Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Sinergy Energiaszolgáltató, Beruházó és Tanácsadó Kft.
PR: 4
Sinergy Energiaszolgáltató, Beruházó és Tanácsadó Kft.
Társaságunk, az 1999. évi alapítást követően, három fő üzleti területet fogalmazott meg stratégiájában: az ipari energiaellátást, az épületenergetikát és a távhőellátást. Ezen túlmenően, illetve mindhárom üzleti területbe integrálva, komoly hangsúlyt helyeztünk az energia ellátás környezetvédelmi kérdéseire, a kapcsolt hő-és villamos energia termelésre, valamint a megújuló energiaforrások alkalmazására. Társaságunk feladatai közé tartozik többek között: - zöldmezős energetikai beruházások megvalósítása iparvállalatok, önkormányzatok, közintézmények, kereskedelmi ingatlanok részére, - energetikai hatékonyságnövelő beruházások megvalósítása meglévő energetikai rendszerek korszerűsítése keretében, - a beruházások, felújítások révén létrejött, illetve meglévő energetikai rendszerek üzemeltetése, karbantartása, integrált energiaszolgáltatás.
http://www.sinergy.hu/ [ További részletek ]
Hunyadi fázisjavítás és energetika 25 éve
PR: 3
Hunyadi fázisjavítás és energetika 25 éve
A Hunyadi Kft. az energiagazdálkodás, a villamos energetika, az elektromos hálózatminőség, valamint az azokhoz kapcsolódó szakterületeken nyújt minőségi szolgáltatást ügyfeleinek. 25 éves szakmai tapasztalattal.
http://www.hunyadi.hu [ További részletek ]
Épületek energia auditja, energiatanúsítvány elkészítése,beszabályozás
PR: 3
Épületek energia auditja, energiatanúsítvány elkészítése,beszabályozás
Beszabályozás, energia audit. Vállaljuk az egész ország területén épületek energiatanúsítványának elkészítését, az épület energia háztartásának felmérését, optimalizálását. Külön vállaljuk megvalósíthatósági tanulmányok összeállítását.
http://www.comfortconsulting.hu [ További részletek ]
www.szak-therm.hu
PR: 3
www.szak-therm.hu
Az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításról szóló 176/2008. (VI. 30.) Kormányrendelet 2009. január 1-jén lépett hatályba. E rendelet előírásai szerint az épületek energetikai jellemzőit tanúsítani kell az alábbi esetekben: - új épület építésekor (a jogszabályban rögzített esetekben); - meglévő épület (önálló rendeltetési egység, lakás) eladásakor vagy egy évet meghaladó bérbeadásakor; - 1000 m2-nél nagyobb hasznos alapterületű hatósági rendeltetésű, állami tulajdonú közhasználatú épületeknél. Új építésű épületek esetében az energetikai tanúsítvány elkészítése 2009. január 1-jétől kötelező (a használatbavételi engedély kiadásáig kell elkészíttetni), meglévő épületek esetében az energetikai tanúsítás 2012. január 1-jétől lesz kötelező, addig önkéntes alapon történik. Annak érdekében, hogy egyértelmű képet kapjanak lakóépületük jelenlegi energiafogyasztásáról, felajánljuk cégünk, Szak-Terv Bt. szakértői szolgáltatásait, lakóépületük energetikai jellemzőinek tanúsítására, valamint az alábbi energiafelhasználás csökkentésére irányuló vizsgálatok elvégzésére: - thermovíziós vizsgálat - költséghatékonyabb épületüzemeltetés - alternatívák tétele energia megtakarításra Tanúsítványok elkészítéséért - lakásonkénti vizsgálatok esetén - a jogszabályban rögzített munkadíjat és költségtérítést számítjuk fel.
http://szak-therm.hu/ [ További részletek ]
Napelem, naperőmű
PR: 3
Napelem, naperőmű
Napelemes villamosenergia termelő rendszerek tervezése és kivitelezése. Kombinált napenergia hasznosító (villamos energia és meleg víz előállítása) erőművek megvalósítása.
http://www.gridsolar.hu [ További részletek ]
SolarInvest - Naperőmű létesítési információk
PR: 3
SolarInvest - Naperőmű létesítési információk
Hazánk éghajlati és domborzati adottságai elsősorban a napenergia-hasznosításának kedveznek, így elsősorban ezt a témát tárgyaljuk a honlapon, azonban a kiserőmű információk bármely más primer energiaforrást használó eszközre is érvényesek.
