Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Szerver elhelyezés
PR: 4
Szerver elhelyezés
Dedikált szerver bérlés, virtuális szerverek igénybevételére profi és költséghatékony megoldás kínálunk, villámgyors ügyintézéssel! A szerverek elhelyezésére több megoldást kínálunk az ügyféligényeknek megfelelően. Új szerverét az év minden napján elhelyezheti nálunk.
http://szerverberles.com [ További részletek ]
Szervernet KFT.
PR: 4
Szervernet KFT.
A Szervernet adatközpontjában minden elvárható tényező rendelkezésre áll mely garantálja a szerver gépek optimális működését.
http://www.szervernet.hu [ További részletek ]
Szerver hoszting
PR: 3
Szerver hoszting
Cégünk magas színvonalon nyújt prémium hosting és rendszergazdai szolgáltatásokat. Saját, professzionálisan kialakított szerverteremmel rendelkezünk és kreatív, magukat folyamatosan fejelsztő, ügyfélbarát szakembereket tudhatunk kollégáinknak. Az ideálisan kialakított infrastrukturális háttérnek köszönhetően a magas színvonal mellett áraink kedvezőek és versenyképesek. Minőségi szolgáltatások: Stabil belföldi sávszélesség Stabil külföldi sávszélesség 24 órás operátori szolgálat 24 órás biztonsági szolgálat Ügyfélbarát környezet Webhosting Cégünk prémium kategóriás webhoszting szolgáltatást nyújt. Szerverparkunk a lehető legmegbízhatóbb eszközökből épül fel, és folyamatos felügyelet alatt áll, hogy Önnek a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Domain regisztráció Cégünk domain nevek regisztrációjának széles palettáját szolgáltatja. Ezen felül kedvezményes átregisztrálási lehetőséget is biztosítunk. Virtuális szerver Cégünk kiváló VPS szolgáltatást tud biztosítani az Ön számára. Tekintse meg ajánlatunkat. Szerver hosting Saját szervertermünkben kínálunk minőségi szerverhosting szolgáltatást. Szerverbérlés Saját szervertermünkben kínálunk minőségi szerverhosting szolgáltatást. Tőlünk bérelt szerverét mi helyezzük el a BIX-ben található termünkben. Rendszergazdai szolgáltatások Nagy tudással rendelkező rendszergazdákkal büszkélkedik cégünk. Hozzáértő LINUX-os, BSD-és és Windows-os szakembereket is kollégáinknak mondhatunk. Viszonteladók Rendelkezzen velünk. Árulja Ön is szolgáltatásainkat.
http://szerverhoszting1.hu/ [ További részletek ]
CadIT Constructing: Virtualis szerver hosting, SEO
PR: 3
CadIT Constructing: Virtualis szerver hosting, SEO
Szerverhoszting, honlap készítés és karbantartás, tárhely szolgáltatás, portálfejlesztés, és portálrendszer készítés. Használja ki virtuális szerver- szolgáltatásunk! Legfontosabb előnye, hogy testreszabható és költséghatékony. Mostantól nem kell aggódnia a fizikai alkatrészek meghibásodása, a jövőbeli fejlesztések és az ezáltal való kiesések miatt. Egyedi ügyfélre szabott megoldásokkal állunk rendelkezésére!
http://www.cadit.hu [ További részletek ]
Bix2- Garantált minőség
PR: 3
Bix2- Garantált minőség
A Bix2 olyan szolgáltató, amely azoknak nyújt segítséget, akiknek megbízható szerverre van szükségük. Cégünk biztosítja Önnek, a piacon lévő legkiemelkedőbb kvalitású szolgáltatást, elérhető áron. Forduljon hozzánk bizalommal, ha az alábbi opciók egyikére igényt tart: VPS, Szerver bérlés, Szerver Hosting. Mindazon cégeknek, és magánszemélyeknek ajánljuk szolgáltatásainkat, akik szeretnék biztonságban tudni adataikat, dokumentumaikat, valamint akik tökéletes minőségre vágynak a webkiszolgálás terén, és akiknek zavartalanul működő magán levelezési rendszerre van szükségük.
