Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Végzetúr online szerepjáték
PR: 4
Végzetúr online szerepjáték
Ghalla földjén játszódó internetes fantasy szerepjáték. A játék egyszerű és gyors, pusztán egy regisztrációra van szükséges.
http://www.vegzetur.hu [ További részletek ]
Vallheroes
PR: 3
Vallheroes
Itt az új kaland! Próbáld ki a vallheroes ingyenes online szerepjátékát. Ebben a játékban a sokszínű kaland és érdekes játékmenet okán jó választás a számodra. Regisztrálj és játsz, a regisztrációhoz nem kell letölteni semmit.
http://vallheroes.hu [ További részletek ]
Novus Mundus - Online vadnyugati játék ingyen
PR: 2
Novus Mundus - Online vadnyugati játék ingyen
Szereted a vadnyugatot? Bújj bele Old Shatterhand vagy Winetou bőrébe! Légy Te a legnagyobb hadvezér, a legnagyobb törzsfő vagy a legnagyobb birodalom vezetője! Mindezt megteheted ebben az ingyenes, online vadnyugati szerepjátékban! Ez az első magyar online vadnyugatos mmorpg és az első olyan magyar játék, mely valós időben zajlik. Látod karaktered mozgását, lövését, így mindig pontosan tudod, hogy merre jár karaktered.
http://novusmundus.eu [ További részletek ]
Élj az Alkonyatban!
N/A
Élj az Alkonyatban!
Az Alkonyat/Twiling című könyv és film adta az alap ötletet egy szerepjáték oldalhoz, ahová mindenkit várunk, aki szeretne a vámpírok és halandó emberek képzeletbeli világában élni. Csatlakozz TE is! Az oldal igyekszik minden információt összegyűjteni a fent említett művekről!
http://www.alkonyatra.lapunk.hu [ További részletek ]
Ogame FUN
N/A
Ogame FUN
Ogame FUN online űrstratégia. Minden ami ogame! Cikkek, leírások, tippek-trükkök, segítségek, F.A.Q., Chat, Fórum, Vendégkönyv, Regisztráció, Képek, Szavazások.
http://ogfun.honlapepito.hu [ További részletek ]
noctis parvulus
N/A
noctis parvulus
Egy világ, mely egy világ pusztulásával kezdődött. Egy világ, hol két faj áll szemben egymással a keleti földet uraló vámpírok és a nyugati területeken élő boszorkányok. Ősi ellentét, düh, harag és a közös múlt, mely elválaszthatatlan kötelékként fűzi őket össze. Lépj be Noctis világába, ismerd meg varázslattal teli Nyugatot, Boszorkányföldet, hol camenák, nimfák és elfek laknak, a misztikus Sellarya szigetét, hol sámánok, védák élnek. Barangold be a veszélyekkel teli, ismeretlen Keletet, Vámpírföldet, ahol mortalisok, vérfarkasok, felinae-ek találnak otthonra. Ha még futja erődből ismerd meg a démonvadászok és az alakváltók lakta Caelestis vidékét, és utazd át az ismeretlen északi földet, Diabolus Glebát, a démonok hazáját. Légy részese te is a kalandnak!
http://noctis-parvulus.forummotion.com/ [ További részletek ]
Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték
N/A
Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték
Magyar nyelvű Fórumos KHR Szerepjáték! Légy te is maffiózó és védd meg becsületed, családodat! A játék a Kateikyoushi Hitman Reborn anime/mangasorozatra épül.
http://khrszj.forumsmotion.com/ [ További részletek ]
Empire of Mystery FRPG
N/A
Empire of Mystery FRPG
Magicdom? Sose hallottál róla? Nem csodálom. A mágusok legnagyobb, muglik számára láthatatlan terület. Kb. 100 éve még nem is létezett. A mágusvilágban lévő zavargások szükségessé tették egy szigetbirodalom felépítését. Az egész történet 1825-ben kezdődött, mikor a sötétség mágusai, hírhedt nevükön a Fekete Horda túlerőbe került a többi mágussal szemben. A mágusvilág gyásznapként emlékszik erre az évre. A fekete mágusok rátámadtak a többi mágusra és ennek az lett a vége, hogy rengetegen elmenekültek a muglik közé, aki nem tette az küzdött ellenük. Azonban csak néhány ezren élték túl. Ekkor a kor legnagyobb mágusai összefogtak és egy védett birodalmat hoztak létre. A neve Mysticland lett. Majd a hírvivők arról számoltak be, hogy meghalt a horda vezetője. Az aurorok minden erejüket bevetve akit csak tudtak a Golise Mágusbörtönbe zártak. A rend kezdett helyreállni. A királyság vezetői pedig az összes meglelt mágust Mysticlandbe költöztették. De így is rengeteg mágus maradt a mugli területeken. 1982-ban azonban újabb gondok léptek fel. Az egyik sötét varázsló, Flotus kiszabadította a még élő hordatagokat és újraalapította a Fekete Hordát. Azóta sincs nyugalom a mágusok közt. A királyságra bejutni nem tudnak, vagy csak nagyon nehezen, de a világszerte meglelt mágusokat gyílkolják meg. Szeretnél ebben a harcban te is résztvenni? Küzdenél te is a jó oldalon? Csak tőled függ. De abban biztos lehetsz, kalandban nem lesz hiány!!!
http://www.eomfrpg.hungarianforum.net [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829