Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

3 Farkas Kft.
PR: 3
3 Farkas Kft.
Műanyagipari termékek széles választéka közvetlenül a gyártótól! 1981-től gyártunk, forgalmazunk iskolai, irodai, reklám műanyag kiegészítőket (irattárolók, írószertartók, mappák, gyűrűskönyvek, egyedi plexi reklámtáblák, világítótáblák, céglogók). Célunk az Ön gyors és pontos kiszolgálása kiváló minőségben, úgy termékeink, mint szolgáltatásaink terén. Garancia kollégáink sok éves szakmai tapasztalata.
http://www.3farkas.hu/ [ További részletek ]
Tömítéstechnika-stanc Kft. Tömítéstechnikai termékek gyártása, forg.
PR: 2
Tömítéstechnika-stanc Kft. Tömítéstechnikai termékek gyártása, forg.
Tömítés gyártás. Tömítés kivágása az ipar minden területére. Tömítéstechnikai termékek-, és műszaki gumiáruk kereskelme, gyártása, és egyéb stancoló, kivágó munkák elvégzése. Társaságunk nagy tapasztalattal, és szakmai gyakorlattal rendelkezik az ipari tömítések gyártása, és forgalmazása területén. Tevékenységünk az egész ország területére kiterjed, a vevők igényeit a lehető legrugalmasabban, és leggyorsabban igyekszünk teljesíteni.
http://www.tomitestechnika-stanc.hu [ További részletek ]
Arplast Kft - PVC profilok, csövek, kerítéselemek
PR: 2
Arplast Kft - PVC profilok, csövek, kerítéselemek
Társaságunk fő tevékenysége a PVC profil extrudálás. Műanyag ablakok, konténerek, falburkolatok beépítési, szerelési hézagainak letakarására gyártunk és értékesítünk különböző méretű takaróprofilokat, illetve egyéb speciális profilokat. Kertészeti, mezőgazdasági célra felhasználható fóliasátor váz (cső), virágkaró, valamint műanyag kerítés gyártása és forgalmazása is tevékenységi körünkbe tartozik. Termékeinket időjárásálló, UV stabilizált anyagból készítjük. Gyártási tevékenységünk során nagy mennyiségben újrahasznosítunk különböző ipari PVC hulladékokat.
http://arplast.axelero.net/ [ További részletek ]
K&G Rubber-Technik Kft.
N/A
K&G Rubber-Technik Kft.
Az Ön kívánságának megfelelően gyártjuk a legkülönbözőbb tulajdonságú gumiprofilokat. Szívesen állunk a fejlesztésben és a gyártásban szerzett több évtizedes tapasztalatainkkal a rendelkezésére. Egyaránt vállaljuk az Ön által kívánt egyszerű vagy összetett kialakítású, akár bonyolultnak látszó gumiprofilok gyártását és forgalmazását akár sürgősen is.
http://www.kggumiprofil.hu [ További részletek ]
Minőségi, kis- és nagyszériás plexi prospektustartók a gyártótól!
N/A
Minőségi, kis- és nagyszériás plexi prospektustartók a gyártótól!
Amennyiben plexi terméket szándékozik beszerezni, vagy plexi terméket gravíroztatni, keresse fel egyenesen a gyártót! Az MKI Plexi rengeteg típusú plexi terméket, üzletberendezést árusít, melyek között saját gyártású minőségi plexi vitrint, üzletberendezést is megtalálhat. Amennyiben csak egy sima plexi tábla kell, az MKI Plexi akkor is segít Önnek! A http://www.mkiplexi.hu weboldalakon szerezhet további információt a termékekről és szolgáltatásokról, amik között megtalálhatja a plexi gravírozást, plexi vágást, lézervágást is. Ha saját terve van, az kis- és nagy példányszámban vagy egyedileg is kivitelezhető. A plexi lemezeket, plexi reklámtáblákat, pulpitusokat, üzletberendezést és további plexiből készült termékeket az MKI Plexinél vásárolja meg!
http://www.mkiplexi.hu/ [ További részletek ]
Műanyag tartályok
N/A
Műanyag tartályok
Kiépített csatornahálózat hiányában alternatív szennyvízkezelési megoldásokra van szükség. Webáruházunkban esőtárolók, szennyvízgyűjtő tartályok, oldómedencék széles választékát kínáljuk!