http://bix2.hu/ [ További részletek ]
Professzionális Virtuális Szerver Megoldások
N/A
Professzionális Virtuális Szerver Megoldások
Szerver Megoldások kft. megkönnyíti az életét, ha szerverét nem tudja elhelyezni vagy szerver karbantartása okoz gondot megtalálta az önnek megfelelő céget. Egy szerver hosting üzemeltetése meglehetősen összetett dolog, hiszen a cégeknek gyakran teljesen eltérő igényeik vannak mind a rendelkezésre állást, az erőforrásokat, illetve az adatbiztonságot illetően. A vállalatok számára ezek a szempontok amelyek meghatározóak a szerver hosting szolgáltatásnál. Szerverét légkondicionált szerverszobában helyezzük el állandó áramellátással és internettel, biztonságba tudhatja egész napos operátor felügyelet alatt. Amennyiben nem rendelkezik saját szerverrel van lehetőség gép(ek) bérlésére és új szerver összeállításában és konfigurálásában is állunk rendelkezésére. Szerver hosting szolgáltatásunk közvetlenül gigabites porton keresztül kapcsolódik a BIX gerinchálózathoz valamint állandó magas nemzetközi sávszélességgel biztosítjuk a folyamatos internetkapcsolatot. Cégünk ezek mellett foglalkozik tárhely, e-mail tárhely, domin és Windows konfigurálásával. Lehetőség van virtuális szerverbérlés, ami a legegyszerűbb és kényelmesebb önnek. Az ország egész területéről várjuk érdeklődését, ajánlat kérését.
http://ahosting.hu/vps [ További részletek ]
Webhosting és domainregisztráció
N/A
Webhosting és domainregisztráció
Professzionális szerver megoldások a webtárhelytől a komplett szerverbérlésig. Domainregisztráció gyorsan, kedvezményes áron!
http://www.vipszerver.hu [ További részletek ]
ProfiVPS: Olcsó tárhely és VPS bérlés
N/A
ProfiVPS: Olcsó tárhely és VPS bérlés
Olcsó Virtuális Szerver (VPS) bérlés és megbízható tárhely csomagok gyors szerveren, Gigabites kapcsolattal.
http://www.profivps.hu [ További részletek ]
VPS server hosting
N/A
VPS server hosting
A VPS - vagyis Virtuális Szerver nevéből adódóan nem egy fizikai szervergép, hanem egy nagy teljesítményű szervernek egy virtuálisan létrehozott része. Virtualizáció elsősorban a mobilitást, könnyű kezelhetőséget és mindezek mellett költséghatékonyságot jelenthet többek között. Ugyanakkor mind a teljesítménye, mind a teljessége tökéletesen megfelel a fizikai megfelelőjének és bátran állíthatjuk, hogy aki nem tudja, hogy egy virtuális rendszerre kapcsolódott, az teljesen gyanútlanul úgy kezeli, mintha egy önálló dedikált szerver lenne. Ami szerintünk a legfontosabb, hogy a folyamatos internetelérés érdekében nálunk NINCS forgalomkorlátozás, és a virtuális szerver teljesen egyedileg konfigurálható. A rendszernek számos előnye van a normál - például web - szerverekkel szemben is. Az első és legfontosabb, hogy ugyanazt a minőséget biztosítja, költséges szervergép vásárlása nélkül. A szervergép karbantartását, fejlesztését, hardware cseréjét mi végezzük, így Önnek erre sincs gondja. Összességében a már tökéletes kényelem még pénzt is spórol, mivel nincs szerver költség, nincs szerverbérleti díj, így nincs előre nem tervezett utazás például szerver leállás esetén, így időt és pénzt takaríthat meg. Béreljen tőlünk és győződjön meg a minőségről! Szerverek már 1.980 Ft-tól!
http://www.olcso-vps.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829