Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Chat-Lak-ozz! a chat
PR: 4
Chat-Lak-ozz! a chat
Közösségi portál könnyen kezelhető chat és remek zenei aláfestés. Egy dinamikusan fejlődő kis csapat, akik chat segítségével kötnek barátságot. A portál elsődleges funkciója a chat, de mellette számos más területetre is kiterjednek szolgáltatásai.
http://chatlakozz.hu/ [ További részletek ]
chatfoto.hu
PR: 4
chatfoto.hu
a chatfoto.hu egy fényképes közösségi portál és ismerkedő-társkereső oldal, könnyen kezelhető, barátságos chat-tel
http://chatfoto.hu [ További részletek ]
myClub.hu
PR: 3
myClub.hu
A myClub.hu a MSN használók közössége, ahol a felhasználó megtalál minden olyan kiegészítő lehetőséget, amellyel kényelmesebbé teheti MSN profilját.
http://www.myclub.hu/ [ További részletek ]
wline chat
PR: 3
wline chat
Egy hely, ahol ismerkedhetsz, játszhatsz. A következő szolgáltatások várnak Rád: chat, fórum, játékok, blog és képgaléria.
http://wline.hu [ További részletek ]
randiclub
PR: 3
randiclub
Ez egy nem rég indult igényesen szerkesztet chat, fórum portál. Ajánlom mindazoknak akiknek kikapcsolódást nyújt a chat és a hozzá kapcsolodó dolgok mint pl a játékok. Itt barátokra lelhetsz megtalálhatod életed párját is. Továbbá ajánld barátaindak is ezt az oldalt.
http://randiclub.net [ További részletek ]
brutalchat
PR: 2
brutalchat
2002 óta működő ingyenes mobiltelefonos chat, amely elérhető wapról wml felületen, gyorsabb telefonokkal 3g-n keresztül xhtml felületen. Gyere és csatlakozz Magyarország legnagyobb mobilos közösségéhez! Ismerkedj, flörtölj, társkeresőnk segítségével könnyedén párt találhatsz magadnak. Felejthetetlen bulikra és életre szóló kapcsolatokra számíthatsz ha velünk tartasz. Kellemes időtöltést és jó szórakozást kívánunk nálunk!
http://brutalchat.hu [ További részletek ]
DumaNet Chat
N/A
DumaNet Chat
A DumaNet alapvető célja egy kisebb, barátságos közösség létrehozása, építése, valamivel többet nyújtva egy szimpla chat oldalnál, amolyan chat & minimális szinten közösségi oldal féleséget. Azt a kettős célt tűztük ki magunk elé, hogy miközben a weboldalunkról bárki számára könnyen elérhető, egyszerű, egyben modern felületű chatet (webchat) hozzunk létre, ami kiegészül minimális szinten "közösségi portál" funkciókkal (pl: fényképes adatlap, felhasználó keresés, ..stb), mellett gyarapítsuk a magyarországi klasszikus IRC (Internet Relay Chat) szerverek, IRC hálózatok listáját.
http://www.dumanet.hu [ További részletek ]
BuliFace
N/A
BuliFace
A weboldal lehetőséget ad arra, hogy a regisztrált felhasználók eseményeket osszanak meg egymással. Illetve ilyen eseményekhez csatlakozzanak. Ez az esemény lehet társkereső jellegű is, vagy egy egyszerű buli, sport rendezvény. Az eseményen résztvevő felhasználók chatelhetnek egymással. Egy eseménybe a létrehozás módjától függően lehet egyszerű a csatlakozás vagy jóváhagyásos.
http://buliface.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829