Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Macskafogó - patkány póker
PR: 3
Macskafogó - patkány póker
Ez a társasjáték-gyűjtemény, több egymástól független játékot tartalmaz. Szerencse-, taktikai és stratégiai játék az egész családnak. A játék célja minél nagyobb értékben kártyákat gyűjteni. A zsetonokat és a kártyákat a játéktábla megfelelő helyein lehet megszerezni. Ebben a ravasz szerencsejátékban az nyer, aki a patkányaival a legügyesebben gyűjtöget, és a legtöbb pontot szerzi.
http://www.macskafogojatek.hu/ [ További részletek ]
Társasjáték az állatkert állataival
PR: 3
Társasjáték az állatkert állataival
A Zooloretto társasjáték játékosainak mindegyike egy-egy állatkertet vezet, és azon igyekszik, hogy minél látványosabb állatokkal, valamint fagylaltot, pattogatott kukoricát és képeslapokat áruló bazárokkal magához vonzza a látogatókat! Izgalmas családi játék, próbáld ki Te is!
http://www.zooloretto.hu/ [ További részletek ]
Galaxis roncsderbi társasjáték
PR: 3
Galaxis roncsderbi társasjáték
Egy távoli galaxisban égető szükség van az új csatornahálózatra. Az építkezés veszélyes feladatát egyedül a Galaxis Rt. merte felvállalni, melynek bolygószerte híres, bátor pilótái nem ismernek lehetetlent, és még a legvadabb poklon is készek átrepülni – ha kellőképpen megfizetik őket.
http://www.galaxisroncsderbi.hu/ [ További részletek ]
Társasjáték, társasjátékok
PR: 0
Társasjáték, társasjátékok
Magyarország egyik legnagyobb társasjáték választéka. Izgalmas családi társasjáték gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A társasjátékok fejlesztik a gyerekek nyelvi készségét és fantáziáját. Webáruházunkban megismerheted az év társasjátékaitól kezdve a régi klasszikusokon át, a hárman, párban illetve egyedül játszható társasjátékokat is. Válaszd üzletünket és garantáltan nem lesz több unalmas házibulid.
http://tarsasjatekom.hu [ További részletek ]
Társasjáték figyelő, a társasjátékok világa
PR: 0
Társasjáték figyelő, a társasjátékok világa
Szereted a társasjátékokat? Szeretnél többet megtudni arról, hogy melyik társasjátékokat érdemes kipróbálnod? A társasjáték figyelőn folyamatosan jelennek meg hírek és cikkek a társasjátékok világából, első sorban a legújabb társasjátékokról kerülnek fel ismertetők, de nem ritkán egy-egy régebbi darabról is hírt adunk. A társasjáték figyelőn egy-egy cikknél az alábbi felépítést követjük: Először röviden ismertetjük miről szól a társasjáték, utána a játék szabályairól ejtünk pár szót, majd a társasjáték dobozában található kellékekről, végül egy rövid összefoglalót tartunk, melyben megjelenik személyes véleményünk is a társasjátékról. A weboldalon társasjáték webáruház is található, emellett fórum és chat is működik, ahol hozzád hasonló érdeklődésűekkel szervezhettek játékot.
http://tarsasjatekfigyelo.hu [ További részletek ]
Gyerekjátékok, Játék webáruház
N/A
Gyerekjátékok, Játék webáruház
Izgalmas, szórakoztató, logikai gyerekjátékok széles tárháza tárul eléd játék webáruházunkban. Unod már a TV-s játékokat? Pedagógusok által ajánlott Logikai társasjátékok, gyerekjátékok rád várnak. Fejtsd meg, ha tudod.
http://iqgyerekjatekok.hu [ További részletek ]
Társasjátékok webáruháza
N/A
Társasjátékok webáruháza
Nézzen körül társasjáték kínálatunkban és válasszon egy olyan típusút, amely akár órákra is képes leültetni a családtagokat egy asztal köré. Így, együtt garantált lesz a szórakozás!
http://www.tarsasjatekok.hu [ További részletek ]
Minden hétre egy játék! Játékleírások-játékötletek
N/A
Minden hétre egy játék! Játékleírások-játékötletek
Játékok gyerekeknek, felnőtteknek, kicsiknek és nagyoknak! Kreatív játékötletek, játékleírások és játékszabályok minden alkalomra, gyerekzsúrra, szülinapra, esős hétvégékre, azért hogy kicsit együtt legyünk, önfeledten együtt játsszunk! Ügyességi játékok, logikai játékok, társasjátékok, csoportjátékok, szójátékok, szellemi játékok, amiket minden korosztály egyaránt élvez.A játék fejleszti a gyerekek szociális érzékét, logikáját, értelmét, egészséges versenyszellemét, csapatot és közösséget épít és emellett, ami a legfontosabb játszani jó!
http://jatekleirasokjatekotletek.blogspot.com/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829