Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Logikai játékok
PR: 3
Logikai játékok
Folyamatosan frissülő online logikai játékok, nem csak gyerekeknek. Gyere és tornáztasd meg az agyadat az online sakk, mahjong, vagy sudoku játékainkkal. Mindezek mellett még rengeteg egyéb gondolkoztató játék vár rád.
http://www.logikai-jatekok.com [ További részletek ]
Ingyenes Logikai Játékok
PR: 3
Ingyenes Logikai Játékok
Rengeteg ingyenes logikai online játék közül lehet válogatni. Gyere és játssz. Cradle Of Persia, Cargo Bridge, rcade Lines és sok más ingyenes logikai flash játék. Nálunk mindent megtalálsz amivel játszani szeretnél.
http://www.ingyenjatek.org/category/Logikai/ [ További részletek ]
Online Logikai Játékok
PR: 3
Online Logikai Játékok
Mahjong, sudoku, sakk és még sok egyéb táblajáték és kirakós várja a legjobb logikai játékosokat. Elég okosnak érzed magad? Gyere és próbáld ki a legjobb fejtörő játékokat.
http://www.logikaijatek.com/ [ További részletek ]
Logikai építő és szerelőjáték, gyerekjáték
PR: 2
Logikai építő és szerelőjáték, gyerekjáték
A Gyerekjáték az egész webáruház olyan kiváló minőségű játékok forgalmazása szakosodott, melyek fejlesztik gyermekeink kézügyességét, kreativitását és a logikus gondolkodás felé fordítják őket és eközben kiváló szórakozást nyújtanak. Ha készségfejlesztő, zömében természetesen anyagból készült játékokat keres igen kedvező áron, akkor a legjobb helyen jár!
http://www.xn--gyerekjtkazegsz-tjb1lf.hu [ További részletek ]
Logikai játékok.
PR: 1
Logikai játékok.
Igazi agytornára vágysz? Látogass el hozzánk, a Logikai Játékok honlapra. 100-nál is több agytekervényeket igénybe vevő freeware programmal mérheted le tudásod. Kollekciónkban olyan legendás nevek is szerepelnek, mint pl. a Sokoban, Aknakereső vagy a Mahjongg. Természetesen még számos újfajta játék vár rád, hogy teszteld a tudásod.Szuper memória- és amőbajátékokat is kínálunk, szóval nálunk az unatkozás kizárva! További címek ízelítő gyanánt: IQ Test, Lock n roll, Laser box, Jamaican domino.
http://logikaijatekok.org/ [ További részletek ]
logikai kirakós játékok
PR: 0
logikai kirakós játékok
bűvöskocka szerű, logikai elven alapuló kirakós, és ügyességi játékok. ezek adásvétele, javítása felújítása. tanácsadás ezen játékok vásárlásához. kirakási leírások. versenyhírek, és erdmények.
http://www.megaminx.sokoldal.hu [ További részletek ]
Rubik kocka
N/A
Rubik kocka
Oldalunkon megismerheti és megrendelheti a Rubik Ernő nevével fémjelzett logikai és ügyességi játékokat, a Rubik kockát, a Bűvös kockát stb. melyek minden generáció számára tartalmas és élvezetes szórakozást nyújtanak.
http://kockajatekok.hu [ További részletek ]
Sudoku
N/A
Sudoku
A sudoku játék egy remek logikai fejtörő mely a világ minden táján nagy népszerűségnek örvend. Az online és nyomtatható változatot is megtalálod itt, teljesen ingyen, magyar nyelven, és végtelen sok kombinációs lehetőségben.
http://sudoku.artidas.hu/ [ További részletek ]
Mahjong
N/A
Mahjong
Ha szereted a logikai játékokat és szeretsz a számítógépen játszani, akkor nézz be hozzánk is, ahol 70 mahjong játékot találhatsz.
http://mahjong.co.hu/ [ További részletek ]
Kijutós Játékok
N/A
Kijutós Játékok
Elég nehéz kategóriába sorolnám a kijutós játékok nagy részét, de pont ez a jó bennük, hogy egy kicsit meg tudjuk mozgatni játszva az agytekervényeket.
http://kijutos.jatekok.co.hu/ [ További részletek ]
logikai építőjáték fiúknak és lányoknak
N/A
logikai építőjáték fiúknak és lányoknak
Klasszikus építőjáték három különböző hosszúságú gerendatípust tartalmaz. Háztető építéséhez használhatjuk a csomagonkénti 2db. kisebb és 2db. nagyobb háromszöget. Konstrukciós játék egyedi tulajdonsága : Tűzfal elemeken kívül nem tartalmaz más ajtó, ablak, tető és összekötő alkatrészt. Ennek ellenére a három különböző hosszúságú gerendatípusból ( építőelemek kialakításának köszönhetően ) szinte bármilyen térbeli struktúra megalkotható. Jó példa erre a háztető készítésének, cserepezésének nagyszámú variációja. Szakértő gyerekek és vállalkozó kedvű felnőttek kezében a kreatív fajáték épület makettek készítésére is alkalmas lehet. LOGI-VÁR készségfejlesztő játék óvodás korú gyerekeknek. Gondozónői, óvónői segítséggel akár 3 éves gyermekek is képesek tornyot, kerítést, labirintust építeni. Az építmények a kisebb fizikai behatásnak ellenállnak, öntartóak. A kezdeti egyszerűbben összeállítható épületek után, kézügyességük és vizuális fantáziájuk fejlődésével az óvodásoknak egyre bonyolultabb konstrukciók megépítésére lesz módjuk. A nagyszámú építési variációnak köszönhetően a fa építő használata nem válik sablonossá, az ovisok az alkotó fantázia segítségével mindig valami új térbeli struktúra megalkotására törekedhetnek. Épületmodellek készítésénél ( pl. , kerekeskút ) kiegészítő eszközként használhatunk parafadugót, befőttes gumit, ceruzát.Gyerekek a farm építőt egyéb játékaikkal : építőkocka, favonat, játékautó, állatfigurák, babaház, kombinálhatják. A természetes anyagból készült építős játék fejleszti a gyermekek találékonyságát, térlátásukat, és mindamellet szórakoztató is.
http://www.logivar-fajatek.hu [ További részletek ]
gyerekjáték
N/A
gyerekjáték
ez egy új, még sehol nem kapható, izgalmas, első látásra egyszerűnek tűnő, papírból készült, hajtogatós logikai játék. egy játéknak több megoldása is lehetséges, ezért nem unalmas, és garantáltan több napi fejtörést okoz a megfelelő összehajtogatása. a játékot gyerekek és felnőttek egyaránt játszhatják. kis helyen elfér, akár zsebben is, utazás, vagy várakozás közben, jó elfoglaltságot biztosít.
http://origami.qwqw.eu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829