Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Kategóriák

Állvány- és zsalurendszerekÁllvány- és zsalurendszerek (5)
Átépítés, felújításÁtépítés, felújítás (46)
Bádogos, bádogozásBádogos, bádogozás (1)
Burkolás, burkoló anyagokBurkolás, burkoló anyagok (42)
Cserépkályha, kandallóCserépkályha, kandalló (18)
Építészek, tervezésÉpítészek, tervezés (34)
Építőipari adatbázisok, információkÉpítőipari adatbázisok, információk (10)
Épületdíszítés, épületszobrászatÉpületdíszítés, épületszobrászat (5)
ÉpületgépészetÉpületgépészet (26)
Festő, mázoló, tapétázóFestő, mázoló, tapétázó (12)
Generál kivitelezésGenerál kivitelezés (18)
Gépi földmunka, épületbontás, sittszállításGépi földmunka, épületbontás, sittszállítás (17)
Ipari alpintechnikaIpari alpintechnika (5)
KéményKémény (5)
Kerítés, kapu, garázsajtóKerítés, kapu, garázsajtó (25)
Készházak, könnyűszerkezetes házakKészházak, könnyűszerkezetes házak (5)
Klíma, klímaszerelésKlíma, klímaszerelés (7)
Napelem, napkollektor, hőszivattyúNapelem, napkollektor, hőszivattyú (22)
Nyílászáró, ajtó, ablakNyílászáró, ajtó, ablak (88)
Parketta, parkettázás, parkettásParketta, parkettázás, parkettás (3)
SzigetelésSzigetelés (31)
Télikert, üvegteraszTélikert, üvegterasz (2)
Térkő, térburkolat, betonelemTérkő, térburkolat, betonelem (11)
Tetőfedés, ácsmunkaTetőfedés, ácsmunka (21)
Uszoda, medence, uszodatechnikaUszoda, medence, uszodatechnika (21)
Útépítés, aszfaltozásÚtépítés, aszfaltozás (5)
Üvegezés, üvegesÜvegezés, üveges (3)
Villanyszerelés, villanyszerelőVillanyszerelés, villanyszerelő (21)
Víz-gáz-fűtésszerelésVíz-gáz-fűtésszerelés (15)

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Éptár építőipari portál
PR: 4
Éptár építőipari portál
Az éptár.hu építészettel foglalkozó weboldalon ez építész mérnököktől az építtetőkön keresztül építőanyag kereskedésekig minden érdeklődő találhat releváns adatokat. A szakmabeliek bemutatkozási lehetőséget kaphatnak, az építészek költségtérítés nélkül tehetik fel portfóliójukat, ami az építészGalériában mindenki számára böngészhető. A gyártó vagy termékcsoport szerinti tüzép kereső és építőanyag kereső alkalmazásával a látogató egyszerűen tájékozódhat az építőanyagokról. Letölthetőek továbbá építőanyag katalógusok, termékismertető anyagok, CAD termékkönyvtárak és kész alkalmazások is. A honlap egyedi megoldások kategóriájában, egyéb hasznos programok is letölthetőek, mint pl. 3D kéményszerkesztő vagy a díszburkolat színválasztó program. A látogató építőipari és építészeti újdonságokkal foglalkozó hírlevélre is regisztrálhat.
http://www.eptar.hu [ További részletek ]
Marketbau
PR: 3
Marketbau
A Marketbau.hu az első olyan, a teljes hazai építőipart átfogó információs portál, ami hasznos segítséget nyújt cégek és ügyfelek egymásra találásában. Az oldalunkon regisztrált cégek folyamatosan frissített, ellenőrzött, hiteles adatbázist alkotnak. Ismerje meg, miként segítheti üzleti tevékenységét a Marketbau portál!
http://marketbau.com/ [ További részletek ]
Megaprofil szendvicspanelek
PR: 3
Megaprofil szendvicspanelek
Amennyiben egyszerűen, olcsón és gyorsan szeretne új csarnokot építeni, keresse fel a Megaprofil Magyarország Kft. telephelyét. A sok éves tapasztalat a garancia az itt forgalmazott acél építő elemek minőségére. Csak kizárólag kifogástalan állapotú, minden esetben galvanizált acél szerkezetet használunk termékeink előállításához, megnövelve ezzel az élettartamukat. Minden terméket egyedi méretben, a megrendelő igényeinek megfelelően állítunk elő. Amennyiben régebbi épületét szeretné megjavítani, vásárolhat nálunk tető és hőszigetelő elemeket, cserepes lemezeket a tető szigeteléséhez, felújításához.
