Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Vámos 2005 Kft. Dobozüzem
PR: 3
Vámos 2005 Kft. Dobozüzem
Hullámkarton papírdobozok - törpétől az óriásig - minden méretben és mennyiségben. A biztonságos szállításhoz elengedhetetlenek a termékeink. Forduljon hozzánk, bármit is dobozolna! Korszerű és környezetbarát papíralapú csomagolások. Fő profilunk a hullámlemez feldolgozás. Termékpalettánk hagyományos típusú tető-fenék lapolt (TF), palást és kimetszett típusú dobozokból áll. Termékeink alapanyaga környezetbarát "B", "C", "E", "BC", "EC" hullámlemezből készülnek. A fent említett lemezekből típusonként is többféle minőségből, barna vagy fehér fedőréteggel gyártunk. Lehetőség van oldalanként 2 színig szitanyomásra is. Partnereink az egészen kis mérettől az extra nagyságú méretekig rendelhetik csomagolóanyagaikat. A papírdobozok igény szerint tűzve vagy ragasztva kerülnek összeállításra. Vállalkozásunk több papírgyártó céggel is jó kapcsolatot ápol, így lehetőség van egyéb papíralapú termékek gyártására, forgalmazására.
http://www.vamos2005.hu [ További részletek ]
Abrafol
PR: 3
Abrafol
Hogyan teszik könnyebbé a munkát az ABRAFOL csúszásmentes műanyagzsákok? Ha egy ABRAFOL zsákot egy másik ABRAFOL zsákra fektetünk, akkor a zsákok különlegesen kiképzett felületének köszönhetően olyan erős kötőerő alakul ki, ami megakadályozza a zsákok egymáson való elcsúszását. Egy ABRAFOL zsákokból feltornyozott raklap akkor is stabil marad, ha a zsákokat erős rázkódásnak tesszük ki szállítás vagy rakodás közben. Még a 30 fokban megdöntött raklap is képes egyben maradni, zsugorsapka vagy zsugorfólia használata nélkül is.
http://www.abrafol.hu/ [ További részletek ]
Poly-pack Lebomló csomagolás
PR: 3
Poly-pack Lebomló csomagolás
Biológiai úton lebomló csomagolás, műanyag szatyor, műanyag táska kereskedelem, környezetbarát reklámtáska, öko szatyor forgalmazás, termékdíj átvállalás szolgáltatással.
http://www.poly-pack.hu [ További részletek ]
PPI Adhesive Products -  Öntapadó termékek ipari felhasználásra
PR: 3
PPI Adhesive Products - Öntapadó termékek ipari felhasználásra
Öntapadó szalagok, fóliák, cimkék, stancolatok, laminátumok és elválasztó fólliák gyártása és értékesítése az ipar és konverterek részére. Új öntapadós megoldások fejlesztése az ügyfelek egyedi igényei szerint.
http://www.ppiadhesiveproducts.com [ További részletek ]
Pizzadoboz, habdoboz. pizzakarton.
PR: 3
Pizzadoboz, habdoboz. pizzakarton.
Társaságunk vendéglátó és élelmiszeripari tálalóeszközök és csomagolóanyagok forgalmazásával foglalkozik. A vendéglátás teljes palettája szerepel ügyfeleink között beleértve az éttermek, pizzériák, kifőzdék, büfék, konyhák és egyéb egységek kiszolgálása. Külön figyelmet fordítunk a házhozszállításhoz szükséges elviteles edény, menübox, pizzakarton, svédtál, gulyástál, menütányér és egyéb egyszerhasználatos, eldobható műanyag- és papíripari termék forgalmazására. Termékeink között a hazai gyártókon kívül megtalálhatók a minőségi import termékek is.
http://www.gastro.nkara.hu [ További részletek ]
Tépőzár a csomagolástechnikában!
PR: 2
Tépőzár a csomagolástechnikában!
Cégünk, a Malom Kft, a Velcro tépőzárak hivatalos magyarországi forgalmazója.Nagy választékban kínálunk tépőzárakat általános és speciális felhasználásra. A Velcro Inc. alapítója a tépőzár feltalálója, a svájci Georges de Mestral volt. A Velcro a mai napig a világ első számú és legnagyobb tépőzár gyártója. A Velcro választékában az élet minden területére található tépőzáras megoldás. Budapesti raktárkészletünket a felmerülő igényeknek megfelelően folyamatosan bővítjük. Tépőzár választékunkba megtalálható öntapadós tépőzár, varrható tépőzár, speciális tépőzár különféle felhasználási területre, többféle méretekben és színekben.