http://www.solarinvest.hu [ További részletek ]
Energia Monitoring
PR: 3
Energia Monitoring
Az AVReporter energia monitoring szoftvercsomag, a menedzsment és a mérnökök számára mindennapi munkaeszköz, amely lehetővé teszi a nagy mennyiségű adatok kezelését, adatok analizálását, riportok és lekérdezések készítését, könnyen és egyszerűen kezelhető felhasználói környezetben. AVReporter jellemzők: Egyszerűen kezelhető felhasználó barát környezet (több nyelvű támogatás) Nagy teljesítményű moduláris felépítés, skálázható rendszer (gyors működés, az erőforrások hatékony kihasználása) Több rendszer helyett egy felületen történő adatkezelés és elemzés lehetősége (rendszerek integrálása, költség hatékony megoldás) Különböző fogyasztási típusok (villamos energia, gáz, gőz, víz, szennyvíz, stb.) komplex egységes felületen történő kezelése Energia költség készítése, Menetrend készítése, Gyártó vagy szolgáltató egység esetében termékre vagy szolgáltatásra lebontott energia vagy fogyasztási költségek pontos meghatározása (Egyedi fogyasztási riportok, ABCD energia hatékonysági riportok, Energia hatékonysági és költség elemzési kimutatások) A felhasználó igényei szerint rugalmasan személyre szabható megoldások: egyedi riportok, lokális igények támogatása - nyelv, valuta, dátum formátum, egyedi megjelenés, egyedi kalkulációs metódusok alkalmazása Riport készítési funkciók korlátlan lehetőségei: KPI riportok, Green House Gases riportok, CO2 emisszió számítások, Energia lekötések optimalizálása, Minőség jellemzők vizsgálata, Megújuló energia források felhasználásnak hatékonyságának kimutatása, stb.
http://www.konsys.hu [ További részletek ]
Földgáz
PR: 2
Földgáz
Tárolás (virtuális) A fizikai földalatti földgáztárolók (UGS) a nyári időszakban betárolási, téli időszakban kitárolási ciklus szerint működnek. Ez nem teszi lehetővé a földgáz, hogy téli időszakban feleslegessé váló földgáz mennyiségét betárolja, illetve nyári időszakban a már betárolt földgáz mennyiségéhez hozzájusson. A virtuális tárolás a mindenkor a napi szinten fizikailag kitárolásra vagy betárolásra kerülő földgázmennyiségek mértékéig jelent megoldást. A tárolói engedélyes csökkentheti téli a napi kitárolandó földgázmennyiséget olyan mértékben, amilyen mértékben az adott földgázkereskedőnek betárolási igénye van illetve nyári időszakban ennek a fordítottját teheti. A virtuális tárolásnak a tároló technikai feltételei szabnak határt. Magyarországon a virtuális földgáztárolás feltételei megvannak, azonban a földgáz tárolói engedélyes (E.ON) és a Magyar Energia Hivatal egyelőre nem tudott megállapodni a szolgáltatás szabályozott díjazásáról. A szolgáltatás azonban kétoldalú megállapodás esetén igénybe vehető. Park & Loan Service (PALS) Ezt a szolgáltatást általában fejlett nyugat-európai és észak-amerikai földgáz elosztási és kereskedelmi központok kínálják. A szolgáltatás nem szabványosított, a helyi szokásoknak és igényeknek megfelelően különbözőek. Parking - rövid távú tranzakció, melyben a kereskedelmi központ átveszi a "long&" kereskedő felesleges gázmennyiségét és visszaadja egy meghatározott későbbi időpontban. Gyakran kapcsolódik tárolói szolgáltatáshoz. További információkért látogasson el a weboldalunkra: Földgáz tanácsadás- www.lamar-consult.eu
http://www.lamar-consult.eu [ További részletek ]
Napelem
PR: 2
Napelem
Érdekesség: Az első pillanatban ellentmondásosnak tűnik hideget előállítani a nap melegével, de a napenergia hasznosítása kapcsán lehetőségek egész sora áll rendelkezésünkre, amelyekkel a helyiségfűtéstől kezdve a jégkészítésig mindenféle feladat megoldható. Azt az épületet, amelyet normál európai klímaviszonyok mellett nyáron klimati-zálni kell, nem megfelelő módon építették meg. A melegebb éghajlatú országokban, Észak-Afrikában vagy a Közép-Keleten is lehet úgy építeni, hogy a helyiségek természetes módon hűvösek maradjanak. A népi építészet erre végtelen sok példát szolgáltat. Amennyiben mégis szükség van klimatizálásra, úgy erre a feladatra is hasznosíthatjuk a napenergiát. Annál is inkább, mert a meleg napokon, amikor a hűtésre szükség van, a legnagyobb erejű a napsugárzás, és ezért nincs energiatárolási probléma. A helyiségek napenergiával természetes módon hűthetők, erre a célra egyszerű természeti jelenséget, a párolgást lehet hasznosítani, vagy energiát lehet termelni a hagyományos'hűtőberendezések számára. Ha többet szeretne megtudni a napenergia vagy a napelem kapcsán, ksresse fel oldalunkat.