http://megaprofil.hu/ [ További részletek ]
Wyw Block Kft
N/A
Wyw Block Kft
Cégünk egy olyan termék gyártását és forgalmazását végzi, mely az építőipari hagyományokat figyelembe véve, az egész világon megoldást jelenthet az építőipar legnagyobb kihívásaira. Ez a WYW BLOCK "tégla". Egy olyan rendszer alapja, mely forradalmasíthatja az építőipart. A Wyw Block technológia alkalmazásával megrendelőnk olyan komplex rendszerhez jut, mely a rendkívüli tulajdonságainak köszönhetően tervező, kivitelező és a felhasználó számára egyaránt jelentős előnyökkel bír más technológiákkal szemben. A Wyw Block téglákból felépülő falazat kiváló lég -és páraáteresztő képesség mellett kimagaslóan jó hőszigetelő és hőtartó. Csökkenti az épület energiaszükségletét, ezáltal a fenntartási költségeket is. Cégünk számára kiemelten fontos a környezetvédelem, környezettudatosság, mely egyrészt a gyártási technológiában (újrahasznosíthatóság, minimális hulladékképződés), másrészt a felhasználás során (fokozottan energiatakarékos épületek) egyaránt megmutatkozik. A Wyw Block több lett, mint tégla. A Wyw Block egy olyan rendszer alapja, mely válasz és tökéletes megoldás az építőipar évtizedes kérdéseire és kihívásaira. Ezért hoztuk létre a világszabadalommal védett innovációt fejlesztető cégünket, mely forradalmasíthatja az építőipart.
http://www.wywblock.com [ További részletek ]
Beruházás lebonyolító és igazságügyi szakértés készítő
N/A
Beruházás lebonyolító és igazságügyi szakértés készítő
Gazdasági társaságunk az épületmérnöki tevékenységek területén nyújt széles spektrumú szolgáltatásokat. Profilunkban kiemelt helyet foglal el az igazságügyi szakértés készítés, amely során építési igazságügyi szakmérnökünk kivitelezési munkálatok minőségi felmérését, műszaki állapot rögzítést és épületi hibafeltárást végez. A létesítmények diagnosztikai vizsgálata során termográfiás vizsgálatokat is készítünk. Az eljárás során készült termovíziós felvételek segítségével feltérképezhető az épületelemek felületi hőmérséklete, amiből egyértelműen meghatározhatóak az esetleges szigetelési hiányosságok és építési hibák. A hőkamerás vizsgálat lehetőséget nyújt a burkolat bontása nélküli épületgépészeti hibák feltárására is. Cégünk beruházások folyamatának felügyeletét is vállalja, mint beruházás lebonyolító. Szakembereink a műszaki ellenőrzés révén biztosítják a megrendelőt, hogy a beruházás az elvártaknak tökéletesen megfelelően menjen végbe.
http://www.igazsagugyi-szakertes.hu/ [ További részletek ]
Akadálymentesítés
N/A
Akadálymentesítés
Rehabilitációs szakértőként részt veszek az akadálymentesítés megtervezésében és kivitelezésében is. EU-s pályázatoknál kötelező az akadálymentesítés és rehabilitációs szakértő alkalmazása. Díjazásom elszámolható a pályázatokban. Több éves tapasztalattal rendelkezem akadálymentesítés területén.
http://www.akadalymentesitesiszakerto.hu/ [ További részletek ]
Páramentesítő
N/A
Páramentesítő
Sajnos rengeteg esetben nincs lehetőségünk arra, hogy lakásunkat kellőképp kiszellőztessük, így télen a párásodás miatt penészedés alakul ki! a páramentesítő gépek lehet hogy hasznosak és jók, viszont folyamatosan költeni kell rájuk! Azonban van olyan megoldás is, amivel örökre megszabadulhatsz a párás levegőtől! Mégpedig oldalunkon! Lépj fel hozzánk és olvasd el rövid tanulmányunk, majd tudd meg a problémádra a megoldást is!
http://paramentesites.com/ [ További részletek ]
Szilikon élvédő
N/A
Szilikon élvédő
Szilikon élvédő termékeinket többféle kialakításban kínáljuk kedves vásárlóinknak. L profil, U profil is megtalálható kínálatunkban. Az élvédőket számtalan iparág hasznosítja, többek között a világítástechnika, elektromos ipar. Kültéri lámpák armatúrájának szigeteléseként, reklámtáblák szigeteléseként is hatékonyan alkalmazható. Látogasson el szaküzletünkbe és válassza ki a kívánt formát és színt. Munkatársaink mindenben a segítségére lesznek.
http://www.szilikonprofil.hu/ [ További részletek ]
Csarnoképítés
N/A
Csarnoképítés
Vállaljuk új épületek és épületegyüttesek építészeti és szakági tervezését, gyártását. A fém és vasbeton szerkezetek gyártása saját tulajdonú 7000 m2-es daruzott üzemcsarnokban történik. Csarnoképületek acél vagy vasbeton vázszerkezetének, könnyűszerkezetű tetőfedésének és homlokzatburkolatának szerelését, illetve a beruházáshoz tartozó egyéb szak- és szerelőipari munkarészeket (kőműves, gépész, villamos, út-térburkolat) végezzük fővállalkozóként (kulcsrakész állapotig) vagy társkivitelezőként.
http://www.tervaz.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829