Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Sztárhírek és celebhírek
PR: 4
Sztárhírek és celebhírek
Egy fiatalos lendülettel és témákkal előrukkoló, a politikát kerülő , humoros mégis informatív webmagazin! A honlap betekitést próbál nyújtani a sztárvilág negédesen csillogó világába, mely górcső alá véve talán nem is olyan felhőtlenül boldog, mint ahogy azt az ember képzelné. Naponta friss hírekkel, pletykákkal bővül az oldal, híreink válogatva vannak, szeretnénk objektív képet festeni a rajongott sztárokról, celebekről. Mindezt próbáljuk úgy tenni, hogy a szencációhajhász és valótlan híreket elkerüljük. Mi inkább a "pozitívabb", akár vicces tartalmú híreket szeretnénk felszolgálni a tisztelt publikum elé. A honlapon több érdekes hírfolyam is van, úgymint külföldi-, belföldi-, és zenei hírek.
http://sztarinfo.hu [ További részletek ]
Bulvárvilág - Legfrissebb bulvár hírek
PR: 3
Bulvárvilág - Legfrissebb bulvár hírek
Érdekelnek a sztárvilág hírei de nem szeretnél tucatnyi honlapot átnézni napota? A Bulvarvilág erre nyújt gyors és egyszerű megoldást így nem kell többé több hírforrásra támaszkodnod mert itt mindent megtalálsz ami bulvár egyetlen oldalon. A legfrissebb bulvárhírek magyar és külföli sztárokról egyaránt. Életmóddal kapcsolatos cikkek, írások és tanácsok.
http://www.bulvarvilag.hu/ [ További részletek ]
Hírek a neten a kedvenc celeb emberekről
PR: 3
Hírek a neten a kedvenc celeb emberekről
Ha nem akarsz lemaradni a friss celeb hírekről, eseményekről akkor azonnal gyere és nézd meg Te is. Minél előbb megnézed, annál hamarabb leszel tájékozott! Naponta frissülő tartalom és mindig friss képeket találhatsz a kedvenc celebjeidről. Ezt nem hagyhatod ki. Kövesd nyomon életük alakulását ezen az oldalon.
http://celebvilag.com/ [ További részletek ]
Celebcenter
PR: 2
Celebcenter
Celebcenter - a sztárok egy helyen! Celebek, színészek, zenészek hivatalos honlapjának, facebook, twitter és iwiw oldalának, valamint rajongói honlapjainak gyűjtőhelye. Megtalálhatóak a sztárokról szóló legfrissebb hírek, videók, csiripek is, melyeket az aktív fórumon is megtárgyalhatnak az olvasók.
http://celebcenter.hu/ [ További részletek ]
Bulvárhírek
PR: 0
Bulvárhírek
Itt kedvedre töltődhetsz fel a legfrissebb trendekkel, a legújabb trükökkel és a legcikibb sztárpletykákkal! Amikor elmerülsz a bulvár hírek világában, megszűnik körülötted a világ. Csak ez létezik, és semmi más. Bulvárhír – az oldal, ahol nincsenek titkok, ahol mindenki színt vall, ahol a szerelem hódít, és nem ismer akadályt
http://www.bulvarhir.com/ [ További részletek ]
Xfaktor 2011
N/A
Xfaktor 2011
2010 után 2011 is az Xfaktor éve. Idén is kiderül, hogy kiben lesz meg az a bizonyos X-factor, ami sikeressé teszi őt. Ezúttal is a hétről-hétre a válogatókon, illetve később a döntőkben a mentorok, és a nézők fogják eldönteni, hogy mely énekes legyen az aki hazaviszi a hatalmas főnyereményt. Ha szeretnéd nyomon követni Magyarország legnépszerűbb énekes tehetségkutató műsorát, az Xfakctort, akkor látogasd meg honlapunkat ahol mindig érdekes híreket fogsz találni mind a versenyzőkről, mind pedig a mentorokról.
http://www.xfaktorfan.com [ További részletek ]
"Cibóka.hu - Friss bulvárhírek. - Online
N/A
"Cibóka.hu - Friss bulvárhírek. - Online
Cibóka.hu - Online Bulvár. Friss bulvár hírek percről percre. Folyamatosan frissülő bulvár hírek, információk sztárokról, celebekről, közéleti személyekről...
