Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Pauker nyomda
PR: 5
Pauker nyomda
Pauker nyomda amennyiben a minőségre szavaz. A 20 éves tapasztalat a garancia arra, hogy munkánkat a minőség jellemzi. Vállalkozásunk, hazánk egyik vezető nyomdaipari vállalkozása. Napi négy millió színes (4+4) oldalt meghaladó kapacitással, nem csak a művészi igényű nyomdatermékek elkészítésében hanem a nagy példányszámú nyomtatásban is élen jár, és gépparkjából adódóan első sorban az egymenetes 4+4 színes nyomtatásra szakosodott. Vállaljuk prospektusok, katalógusok, reklámanyagok, szórólapok elkészítését. Termeszesetesen foglalkozunk még folyóiratok, havilapok, hetilapok, negyedéves újságok, periodikák, könyvek, (Ragasztókötött, Cérnafűzött-ragasztókötött, Keménytáblás) és egyéb speciális kiadványok nyomtatásával is Megtalál minket Budapesten a Baross utca 11-15 szám alatt, vagy érdeklődjön weboldalunkon.
http://www.pauker.hu [ További részletek ]
Teljes körű nyomdai szolgáltatások
PR: 4
Teljes körű nyomdai szolgáltatások
Teljes körű nyomdai szolgáltatásokat vállalunk: - Szórólap - Szóróanyag - Dosszié - Névjegykártya - Kártyanaptár - Naptár - Boríték - Matrica - Plakát – Füzetek - Irka füzet - Flyer - Inlay card - Booklet - Katalógus - Prospektus - Display – Attrap - Levélpapír
http://www.printworks.hu [ További részletek ]
Nyomda
PR: 4
Nyomda
Amennyiben szeretne egy minden igénynek megfelelő nyomdai szolgáltatást igénybe venni, úgy a nyomda weboldalán jó helyen jár. Ez a nyomda megfelel az Európai elvárásoknak, és a legújabb technikák bevezetésével várja az ügyfeleinek a megrendeléseit.
http://nestpressnyomda.hu [ További részletek ]
Deep & Peak Kft - digitális nyomda
PR: 4
Deep & Peak Kft - digitális nyomda
Nyomtasson a legjobb minőségben gyorsan, gazdaságosan: digitálisan! Ha kiadványai elkészítésekor egyaránt fontosak a digitális nyomtatás előnyei: a rugalmasság, a gyorsaság, a kis példányszámú munkák gazdaságos kivitelezése, és az ofszetnyomtatás erősségei: a kiemelkedő nyomatminőség, a fóliázás, a széles alapanyagválaszték, akkor mi tudjuk a megoldást!
http://www.deepandpeak.hu [ További részletek ]
Le Coin Kft. nyomdai szolgáltatás
PR: 4
Le Coin Kft. nyomdai szolgáltatás
Perszonalizálás, szórólapok, újságok, magazinok nyomtatása és grafikai tervezése. Ofszet és digitális technológiákkal állunk cégek és magánszemélyek nyomdai igényeink kielégítésére. Nagyformátumú nyomtatás: plakát, molinó, ponyva, autógrafika, kirakat dekoráció tervezése és nyomtatása, kihelyezése egyben.
http://lecoin.hu [ További részletek ]
Serverline DTP & Print
PR: 4
Serverline DTP & Print
Digitális és gyorsnyomdai szolgáltatások széleskörű választéka. Különböző digitális nyomdatermékek tervezése előállítása kitűnő minőségben, elérhető áron. Legyen szó akár névjegyről, vagy komplett többoldalas kiadványról, bízhatsz benne, hogy maximálisan elégedett leszel az eredménnyel. Gyors és precíz munkát végzünk, a határidőket pontosan betartva. Ha minőségi és gyors munkát szeretnél, itt az ideje, hogy felkeresd cégünket. Akár kis példányszámú, egyedi rendeléseket is elfogadunk, sőt, lehetőséged van feltölteni az általad szerkesztett anyagokat is. Online feltöltő rendszerünkön keresztül akár nyomdakész terméket is küldhetsz nekünk, amiből mi előállítjuk az általad elképzelt nyomatot. Ha látványos és egyedi nyomatokat szeretnél, próbáld ki a rendszerünkbe integrált csúcstechnológiát - kérj díjmentes próbanyomatot, hogy saját szemeddel győződhess meg a minőségről. Széleskörű papírkínálatunkkal lenyűgöző minőségű termékeket tudunk előállítani bármilyen méretben és formában!
