Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Tanyamúzeum
PR: 4
Tanyamúzeum
Megtalálható weboldalunkon Magyarország összes tanyamúzeuma. Tanyák, kiállítóhelyek bemutatása, története. Tájházak megyénkénti és helységenkénti lebontásban. Folyamatosan frissülő, kapcsolódó programajánlatokkal, friss hírekkel, cikkekkel és további látnivalókkal. Tájkonyha receptekkel, magyar konyha története.
http://www.tanyamuzeum.hu/ [ További részletek ]
Ökogazdaság - Tanyamúzeum
PR: 3
Ökogazdaság - Tanyamúzeum
A paraszti kultúra ápolását, továbbadását, közel 20 hektáron, az ősi családi gazdaságban négy generáció együtt látja el, lassan két évtizede. Őshonos és alternatív növények termesztését, őshonos állatok tartását mutatjuk be élő, korabeli háttér előtt. A föld javait a saját kézzel újjáépített és karban tartott kívül fűtős búbos kemencében és a konyhai csikótűzhelyen készítjük el.
http://www.okomuzeum.hu [ További részletek ]
Boszorkánymúzeum
PR: 3
Boszorkánymúzeum
"Boszorkányok, sámánok, voodoo gyakorlók, totemimádók, törzsi varázslók, tündérek, strigák, bruják és más valós vagy kitalált lények..." "Ez a tárlat szeretné eloszlatni azokat a tévhiteket, sztereotípiákat, amelyek az emberek fejében érlelődnek évszázadok, évezredek óta. Hiszen, ha tisztességesen belenézünk a gyermekkorunkba, mindannyian emlékszünk azokra a mesékre, amelyekben megjelent a vasorrú bába, vagy a gonosz boszorkány, és így tovább. Ezek mindenkiben kedves, vagy kevésbé kedves emlékeket elevenítenek fel, de semmiképpen nem a valós hátterét ezek keletkezésének."
http://www.boszorkanymuzeum.hu [ További részletek ]
Dohánymúzeum
PR: 0
Dohánymúzeum
Magyar dohányzástörténeti oldal. Régi magyar cigaretták, szivarok, korabeli dohányos reklámok, képeslapok, gyártörténet.
http://dohanymuzeum.hu/ [ További részletek ]
Matrica Múzeum és Régészeti Park
N/A
Matrica Múzeum és Régészeti Park
A mai Százhalombatta területén található római kori település nevét viselő múzeum a régió egyik legismertebb kulturális intézménye. A múzeumban tudományos kutatás mellett múzeumpedagógiai tevékenység is folyik: diákok számára tudományos és ismeretterjesztő előadások, múzeumpedagógiai órák. A fiatalabbak számára játszó és kézműves foglalkozásokat is tart az intézmény. A múzeumhoz tartozó régészeti park vaskori és bronzkori leleteket tartalmaz, falu részletek korhű másolataival, valódi lakóházakkal, melléképületekkel és használati tárgyakkal.
http://www.matricamuzeum.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829