablo 3 és WoW gold tippek, trükkök
Szeretnél meggazdagodni WoW-ban, vagy valós pénzt szeretnél keresni miközben Diablo 3-al játszol? Mindezt legálisan? Olvasd a GH blogot, rendszeres frissítésekkel és külföldi hasonló blogok támogatásával. A frissen indult blogon olyan World of Warcraft és Diablo 3 tanácsokat, híreket olvashatsz, melyek segítenek a játékbeli vagyon gyarapításában. A WoW mellett a Diablo 3 valós pénz alapú aukciós ház (Real Money Auction House) rejtelmeibe enged betekintést, hogy játék közben nem csak élményekhez, de valódi pénzhez is juss. Tippek, trükkök és tutorialok várják a látogatókat. Emellett nemzetközi bloggazdák engedélyével, külföldi oldalak tippjeinek fordításai is megtalálhatók.
http://goldhungary.blogspot.com/ [ További részletek ]
Ételguru blog
N/A
Ételguru blog
Az étel házhoz szállításban közreműködő honlapunk blogja gasztronómiai és konyhaművészeti bejegyzéseket tartalmaz. A szórakoztató írásokból megismerheted az ételek és hozzávalóik történetét, a receptek segítségével pedig el is készítheted őket.
http://etelguru.hu/guru-blog [ További részletek ]
Való Világ 4 az interneten!
N/A
Való Világ 4 az interneten!
Való Világ 4! Hét év után újra itt a legnépszerűbb valóságshow folytatása az RTL Klub műsorán. A Qz.hu oldalon folyamatosan követheted az aktualitásokat, híreket, kommentelheted a történéseket! Ha tudni akarod, kik kerülnek be, kik lesznek a műsorvezetők, itt megtalálsz minden friss információt! Qkucskálj velünk a Villába!
http://qz.hu [ További részletek ]
Tattoo 'n' Roll
N/A
Tattoo 'n' Roll
Rendszeresen frissülő művészeti oldal, igényes kinézettel. A tetoválás is egyfajta művészet, ez az oldal fő témája, ezt mutatjuk be képekkel, és a tetoválások világában alkotó jelentős személyek bemutatásával. Másik témánk a zene. Minden műfajjal foglalkozunk, de az elsődleges a rock, hazai és külföldi vonatkozásban is. Híres és kevésbé ismert előadók életrajzai, dalszövegek, az éppen aktuális zenei hírek, letöltések mind megtalálhatók az oldalon. Nálunk mindig találni valami újat, izgalmasat, érdekeset.
http://www.tattoo-n-roll.blogspot.com/ [ További részletek ]
Olcsóbbat.hu blog - segítünk választani!
N/A
Olcsóbbat.hu blog - segítünk választani!
Az Olcsóbbat.hu weboldal önálló blogja további segítséget nyújt a vásárlási döntés előkészítésében, hiszen részletesen ismerteti a legnépszerűbb, legkeresettebb termékeket, műszaki cikkeket és szolgáltatásokat. Ha biztosra akarsz menni vásárlásaid során, előtte lapozd végig a blogot, hátha további megerősítést kapsz a keresett termék minőségéről, típusáról!
http://www.olcsobbat.hu/blog/ [ További részletek ]
myblog, my world
N/A
myblog, my world
Ha szomorú vagy, keress fel, ez egy sajátos blog, amiben én és cimborám írunk saját életünkről humorosan.
http://myblog.bloglap.hu/ [ További részletek ]
Safe House
N/A
Safe House
Szórakoztató microsite, ahol olvashatsz film-, zene-, játék- és könyvkritikákat, ajánlókat, saját novellákat, Formula 1-es objektív és szubjektív értekezéseket. Szóval olyan "világokkal" foglalkozunk, amikbe mi is szívesen menekülünk, ha egy kicsit elegünk van az "igaziból". :) Szerkesztők: Mister_eX, Lazarus-omin.
http://safehouse.web4.hu/ [ További részletek ]
Csillag születik
N/A
Csillag születik
A Csillag születik téged is érdekel? A Csillag születik rajongói oldalán minden sztorit megtalálsz, a Csillag születik sztárjairól, böngéssz nálunk!
http://csillagszuletik.net/ [ További részletek ]
A gyermeknevelés kelepcéi
N/A
A gyermeknevelés kelepcéi
Az, aki saját bőrén tapasztalta már meg az anyaságot(apaságot), biztos ismerősnek fogja találni a blogban leírt vicces megállapításokat. Aki most készül megtapasztalni, annak ajánlom a blog nyitóbejegyzését: "Sokkal könnyebb szülővé válni, mint kimászni belőle". Olyan felvilágosításokkal szolgálunk a szülésről és a gyereknevelésről, amit máshol biztos nem olvashattál. A blog szakaszokra osztva jut el a terhességtől a szülésen és a csecsemő felcseperedésén keresztül egészen a kamaszkorig. Csak vidáman! Ha benne vagy te is, akkor nevess magadon, ha most tervezed tekints viccesen a komoly feladatok elé. Tudod - minden vicc félig komoly! A blog "Bruce Lansky - A murphy szülők törvénykönyve" című könyve alapján frissül rendszeresen tartalommal.
http://kelepcek.blogspot.com/ [ További részletek ]
Feng Shui tippek
N/A
Feng Shui tippek
A feng shui szó szerinti jelentése: szél és víz, mozgás a világban. A kínaiak már ötezer éve felismerték, hogy a jó környezetbe épített ház lakói elégedettek, mert a kifogástalan hely a boldogság és a bőség áradásához vezet. Természetesen valamennyien boldog, sikeres életre vágyunk, ezért alaposan tanulmányoznunk kell mindent, ami a segítségünkre lehet e cél elérésében.
http://fengshuitippek.blogspot.com/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1264   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 1   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829