Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Con-Tax2003 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
PR: 3
Con-Tax2003 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Konténerek forgalmazása, szállítása, daruzással az egész ország területén. Sokéves múlttal rendelkező vállalkozói csapat vagyunk, 2003.-ban alapítottuk cégünket, mely akkor iroda, és raktárkonténerek forgalmazásával, és bérbeadásával foglalkozott. Azóta jelentős fejlődésen mentünk át. Termékpalettánk, és szolgáltatásaink folyamatosan bővülnek. 2005.-től kezdődően termékeinket kibővítettük új irodakonténerek, őrkonténerek, speciális konténerek, nyaralókonténerek, garázskonténerek forgalmazásával. A standard kiviteltől egészen az egyedi luxus kivitelig minden megtalálható kínálatunkban.
http://www.contax2003.hu/ [ További részletek ]
Bácsi Konténer - [konténer szállítás - gépi földmunka]
PR: 3
Bácsi Konténer - [konténer szállítás - gépi földmunka]
Konténer szállítással, szóródóanyag szállítással és gépi földmunkával foglalkozunk Budapesten és vonzáskörzetében. konténer szállítás, konténer, szóródóanyag szállítás, gépi földmunka
http://www.bacsikontener.hu/ [ További részletek ]
Szemétszállítás
PR: 3
Szemétszállítás
1996-ban alakult cégünk, ekkor vettük meg első konténerszállító IFA W50 típusú tehergépkocsiinkat és 2 db 3m3-es és 2 db 4m3-es konténert. 1998-ra már 2 IFA konténeres autó és 1 db IFA billencs teherautó koptatta az aszfaltot Budapest utcáin. Az évezred fordulójára a növekvő építőipar hatására, szolgálatba állt az első MAN típusú konténerszállító teherautó és még ugyanebben az évben megalakult az Iron-Mould Kft. Azóta cégünk folyamatos fejlődésen megy keresztül, már 7 darab teherautóval és több mint 100db különböző méretű konténerrel állunk megrendelőim rendelkezésére, hogy őket gyorsan, pontosan és időben kiszolgáljuk. KÖZÉP-DUNA-VÖLGYI KÖRNYEZETVÉDELMI és VÍZÜGYI IGAZGATÓSÁGTÓL az elsők között szereztük meg a szemétszállítási engedélyünket. Fuvarszervezéssel, lenyitható ajtós konténerekkel, megbízató, gyors és pontos szállítással próbáljuk meglévő ügyfeleink igéyeit kielégíteni illetve új ügyfeleket szerezni.
http://szemetkontener.hu/ [ További részletek ]
Hulladéktároló edények, konténerek, szelektív hulladékgyűjtők
PR: 3
Hulladéktároló edények, konténerek, szelektív hulladékgyűjtők
Műanyag hulladéktároló edények, konténerek, szelektív hulladékgyűjtők, olajfelszívó és folyadékmegkötő granulátum magyarországi forgalmazása.
http://www.nidimpex.hu/ [ További részletek ]
S.P. DINÁM Kft. Konténerház kivitelezés
PR: 3
S.P. DINÁM Kft. Konténerház kivitelezés
Vállalkozásunk profilja MERO álpadlók, a DURLUM fém álmennyezetek és világítótestek teljes palettájának kereskedelme, amelyeket igény esetén szereljük is. Ezen kívül konténerházak gyártását, és bérbeadását, esetenként épületlakatos munkákat valamint szárazépítészeti kivitelezést is végzünk. Konténerházaink egyedi igények szerint készülnek, és számtalan funkcióra alkalmasak. Gyors átfutási idővel biztosítunk megrendelőinknek üzemi kezelőépületet, építéshelyi művezetői irodát, portaépületet, őrkonténert, öltöző és WC blokkot, műhely- és raktárépületet stb.
http://www.spdinam.hu/ [ További részletek ]
Rent a Container City Kft.  -  őrkonténer, raktárkonténer
PR: 3
Rent a Container City Kft. - őrkonténer, raktárkonténer
A Rent a Container City Kft. 2000-ben létrehozott magyar tulajdonú, budapesti székhelyű vállalkozás. Cégünk különböző típusú konténerek értékesítésével és bérbeadásával foglalkozik. Jelenleg 400-500 darabos konténerkészlettel rendelkezünk. Raktárkészletünkben a bérlő vagy vásárló igényeihez igazodva szinte minden konténertípus megtalálható, új és használt konténerek egyaránt.
http://rentacontainercity.com [ További részletek ]
Konténeres Gyuszi
PR: 2
Konténeres Gyuszi
Konténerben lakni igazi élvezet. Azért az, mert kihívás. Egy ilyen konténer méretileg átlagos, de a berendezése különleges. Kicsi helyen egy teljes lakás el kell férjen, és ezt meg is valósítják. Kicsit olyan, mint egy lakókocsi, csak ez lakókonténer. Nincsenek saját kerekei, de szállítani még lehet azért.
http://www.konteneresgyuszi.hu [ További részletek ]
Konténer rendelés
PR: 2
Konténer rendelés
Sittszállítói tevékenység és konténer rendelés praktikusan otthonról, a lakóházak háztartási, kerti szemetének elhordásához vagy ipari célokra. Az általunk biztosított konténerekbe igény szerint számos haszontalan vagy hasznos anyag rakható, a kommunális szeméttől a lomokon át egészen a vegyes építési-bontási szemetekig szinte minden szilárd anyagfajta. Egyes veszélyes szilárd szeméttípusokat is szállítjuk. A hulladék elhordását követően a konténereink a mosókba kerül, ahol megtisztítják a rárakódott anyagoktól, így legközelebb Ön mindig tiszta konténert kaphat.
http://sittkontener-rendeles.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829