http://napelem-napkollektor.info/ [ További részletek ]
Ed-lux Kft. - napelemek, napkollektorok, villamos ipari kivitelezés
PR: 2
Ed-lux Kft. - napelemek, napkollektorok, villamos ipari kivitelezés
Napelemek, napkollektorok, napelemes rendszerek forgalmazása, tervezése, kivitelezése országosan magánszemélyek, önkormányzatok, cégek részére. Villamos hálózatok kiépítése cégek, önkormányzatok részére. Ingyenes pályázati tanácsadás. Az Ed-Lux Kft komplex szolgáltatást nyújt napelemes rendszerek kiépítésében a tervezéstől a kivitelezésen át. Forgalmazott márkák: Vaillant, Super Nova, Riello, Korax, Kyocera, Sma, Steca, Union Solar. Szolgáltatásaink: - Napelemek, napkollektorok, napelemes rendszerek kiépítése magánszemélyek, önkormányzatok, cégek részére - Villamos hálózatok kiépítése - Ingyenes pályázati tanácsadás - Gyengeáramú hálózatok kiépítése - Automata füstmentesítő rendszerek kiépítése - Villámvédelemi rendszerek kiépítése - Tér és közvilágítási hálózatok kiépítése - Transzformátor állomások kiépítése - Elektromos elosztóhálózatok kiépítése
http://www.edluxkft.hu [ További részletek ]
Bíró-ép Vill kft Épületvillamosság
PR: 0
Bíró-ép Vill kft Épületvillamosság
Főbb tevékenységeink: villanyszerelés, épületvillamosság teljes körű kivitelezés, érintésvédelemi felülvizsgálatok, villámvédelmi felülvizsgálatok és kivitelezés, riasztó és kamera rendszerek kivitelezése
http://www.epuletvillamossag.eu/ [ További részletek ]
Miért fizetne az energiáért? A víz, szél, nap energiája ingyen van
PR: 0
Miért fizetne az energiáért? A víz, szél, nap energiája ingyen van
Cégünk elsősorban napkollektorral, napelemmel, szélkerékkel nyílászárókkal foglalkozik, de megtalálhatja nálunk az energia, és víztakarékos dolgokat, zöld könyveket, palacktömörítőt is. Mi komplett energia, víz, pénzmegtakarítási megoldásokat kínálunk az ingyenes tippekktől kezdve, a párszáz forintos, webshopunkban megrendelhető termékeken keresztül, a teljes napelem, napkollektor vagy geotermikus fűtés rendszerekig. A megújuló energiák, megújuló energiaforrások a nap, a víz, a szép, a geotermikus energia, hullám energia,és minden olyen energia, melyekből naponta újra és újra energia nyerhető ki anélkül, hogy belátható idő alatt az energiaforrásunk elfogyna. Ezek az energiák gyakorlatilag ingyen és korlátlan mennyiségben állnak rendelkezésünkre. Rengeteg hagyományos eszköz áll a rendelkezésünkre melyekkel jelentős mennyiégű energiát spórolhatunk meg nap mint nap. Ezeken kívül háztartásunkban rendkívül jelentős mennyiésgű pénzt spórolhatunk meg nyílászáró cserével, homlokzati hőszigeteléssel, fűtés korszerűsítéssel, vagy a régi ablakok leszigetelésével, esetleg üvegcserével, vagy egyszerűen csak a korszerűtlen régi izzók új, energiatakarékos izzóra való cserélésével, és még számtalan lehetőség áll a rendelkezésére.
http://www.energiamegtakaritas.hu [ További részletek ]
Passzívház
N/A
Passzívház
Aktív-passzív ház, házépítés, napelemes és zöldenergia rendszerek. Forduljon hozzánk - hasznos cikkek. Energiacentrum hírportál: Ezen az oldalon hamar és könnyedén fellelheti a legnaprakészebb információkat, újdonságokat és különböző érdekességeket. Olyan energiafelhasználási lehetőségekről találhat oldalunkon nagyon hasznos információkat, mint a napelem, napkollektor, szélgenerátor és az alternatív energia. Reméljük, információinkkal segítségére leszünk Önnek!
