Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Rendszergazda szolgáltatás
PR: 4
Rendszergazda szolgáltatás
Rendszergazda szolgáltatás olyan kis- és középválallkozásoknak, akik nem szeretnének az informatikára a szükségesnél többet költeni és az idejüket nem a rendszergazdával szeretnék tölteni. Tanácsadás, rendszerfelügyelet, technikai és telefonos támogatás profi megoldásokkal.
http://www.rendszergazda.eu [ További részletek ]
Sebességteszt
PR: 4
Sebességteszt
Sebességteszt, sávszélesség mérés. Az itt található oldalon lemérheted internetkapcsolatod sebességét, azaz mit adtak neked szerződés szerint és mi a valós internetkapcsolatod sebessége.
http://www.isite.hu/sebessegteszt [ További részletek ]
rendszergazda, rendszer felügyelet, hálózatépítés, internet
PR: 4
rendszergazda, rendszer felügyelet, hálózatépítés, internet
Cégünk 10 végpontos hálózatoktól kezdve a több szintes irodák kiépítését is vállalja, profi és képzett szakemberek segítségével. Telefon, UTP, FTP, Optika? Nincs akadály! Hálózatát megtervezzük, kivitelezzük, és még garanciát is vállalunk rá!
http://www.babiloninformatika.hu [ További részletek ]
LinkPro Magyarország
PR: 3
LinkPro Magyarország
Jó hírnevét azáltal nyerte el világszerte, hogy a jelenkori piac legkiválóbb minőségű és a modern technológiákkal lépést tartó LAN termékeket és megoldásokat kínálja ügyfelei számára. A vállalat legfőbb irányelve a minőség, megbízhatóság és a vásárlói igények kielégítése iránti elhivatottság. A LinkPro által folyamatosan kutatás folyik azon lehetőségek után, amelyekkel méginkább az ügyfelek hasznára válhatnak a termékek. Nagy hangsúlyt fektet a termékek külső megjelenésére, műszaki tervezésre és kivitelezésre, és valamennyi termékük szigorú minőségi ellenőrzés mellett készül.
http://www.linkpro.hu [ További részletek ]
Koaxiális kábel
PR: 2
Koaxiális kábel
Viszonteladóinkon keresztül réz és optikai alapú kábelezési rendszereket és azok komponenseit forgalmazzuk hazánk teljes területén. Raktáron tartunk kábeleket, tartozékokat, kellékeket és kiegészítőket közel 50 gyártótól. Az elmúlt 10 év tapasztalatait kihasználva komplex megoldásokat kínálunk üzleti végfelhasználói partnereinknek a hálózatok kiépítésétől kezdve a telekommunikációs és IT berendezések értékesítésén át a szerviz szolgáltatásig, beleértve a technikai támogatást is.
http://www.rocktel.hu/ [ További részletek ]
Kábelkon Broadband Kábelkommunikáció Kft.
N/A
Kábelkon Broadband Kábelkommunikáció Kft.
A KÁBELKON BROADBAND Kft. az alábbi hírközlési és kereskedelmi tevékenységeket végzi: Értékesítés A világranglista élvonalába tartozó beszállítóink hálózati elemeinek, méréstechnikai eszközeinek és megoldásainak forgalmazása, és értékesítése a hazai KTV és KTV-alapú informatika, valamint a távközlés méréstechnikáinak piacán. KTV Műszerszerviz A forgalmazott méréstechnikai eszközök szoftver-frissítése, kalibrációja, karbantartása, garanciális és garancián túli javítása. Garanciaidőn túli eszközök javítását, egyedi ajánlatok alapján, vagy karbantartási szerződések keretében vállaljuk. Fejlesztés, rendszerintegráció Elsősorban beszállítóink termék-portfoliójára épülő komplex, innovatív hálózati és hálózat-felügyeleti megoldások felhasználói igényeknek megfelelő kidolgozása, a kapcsolódó szoftverbázisok fejlesztése. Szaktanácsadás, terméktámogatás A forgalmazott termékek, eszközök és az ezekre épülő megoldások alkalmazásával kapcsolatos gyártói ajánlások, valamint az új technológiák alapjait képző ismeretanyag és tapasztalatok megosztása Ügyfeleinkkel. Oktatás A KTV-alapú műsorterjesztés és informatika irányzatainak, technológiáinak és megoldásainak bemutatása, oktatása állandó és leendő Ügyfeleink beruházói, fejlesztői és üzemeltetői részére. Szállítmányozás, logisztika Az árubeszerzés és -kézbesítés, valamint a garanciális és azon túli javításokkal kapcsolatos csereforgalom ügyintézési, szállítási, és raktározási feladatainak ellátása.
http://www.kbk.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829