Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Kategóriák

HelikopterHelikopter (1)

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Aerofriends.hu - A repülés szerelmesei
PR: 4
Aerofriends.hu - A repülés szerelmesei
Repülésről és repülőszerkezetekről a repülés szerelmeseinek. Történetek a repülés fejezeteiből, üzemeltetési tanácsok, régi és új repülőgépek bemutatása, helikopteres videók. Kenyeres Dénes könyveinek online vásárlása.
http://www.aerofriends.hu/ [ További részletek ]
Pipistrel Hungary :: modern kisrepülőgépek
PR: 4
Pipistrel Hungary :: modern kisrepülőgépek
A világ legszélesebb választéka modern, ultrakönnyű, motoros és vitorlázó kisrepülőgépekből! Pipistrel Sinus, Virus, Virus SW, Taurus, Apis/Bee és FlySynthesis storch. Eladó használt repülőgépek értékesítése, szervízelése.
http://www.pipistrel-hungary.hu/ [ További részletek ]
Így vezesd a repülőt!
PR: 2
Így vezesd a repülőt!
Repülőgép vezetési technikák Góbétól a Boeing-ig, videókkal, leírásokkal. Minden repülési technika bemutatásra kerül: vitorlázó repülőgép, motoros repülőgép, helikopter, ultralight, vadászgép. Ha pilóta szeretnél lenni itt mindent megtalálsz!
http://www.repulogepvezeto.hu [ További részletek ]
Hőlégballon információk
N/A
Hőlégballon információk
A hőlégballonos sétarepüléssel rokonainknak, barátainknak szerezhetünk néhány kellemes órát, mely idő alatt fényképekkel, videóval örökíthetjük meg az egyébként sem mindennapi élményt...
http://www.holegballon.info [ További részletek ]
Fantasztikus sétarepülés
N/A
Fantasztikus sétarepülés
Ha szereti a repülést, itt az ideje kipróbálni a helikopteres vagy kis repülőgépes sétarepülés nyújtotta élményeket! Akár 11.000/fő áron megnézheti Budapestet felülről. Próbálja ki Ön is, a Skyline sétarepülések ajándéknak is kiválók.
http://www.skyline.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829