http://www.energiacentrum.com/aktiv-passziv-haz.html [ További részletek ]
Megújúló energia, hőszivattyús fűtés - NNK
N/A
Megújúló energia, hőszivattyús fűtés - NNK
A megújúló energia mellett hőszivattyús fűtés kivitelezésével is foglalkozunk. Megvalósítjuk a legmagasabb technológiai szinten a megújúló energiaforrások felhasználásával a takarékos üzemeltetést. Nagyobb ipari épületek fűtését már meg lehet oldani a talaj hőjével. Itt mélyfúrást végzünk, és kialakítjuk a hőszivattyús rendszert.
http://www.nnk.hu/content/hu/megujulo-energiaforras-hoszivattyus-futes.html [ További részletek ]
Napkollektor, napelem árak, megújuló energia források
N/A
Napkollektor, napelem árak, megújuló energia források
Az ismert energiaforrások közül a napenergia a legtisztább és legkimeríthetetlenebb. A napsugárzás óriási energiát ad, a nap által kibocsátott hő-,fény és egyéb sugárzások összessége.Bár ez az energia korlátlanul áll rendelkezésünkre mégis nehezen találták meg a hasznosítása módját. Napkollektor, napelemek, megújuló energia források, rendszerek leírása, árakkal. Napenergiás technológiák, fejlesztések bemutatása.
http://nap-kollektor.info [ További részletek ]
Alter Energetika - Napelem, napkollektor, hőszivattyú, szélgenerátor
N/A
Alter Energetika - Napelem, napkollektor, hőszivattyú, szélgenerátor
Napelemes, napkollektoros, hőszivattyús, szélgenerátoros rendszerek kivitelezése pályázatírástól beüzemelésig.
http://www.alter-energia.hu/ [ További részletek ]
infoshow
N/A
infoshow
A kiállítók által tartott kreditpontos előadásokon a legújabb ismereteket tolmácsolják a szakemberek érthető és jól hasznosítható formában. A rendezvényt országosan, több vidéki nagyvárosban tartjuk, így Győrben, Szombathelyen, Békéscsabán, Szegeden, Debrecenben és Pécsett. Budapesten a 10. EMOSZ Villanyszerelő Konferencia keretén belül találkozhat velünk. Az egész napos rendezvényen a kiállítás megtekintése és az előadások meghallgatása mellett kiváló lehetőség lesz kapcsolatépítésre, szakmai beszélgetésre, ismerkedésre, akár a kávészünetben, akár pedig a bőséges svédasztalos büféebéd elfogyasztása mellett.
http://www.infoshow.hu [ További részletek ]
Energiadiszkont.hu - áram és gáz díj kalkulátor
N/A
Energiadiszkont.hu - áram és gáz díj kalkulátor
Ingyenes, független, online kalkulátor, az aktuális villamos energia- és földgáz piaci árak összehasonlításához, interneten keresztüli, áramszolgáltató illetve gázszolgáltató váltási lehetőség.
http://www.energiadiszkont.hu/ [ További részletek ]
Puffertartály szerelése
N/A
Puffertartály szerelése
Puffertárolós rendszerek, német tárolók - Puffertartály. Puffertartályok, PT tipusú német tárolók ( 300 l-től 10 000 l-ig ) PT - PT1 - PT2 típusok A puffertartály tulajdonképpen egy jól szigetelt melegvíz tároló, amely a melegvizet termelő berendezések (kazán, napkollektor, hőszivattyú, stb.) által előállított hőenergiát későbbi felhasználásra eltárolja.
http://www.napkollektorszervizkft.hu/puffertartaly [ További részletek ]
Napelem rendszerek
N/A
Napelem rendszerek
Napelem rendszerek telepítését végezzük az egész ország területén. Ma már sokan tudják, hogy a rezsi csökkentésére jó lenne egy napelem rendszer, de nem tudják, hogy mennyibe kerül, megéri-e, mekkora macerával járna a felszerelése, hogyan történik az engedélyezés... Nézzen körül weboldalunkon, töltse ki az adatbekérőt, és kötelezettségek nélkül, de már pontos információk birtokában biztos, hogy jó döntést fog tudni hozni. A technikai részleteket, (tervezés, engedélyezés, kivitelezés) pedig majd mi elintézzük Ön helyett.
http://www.solarside.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829