http://www.serverline.hu [ További részletek ]
Bigprint - A nagy szabású benyomás
PR: 3
Bigprint - A nagy szabású benyomás
A BIGPRINT csoport 1998-ban kezdte meg tevékenységét a Dél-kelet Európai óriás méretű vizuál-kommunikációs nyomdatermékek piacán. Nemzetközi szinten, a csoport tagjai Magyarországon és Romániában vannak jelen. A BIGPRINT csoport Budapesten a BIGPRINT HUNGARY Kft. által van képviselve; a BIGPRINT GROUP Rt. Bukarestben képviseli a csoport érdekeit. A BIGPRINT-nél, nagyon korán felismerték, hogy a hagyományos nyomdai eljárások mellett, a marketing kommunikációban, forradalmian új – a méretes méretre alapozott, a NAGY szabású benyomást és hatásfokozást szolgáló nyomtatási technológiára jelentkezett igény. A tökéletes minőség és színhűség mellett, egyre nagyobb nyomatokra, egyre gyorsabb kivitelezésre lett szükség, a legkülönfélébb nyomathordozókra. A megoldást az óriás méretű digitális nyomdagépek hozták. A csoport által előállított vizuál-kommunikációs nyomdatermékek felhasználói a reklámpiacon, a rendezvényszervezés területén, a dekorációs, valamint a szignalizációs szakmában fedezhetők fel. Tevékenységének megkezdésétől fogva, a BIGPRINT HUNGARY saját tulajdonú gépparkkal rendelkezik, így képes a gyártási folyamat teljes vertikumát, minden munkafolyamatot, házon belül elvégezni. A cég tevékenységi körébe nem csupán a nyomatok legyártása tartozik (tekercses nyomtatás, táblás nyomtatás), hanem ügyfeleink igényeinek teljes körű kielégítésére törekszünk: személyre szabott termékajánlat elkészítése, szakgrafikai kidolgozás, a nyomatok utómunkáinak összetett és változatos formában való megoldása (hegesztés, varrás, gyűrűzés, kihelyezés, karbantartás, stb.).
http://bigprint.eu [ További részletek ]
Origo Nyomda - Kecskemét
PR: 3
Origo Nyomda - Kecskemét
Az Origo Nyomda íves ofszet technológiát használva, 1993 óta nyújt teljeskörű nyomdai szolgáltatást ügyfelei számára. Nyomdánk a nagyobb példányszámok mellett, a kis példányszámú termelésre is berendezkedett.
http://www.origonyomda.hu/ [ További részletek ]
CD-DVD nyomtatás és sokszorosítás
PR: 3
CD-DVD nyomtatás és sokszorosítás
CD-DVD, Mini CD-DVD nyomtatás, fullprint 8 color nyomás, 4800dpi minőségben, sokszorosítás, multimédiás CD,DVD készítés akár kis példányszámban is.
http://www.unity-r.hu/CD-DVD-Gyartas [ További részletek ]
Digitális Nyomtatás - RealPrint Studio Kft.
PR: 3
Digitális Nyomtatás - RealPrint Studio Kft.
A nyomtatás és dekoráció területén alkotó cégcsoportunk 2000-ben kezdte meg működését. Az azóta eltelt időben folyamatosan hajtottunk végre fejlesztéseket és bővítettük tevékenységi körünket, hogy minél magasabb szinten tudjuk kiszolgálni megbízóinkat. Ennek eredményeként ma már 50 kiváló szakember és korszerű infrastruktúra áll ügyfeleink rendelkezésére. Az egyszerű digitális nyomtatás mellett táblanyomtatás, síknyomtatás, és UV síknyomtatás is része az általunk nyújtott szolgáltatásoknak. Fejlett gépparkunk segítségével bármilyen igényt ki tudunk elégíteni, a névjegykártyák gyártásától a különféle szórólapokon, kiadványok nyomtatásán keresztül egészen az óriásplakátok készítéséig, vagy éppen egy kiállítási stand kivitelezéséig. Minden tevékenységünk, így például a digitális nyomtatás Budapest területén történik, a cégcsoport központi telephelyén, ahol számos modern ipari berendezés dolgozik, így a megrendeléseket rendkívül gyorsan és rugalmasan tudjuk teljesíteni. Az volt a célunk, hogy mindent egy helyen tudjunk előállítani, amire csak szüksége lehet ügyfeleinknek. Az elmúlt években tudatos fejlesztésekkel sikerült ezt megvalósítanunk.
http://www.nyomtatas.hu [ További részletek ]
digitális nyomda Óbuda - digitális nyomtatás
PR: 3
digitális nyomda Óbuda - digitális nyomtatás
Óbudai nyomdánkban vállalkozásod kiadványait magas minőségi színvonalon meglepően rövid átfutási idővel készítjük el modern gépparkunk és teljes körű kötészetünk segítségével, legyen szó folyamatos kis példányszámú utángyártásokról, vagy nagy példányszámú megrendelésről. Nagy kapacitású ofszet termelőegységünknek köszönhetően igazán kedvező árat tudunk biztosítani nagy példányszámú nyomdai termékek gyártásra. Digitális technológia használatával pedig akár 1 órán belül szállítani tudjuk a sürgősen szükséges nyomdai anyagokat. Modern gépeinknek köszönhetően lehetőség van az ofszet és digitális nyomatok színhelyes egymáshoz kalibrálására is. Ennek köszönhetően nem fog meglepetés érni, ha több turnusban vegyesen gyártatsz nálunk digitális és ofszet technikán különböző mennyiségeket azonos grafikájú szórólapjából. Ahhoz, hogy ki tudd hozni a reklám eszközeidből is a lehető legtöbbet keresd bátran tervezőinket, akik készséggel segítenek a feltűnő, igényes és informatív megjelenés elérésében. Keress minket bátran; profi reklám és papírtervező szakembereink megvalósítják a legkülönlegesebb elképzeléseidet is.
