Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Játszótér mentők
PR: 3
Játszótér mentők
Játszótér szabványosítás, felújítás. Azt a megoldást választottuk, hogy a meglévő, régi játékokat a legegyszerűbben és a legolcsóbb megoldással átalakítjuk. Ezek lehetnek a régi vas, illetve fa játékok egyaránt. Természetesen vannak olyan játékok, melyek szabványosítása nem gazdaságos, ezeket a játékokat bontásra javasoljuk. Sok esetben igen költségkímélő megoldás, hogy a játékok esési terét 1 méter alá helyezzük, ezáltal nem kell az ütéscsillapító talaj. Ez vonatkozhat az íves mászókákra vagy a csúszdás játékokra is. A fa játékok 99%-a szabványosítható. Vállaljuk játszóterek komplett kivitelezését is.
http://gulyasteam.hu [ További részletek ]
Játékparkok a berg toys gokartok, trambulinok importőre.
PR: 3
Játékparkok a berg toys gokartok, trambulinok importőre.
Az NBG Játékparkok Bt. kereskedelmi és szolgáltató tevékenységet lát el. Kizárólagos kereskedelmi képviselete illetve importőre a Magyar székhelyű Notheisz Ballon Kft-nek és a Holland Berg Toys Bv-nek. Mindkét vállalat a saját profiljában egyedülálló minőségű Prémium termékeket gyárt. Rendezvények lebonyolítása, Új játékokkal, alacsony árakon a játékok gyártójától. Rendezvény - Garancia
http://www.nbg.hu [ További részletek ]
Játszóterek akác rönkből
PR: 3
Játszóterek akác rönkből
Játszóterek és és kerti bútorok készítése akác rönkből, az egész ország területén történő szállítással.
http://www.akacjatszoter.hu [ További részletek ]
EU szabvány (MSZ EN-1176) óvodai, iskolai játszótér építés
PR: 3
EU szabvány (MSZ EN-1176) óvodai, iskolai játszótér építés
EU szabvány (MSZ EN-1176) óvodai, iskolai játszótér építés, közterületi eu konform játszótéri eszközök forgalmazása. Az egész ország területén vállaljuk bölcsődei, óvodai, iskolai és közterületi játszóterek tervezését, építését és teljeskörű kivitelezését
http://www.csuszda.eu/ [ További részletek ]
Játszóterek
PR: 2
Játszóterek
Egy jól felszerelt, barátságos, hivogató kerti játszótérnek egyetlen kisgyerek sem tud ellenállni. Ha nem szeretné, hogy cseperedő gyereke a számítógép képernyője előtt nőjön fel, akkor gondoskodjon arról, hogy a lurkó mindennap kimehessen egy közeli játszótérre játszani, ahol valódi - és nem virtuális - barátokat szerezhet!
http://www.abcjatek.hu [ További részletek ]
Játszótér webáruház
PR: 1
Játszótér webáruház
Ha egy játszótér, amit szeretnél, ne máshol keresd, mint interneten. Interneten összeszedve, kategorizálva, érthetően megkapod, így a választás egyszerűbbé válik. Használd ki a lehetőséget és vásárolj otthoni játszóteret, vagy akár csak külön játékokat, mint a hinta, vagy csúszda.
http://jatszoterek.eu [ További részletek ]
Energiával teli fiúk játszótere
N/A
Energiával teli fiúk játszótere
Ha lehetoségünk van rá, építsünk a gyermekeinknek játszósarkot a kertünkben. A tervezésnél gondoljunk arra, hogy a játékhoz tér kell, ezért e kis "szigetet" úgy rendezzük be, hogy ne legyen zsúfolt. A játék lényege és öröme a mozgásból származik. Sokszor ennek a célnak már egy füves udvar is megfelel, ahol lehet bújócskázni, futkározni, ugrókötelezni. Ügyeljünk arra, hogy ne legyen a közelben sziklakert vagy szúrós növény, mert a kicsik még nem ismerik a bennük rejlo veszélyeket.
http://www.jatszotermegoldasok.hu [ További részletek ]
Minicity, a kreatív gyerekváros
N/A
Minicity, a kreatív gyerekváros
MiniCity a Nyugatinál! Interaktív kiállítás, családi program, ahol a kicsik belekóstolhatnak szüleik világába. A gyerekek a méretükre szabott környezetben belebújhatnak a felnőttek bőrébe és kipróbálhatnak különböző állásokat, például: hírmondó, orvos, autószerelő. Játékosan ismerkedhetnek meg a nagybetűs ÉLET-tel. Célja olyan tartalmas elfoglaltságot nyújtani a 3-12 éves korosztálynak, ahol a méretben rájuk szabott környezetben közelebbről is megismerhetik szüleik világát a kicsik.
http://mini.city.hu/ [ További részletek ]
Garden team - játszóterek
N/A
Garden team - játszóterek
A Garden Team, játszótéri kiegészítők forgalmazása mellett, az egyedi játszóterek kivitelezésére szakosodott. Álmodja meg, hogy milyen játszóteret szeretne gyermekének, mi pedig megépítjük. A speciális körülmények, egyedi elképzelések nem jelentenek akadályt. Bármilyen kérdéssel forduljon hozzánk bizalommal, nálunk semmi sem lehetetlen.
http://gardenteam.hu/Garden_Team_-_Jatszoterek.html [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829