http://www.muanyagtartaly.net [ További részletek ]
Ipari függöny
N/A
Ipari függöny
Az ipari függöny Önnek is megoldást jelent, ha például sok a fűtésszámlája a nyílászárók folyamatos használata okozta hő elszökés, keveredés miatt, vagy ha szeretné megóvni munkatársait a hegesztés okozta káros hatásoktól.
http://www.iparifuggony.com/ [ További részletek ]
Hőfüggöny
N/A
Hőfüggöny
A hőfüggöny kiválóan alkalmazható olyan helyiségek leválasztására, ahol nagy a hőmérsékletkülönbség és a különböző hőmérsékletű levegő keveredése anyagi károkat képes okozni.
http://www.hofuggony.com/ [ További részletek ]
We-Mü Műanyagfeldolgozó Kft.
N/A
We-Mü Műanyagfeldolgozó Kft.
Cégünk 1993 óra foglalkozik bőrdíszmű és ruhaipari kellékek gyártásával. A különféle tukkzárakat, zsinórszorítókat, csúszókat, szorítócsattokat, táskafogókat és sok más kiegészítő kelléket többféle méretben, színben és anyagminőségben gyártjuk. Ezeken kívűl készítünk még reklámtermékeket / lufi pálca, bevásárlókocsi érme, zseton /. A saját termelésen kívűl vállalunk bérmunkát 0-100 gr-ig, illetve új termékek előállításához fröccsöntő szerszám készítését is. Kérjük tiszteljen meg bennünket bizalmával és válassza az általunk gyártott termékeket.További kérdésekben szívesen állunk rendelkezésre, várjuk érdeklődésüket!
http://www.wemu.hu [ További részletek ]
Térelválasztás
N/A
Térelválasztás
A térelválasztás olyankor kerül elő a legtöbbször, ha például az irodában vagy otthon túl nagy a szoba, vagy a helyiség és még berendezve is üresnek hat. Egy csarnokban vagy egy raktárban is felmerülhet ugyanez a probléma, de akkor is, ha például egyszerűen csak szeretnénk egy elfelezni egy nagyobb méretű termet. Oldalunkon ezekre a problémákra próbálunk megoldást nyújtani.
http://www.terelvalasztas.net/ [ További részletek ]
Szalagfüggöny
N/A
Szalagfüggöny
Ha ipari függönyre, szalagfüggönyre vagy PVC függönyre van szüksége, forduljon hozzánk! Termékeink kiváló árnyékolási illetve térelválasztási tulajdonságokkal rendelkeznek, és ezeken kívül még sok egyéb más előnyös funkciót is ellátnak. Ipari függönyeink védenek és elhatárolóként is jól használhatók! Többféle anyagból készítjük árnyékolásra szánt szalagfüggönyeinket, ossza meg velünk elképzeléseit és mi ahhoz igazodunk!
http://szalagfuggony.co.hu/ [ További részletek ]
Műanyag fröccsöntés
N/A
Műanyag fröccsöntés
Szegedi székhelyű cégünk tevékenységei: Műanyag fröccsöntés a tömegműanyagoktól a legfejlettebb műszaki műanyagokig (PE, PP, PS, ABS, PA, POM, stb.) szerszámkészítés, esztergálás, egyéb műanyagipari munkák. Szerkezeti elemek, elektronikai alkatrészek, nyílászárók, tároló edények, kupakok, egyéb műanyag termékek gyártása. Vállalkozásunk a versenyképes árak mellett nagy hangsúlyt fektet a megbízhatóságra. Több mint 20 éve állunk ügyfeleink rendelkezésére. Ingyenes szaktanácsadásért, árajánlatokért forduljanak hozzánk bizalommal!
http://www.apiplast.hu [ További részletek ]
Ékszíj, gumilemez, gumiszőnyeg kereskedelem és gyártás | Capribelt
N/A
Ékszíj, gumilemez, gumiszőnyeg kereskedelem és gyártás | Capribelt
A Capribelt cég több, mint 20 éve van a piacon. Gépalkatrészekkel, gumiipari termékekkel (ékszíjak, lapszíjak, gömbszíjak, hevederek), lemezekkel (gumilemez, parafa, filc, tömítőlemez, expandált és perforált lemez) és acéltermékekkel (pl. ékszíjtárcsa) foglalkozunk. Gyártással és kereskedelemmel egyaránt. Cégünk telephelyei Szigetcsépen és Szombathelyen találhatóak. Szigetcsépen gyártással és kereskedelemmel, míg Szombathelyen kereskedelemmel foglalkozunk.
http://www.capribelt.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829