http://www.ciboka.hu/ [ További részletek ]
Celeb, bulvár
N/A
Celeb, bulvár
Olvasd el a legfrissebb történeteket a bulvár világban történt eseményekről a Radiototal oldalon. Gyűjtjük, rendszerezzük és csoportosítjuk a híreket, hogy neked már ezekkel ne kelljen foglalkozni.
http://www.radiototal.hu [ További részletek ]
Való Világ 5 - A legigényesebb rajongói oldal
N/A
Való Világ 5 - A legigényesebb rajongói oldal
Útjára indul a Való Világ 5. Mindennap nézted az előző szériát? Alig várod, hogy a következő elstartoljon? Nem vagy egyedül! Oldalunkon minden információt megtalálsz ami a VV5-tel kapcsolatos. Gyere el hozzánk és nem fogsz csalódni! A legigényesebb módon válogatott és megírt cikkek, sehol nem látott videók és GIF animációk! Kattanj ránk és tuti, hogy nem maradsz le semmiről.
http://valovilag5.com [ További részletek ]
Való Világ 5
N/A
Való Világ 5
Mindent tudni szeretnél, ami a Való Világ 5-el kapcsolatos? Esetleg még jelentkezni is szeretnél a műsorba? Most megteheted, mert még van rá lehetőséged. gyere és nézd meg oldalunkat, hogy megtudd mit kell tenned. Honlapunkon azt is megtudhatod, hogy még Alekosz anyukája, Vája is jelentkezett a műsorba, mert annyira megtetszett neki fia szereplése. Nézd meg te is saját szemeddel, hogy mekkora az érdeklődés!
http://www.valovilag5.biz [ További részletek ]
Való Világ 5 hírek
N/A
Való Világ 5 hírek
Való Világ hírgyűjtő oldal. Hírek, képek, videók, paródiák. A Való Világ 5 2011. szeptemberében kezdődött, sok újdonsággal és minden eddiginél több résztvevővel.
http://www.vvilag.info [ További részletek ]
Csillag Születik 2012
N/A
Csillag Születik 2012
Ha arra gondolunk, hogy az egyik kereskedelmi csatorna (RTL Klub) tehetségkutató műsora mennyi jó hangú és tehetséges sztárt adott már nekünk, akkor alig várjuk, hogy elkezdődjön a Csillag Születik 2012. De már nem is kell várnunk semennyit, hiszen a nagy dátum, a 2012. március 17. mögöttünk van. Ekkor indult el – óriási nézettség mellett – Magyarország egyik legkedveltebb műsora. Már az első adás során olyan nagyszerű tehetségeket láthattunk, mint pl. Mészáros János Elek, vagy Németh Zoltán Plazma, az In Diretta zenekar és Szirota Jennifer. A zsűri, ami a 2012-es évre Pokorny Lia művésznővel, és Puzsér Róbert filmkritikussal egészült ki, nagyon nehéz helyzetben volt. Hiszen nem csupán tehetséges fiatalokat kerestek, hanem olyan embereket, akik az élő adások izgalmai mellett is megfelelően tudnak teljesíteni. Az mindegy, hogy zene, tánc, humor vagy épp művészet kategóriában indult a jelentkező. Itt mindenkinek helye van. Ha Ördög Nóra szólít, akkor fellépünk a színpadra, előadjuk a produkciót, a zsűri pedig értékel. És bizony nagyon sokszor el kell küldeni a jelentkezőt, mert nem megfelelően teljesített. Éppen ezért a zsűrinek szigorúnak és következetesnek kell lennie, ha olyan versenyzőket akar a továbbjutók közé beválasztani, akik méltó módon képviselik a Csillag Születik 2012 műsorát. Azt a műsort, melynek korábbi adásaiban olyan tehetségek mutatták meg magukat ország-világ előtt, mint pl. MC DC, Kovácsovics Fruzsina, Horváth Tamás és Brasch Bence. Tudd meg kik lettek a továbbjutók. Ismerd meg a döntő kulisszatitkait. Szurkolj velünk együtt a kis csillagoknak. Csillag Születik 2012 rajongói portálunk téged is szeretettel vár.
http://www.csillagszuletik2012.com [ További részletek ]
Ezt Figyu Szórakoztató Honlap
N/A
Ezt Figyu Szórakoztató Honlap
Szórakoztató portál, hogy minden napod jól induljon. Merülj el a bulvárvilágban, a sztárok életében, olvass meghökkentő, vagy érdekes cikkeket. Ha pedig egy kis humorra vágysz, vicces képek és videók segítenek átvészelni a szürke hétköznapokat.
http://eztfigyu.com [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1312   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829