Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Kategóriák

CNCCNC (2)
Csavar, kötőelemCsavar, kötőelem (2)
Esztergálás, esztergályosEsztergálás, esztergályos (1)
FémhulladékFémhulladék (1)
Homokfúvás, szinterezésHomokfúvás, szinterezés (3)
Kovácsoltvas bútorokKovácsoltvas bútorok (4)
Kovácsoltvas kerítés, kapuKovácsoltvas kerítés, kapu (6)
ÖntödeÖntöde (2)
SzerszámgyártásSzerszámgyártás (2)

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Fémépítő Fémszerkezet Gyártó és Szerelő Kft.
PR: 3
Fémépítő Fémszerkezet Gyártó és Szerelő Kft.
Cégünk fémmegmunkálással foglalkozik, melyen belül fém- és acélszerkezetek valamint felvonók gyártására és tervezésére vagyunk szakosodva. Cégünk 1989-es alapítása óta több nagy külföldi és magyar cégnek beszállítója. Vezető munkatársaink közép és felsőfokú végzettséggel rendelkező szakemberek, munkájukat tervező programok segítik. Lakatos és hegesztő szakembereink érdekeltek a pontos, minőségi munkavégzésben, melyet németországi üzemi tevékenységben is továbbfejlesztettek. Tevékenységünk: Egyedi acélszerkezet gyártás. Csarnok és épületszerkezet gyártás. Lift gyártás és lift tervezés. Egyedi személyfelvonó fülke gyártás és tervezés. Teher felvonó fülke gyártás 15.000 kg teherbírásig. Vasbeton gerendák előgyártásához acél sablon gyártás. Tároló állvány, tároló, iroda és lakó konténer gyártás.
http://femepitokft.hu [ További részletek ]
Cromkontakt Galvánipari Kft.
PR: 3
Cromkontakt Galvánipari Kft.
Vállalkozásunk felületkezeléssel, galvanizálással foglalkozik Budapesten. Tevékenységi körünk az alumínium, réz, acél, cink és zamak alkatrészek krómozása, nikkelezése, tömegnikkelezése és rezezése függesztett, valamint merülőharangos technológiával. Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére! info@cromkontakt.hu 06-20-450-7284 Egyéb információkért látogassa meg Facebook és Google+ oldalainkat is! Kiváló minőség, gyönyörű bevonat!
http://cromkontakt.hu [ További részletek ]
Gorter Zrt: alumínium felületkezelés, porszórás
PR: 2
Gorter Zrt: alumínium felületkezelés, porszórás
A Kerekegyházán található Gorter Fémipari Zrt. elődjét hatvan éve alapították. legjellemzőbb tevékenységi köre olyan fém felületkezelési feladatok megoldása, mint pl. alumínium felületek eloxálása, KTL alapozófestés, acél cinkfoszfátozás, majd az ezek után lehetséges festés porszórással. A cég a felületkezelést hosszú időre visszanyúló tapasztalattal vállalja, az ilyen felületkezelési módszerekkel ellátott lemezfelület pedig kitűnő időjárásálló jellemzőkkel bír. A cég tevékenysége kiterjed továbbá alumínium és acél lemezmegmunkálásra, fémtermék és alkatrész gyártásra (fémfüggöny, létra stb.), és tervezési feladatokat is végeznek. Megbízható beszállítója nagy nemzetközi (például MAN, Nabi, Siemens Transportation), és közepes méretű cégeknek egyaránt.
http://www.gorterzrt.hu [ További részletek ]
Drótkerítés
PR: 2
Drótkerítés
Az ország egyik meghatározó drótfonatkészítő cége a békéscsabai Drót-Fon Fémtermékgyártó és Kereskedelmi Kft. A gyártáson túl a székhelyén és internetes úton közvetlen, és országosan a másfél száz forgalmazói partnercégén keresztül indirekt nagy- és kiskereskedelmi eladással is foglalkozik. A már említett alaptevékenysége, a drótfonat-gyártás mellett a Drót-fon gazdag termékkínálattal rendelkezik, a gyártmányai közt fellelhető a táblás kerítés, mobil kerítés, csibedrót, műanyag és acélháló, mobil kerítések és huzaltermékek stb. Keresettek ezen felül a műanyag-bevonatú drótfonatok is. A vállalat korszerű gyártósorai miatt nagy mennyiségben és versenyképes áron tudja kiszolgálni partnereit.
http://www.drotfon.hu [ További részletek ]
titán gyűrű
N/A
titán gyűrű
A titánium napjaink legkeresettebb fémeink között található meg. A titáiumot egy német vegyész azonostotta először az 1700-as évek végén. A titánium a földkéreg legtöbbször előforduló eleme, de igen szétszórtan fordul elő. Gyártása nagyon drága viszont előnyös tulajdonságai indokolták gyártását. Kifejezetten szilárd, kemény korrózió és hőálló. Nem rég kezdték használni ékszerként. Nagy előnye hogy fémallergia esetén is hordható. Munkatársaink különböző művelettel dolgoznak. Ezek közül az egyik módszer az anodizálás. Ez egy elektronikus felületkezelési eljárás. Az anodizálás előtt megtisztítjuk oldószeres fürdőben és legtöbbször nátrium-hidroxidban. Ha felkeltettük a titánszinezés keressen fel minket. Munkáinkat megnézheti weboldalunkon.
http://titanszinezes.hu [ További részletek ]
Galvanizálás, horganyzás, foszfátozás
N/A
Galvanizálás, horganyzás, foszfátozás
Cégünk teljesen magyar tulajdonban működik, több tízéves tapasztalatokkal rendelkezünk. Belföldi és külföldi piacokra is készítünk munkákat. Galvanizálás - Horganyzás - Foszfátozás
http://galvanizalas-horganyzas.hu/ [ További részletek ]
Lemezmegmunkálás
N/A
Lemezmegmunkálás
A Debreceni Mechanikai Művek Kft. komoly szakmai múlttal és nagy tapasztalattal rendelkezik a mezőgazdasági gépek és alkatrészek gyártása területén. Eszközeink között kiemelt helyen szerepel a tökroppantó és repcebetakarító adapter berendezéseink. A fém- és lemezmegmunkálás, valamint a lemezalkatrész gyártás kiemelt részét képezi a vállalat profiljának. Ezen munkákra széles folyamatosan fejlődő gépparkkal rendelkezik cégünk. A lemezmegmunkálás során az elvárt pontosságnak megfelelően több féle lemezvágási technikára is lehetőség van, úgymint lángvágás, lézervágás, vagy hidraulikus lemezollóval való vágás. Számos hidegalakítási lehetőséggel is szolgálunk megrendelőink számára speciális élhajlító és egyéb megmunkáló gépeinknek köszönhetően. Gyártási tevékenységünk szerves részét képezi a hegesztett szerkezetek tervezése és kivitelezése. Az esetleges vetemedések elkerülésére egy egyedi technológiát, úgynevezett vibrációs rendszerű feszültségmentesítést alkalmazunk.
http://www.dmm.hu/products/hu/lemezmegmunkalas-17.html [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829