http://tepozar.hu [ További részletek ]
Műanyag tasak, csomagolóanyag
PR: 2
Műanyag tasak, csomagolóanyag
Cégünk egyrészt fóliahegesztő és kézi csomagológépek gyártásával és forgalmazásával, másrészt pedig csomagolóeszközök és az ehhez szükséges eszközökkel foglalkozik. Termékkínálatunk széles választékából válogathat. Kínálatunkban szerepelnek a natúr és fedett fóliatömlők, lap- és zsugorfóliák, piskótafüles és ingvállas reklámtáskák, légpárnás- és takarófóliák, tasakok, zsákok, sittes zsákok, zsugorfóliák és habtálcák. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, látogassa meg honlapunkat, ahol részletesebben megtekintheti kínálatunkat és szolgáltatásainkat.
http://www.unifol.hu/ [ További részletek ]
Csomagolás
PR: 1
Csomagolás
Csomagoló anyagok gyorsan, rendeljen webáruházból. Széles termékskála, minden ami egy kis vagy nagy vállalkozásnak a csomagoláshoz kellhet. Versenyképes árak, gyors szállítás.
http://www.webpack.hu [ További részletek ]
Okmánytasak
N/A
Okmánytasak
A Relatív-A Kft. csomagolástechnikai anyagok és kiegészítő termékek értékesítésével foglalkozik több, mint fél évtizede. Ezáltal nyújtunk teljeskörű csomagolástechnikai szolgáltatásokat, elsősorban ipari felhasználók részére. Telephelyünk a központi helyen fekvő Diósdon található. Termékeinkből folyamatos raktárkészletet biztosítunk partnereink részére, mely garanciát jelent a rugalmas és gyors termékkiszolgálás érdekében. Célunk, hogy szolgáltatásainkat időre, magas színvonalon teljesítsük, maradéktalanul kielégítve Megrendelőink elvárásait. Termékeink között megtalálható: műanyag tasak (zacskó), simítózáras (önzáró) tasak, öntapadó okmánytasak (csomagkísérő tasak), csomagoló stretchfólia, ragasztószalag (cégemblémás is), hullámpapír doboz, légpárnás boríték, biztonsági tasak. Weboldalunkon könnyedén eligazodhat, továbbá a Webshop menüpont alatt szép, szemléltető képeket láthat az általunk forgalmazott termékekről. Készséggel állunk rendelkezésére! Relativ-A - biztonságos, esztétikus, minőségi csomagolás.
http://www.okmanytasak.hu/ [ További részletek ]
Csomagolástechnika
N/A
Csomagolástechnika
Csomagolás: gépek és anyagok. Az Alföldpacknál mindent megtalál. Bármilyen anyagra van szüksége, csak kérnie kell, a többit megoldjuk.
http://www.alfoldpack.hu [ További részletek ]
Csomagkísérő tasak
N/A
Csomagkísérő tasak
Cégünk csomagolástechnikai anyagok és kiegészítő termékek értékesítésével foglalkozik. Ez a típusú műanyag tasak a dokumentumok biztonságos rögzítésére és védelmére szolgál. A csomagok, dobozok oldalára ragasztható tasakok használatakor biztos lehet benne, hogy a csomagkísérő dokumentum garantáltan eljut a címzetthez. Célunk, hogy szolgáltatásainkat időre, magas színvonalon teljesítsük, maradéktalanul kielégítve Megrendelőink elvárásait. Termékeinkből folyamatos raktárkészletet biztosítunk partnereink részére, mely garanciát jelent a rugalmas és gyors termékkiszolgálás érdekében.
http://www.relativa.hu/ [ További részletek ]
Csomagológép
N/A
Csomagológép
Egy csomag szállításakor sok mindenre kell ügyelnünk; a csomagolás szakszerűségére és minőségére. Szerencsére ma már engeteg csomagológép segíti a nagybani csomagolást, ilyenek pl. a fóliázó és zsugorfóliázó gépek, dobozzáró gépek...
http://www.csomagologep.info/ [ További részletek ]
Csomagolás.info
N/A
Csomagolás.info
Az egyszerű csomagok között is akadnak törékeny csomagok, képzeljük el ezt nagyban, a tengeren túli szállítmányok esetében. Száraz csomagolás nélkül a küldemények párának, sónak vannak kitéve...
http://www.csomagolas.info [ További részletek ]
Zsugorfólia termékek
N/A
Zsugorfólia termékek
A zsugorfólia és a strech fólia a csomagolóiparban használatos csomagolóanyag, melyet fix rögzítése miatt elsősorban az üdítőipar területén használnak…
http://www.zsugorfolia.net/ [ További részletek ]
Doboz - Natipack
N/A
Doboz - Natipack
A Natipack 2000-ben alakult, fő tevékenységi köre a hullámpapír lemezfeldolgozás. Elsősorban élőmunkaigényes papír alapú csomagolóeszközök gyártására specializálódott, amely a nagy vállalatok mérete miatt nem gazdaságos. Termékeink alapanyaga környezetbarát, újrahasznosítható az MSZ EN 450141 foglaltaknak megfelelően, E, B, C, BC, EC hullámlemezből készülnek.
http://natipack.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829