http://www.percprint.hu [ További részletek ]
Digitális nyomda
PR: 3
Digitális nyomda
A PDF Nyomdaipari Kft. 100 %-os magyar magántulajdonban álló, komoly múlttal és referenciákkal, valamint megbízható gépparkkal rendelkező vállalkozás. A fejlődésünk és cégünk titka a gyors, pontos, és minőségi nyomdai termékek értékarányos áron történő előállítása. Igyekszünk minden ügyfelünk számára komplex szolgáltatás csomagot nyújtani. A nyomda mellet kiegészítő tevékenységként cégünk ajándéktárgy és A4-es papír forgalmazással is foglalkozik.
http://pdfnyomda.hu [ További részletek ]
kirakat-matrica.hu
PR: 3
kirakat-matrica.hu
Kirakat-matrica és fólia tervezéstől a nyomtatásig. Üzletek, boltok kirakat és üvegportálok nyomtatott dekorációk, fóliák, ponyvák, matricák, reklámtáblák, 3D feliratok tervezése, nyomtatása és kihelyezése. Élvilágító táblák, lézergravírozott dekorációs elemek.
http://kirakat-matrica.hu [ További részletek ]
Kasírozógépek a Laminától doboz- és displaygyártók számára
PR: 2
Kasírozógépek a Laminától doboz- és displaygyártók számára
Kasírozógépek a Laminától doboz- és displaygyártók számára Olyan kompakt kasírozógépek, melyekkel alacsony beruházási költségek mellett, akár egy gépkezelővel is versenybe szállhat a nagyobb üzemekkel!
http://www.kasirozogep.hu [ További részletek ]
Mark Andy keskenypályás flexonyomógépek
PR: 2
Mark Andy keskenypályás flexonyomógépek
Miért a Mark Andyt válasszam? Mert a Mark Andy gépek kedvező árú, nagyon rugalmasan és folyamatosan fejleszthető gépek, melyekkel akár egy induló címkenyomda is könnyedén megbirkózik a piac új kihívásaival.
http://www.sokoldalucimkenyomogep.hu [ További részletek ]
Flexonyomógépek alacsony költséggel induló nyomdák számára.
PR: 2
Flexonyomógépek alacsony költséggel induló nyomdák számára.
K2 cimkenyomógép olyan nyomdáknak akik alacsony beruházási költségek mellett szeretnének a flexo nyomó piacon elindulni.
http://www.elsocimkenyomogepem.hu/ [ További részletek ]
Automata könyvgyártó és könyvbeakasztógépek
PR: 2
Automata könyvgyártó és könyvbeakasztógépek
Ön is úgy érzi, hogy időt és pénzt veszít a kispéldányszámú keménytáblás munkái kiszervezésével? Ha saját üzemében gyártja le a keménytáblás könyveket, nem csak időt takarít meg, hanem sokkal elégedettebb ügyfélkört is a magáénak tudhat. Miért? Mert úgy alakíthatja termelését, ahogy az Önnek és vevőjének a legmegfelelőbb. Annyi példányban gyárt, amennyire pont szükség van, ezzel saját és megrendelője pénztárcáját is megkíméli.
http://www.shortrun.hu/ [ További részletek ]
Digitális nyomtatás Miskolcon - Koprinart Kft.
PR: 2
Digitális nyomtatás Miskolcon - Koprinart Kft.
Digitális nyomtatás, kiadványszerkesztés, névjegykártya, oklevél, meghívó, gyászjelentés, étlap, boroscímke, stb. Könyvek, füzetek tördelése, szerkesztése, gyártása már akár 10 db-tól is!
http://koprinart.gml.hu/ [ További részletek ]
horizont print, molinó, reklámháló, öntapadó
PR: 2
horizont print, molinó, reklámháló, öntapadó
Molinó, reklámháló, építési háló, öntapadó fólia, matricák, autódekor, tervezése, teljes körű kivitelezése. Alpintechnika, professzionális nyomdai háttérrel. Gyors, pontos, szakszerű munkavégzés!
http://www.horizontprint.hu [ További részletek ]
Szórólap készítés - Mithos Műhely
PR: 2
Szórólap készítés - Mithos Műhely
A Mithos Műhelyben a szórólap készítés, plakát készítés és hirdetés készítés hátterében egy jól felépített szerkezet áll, egy professzionális, a legmodernebb technológiával rendelkező nyomda, mely rövid átfutási idővel és rugalmasan készíti el a megálmodott terveket. Az ésszerűen kiválasztott technika segítségével lehetséges, hogy kedvező áron gyönyörű nyomatokat kapjunk kézbe.
http://mithosmuhely.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829