Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Aranyhíd galéria
PR: 5
Aranyhíd galéria
Festmény, grafika, tűzzománc, bőrszobor, eladó, olajfestmény, pasztell, akrill, festménykiállítások, képkeretezés, portré, csendélet, tájkép, akt, absztrakt, modern, impresszionista, képek, kortárs, galéria ...
http://www.aranyhidgaleria.hu/ [ További részletek ]
ArtH2O Webdesign és Art Galéria Győr
PR: 4
ArtH2O Webdesign és Art Galéria Győr
Kovács Sándor alkotó és web-designer honlapja. Ahol a látogatók megtekinthetik arth2o festészetét, a fotóit, de rálelhetünk néhány webes projektjére is az oldalon. Az oldalon található festmények nagy része hagyományos módon készült (ecsettel), de fellelhető néhány digitális kép is. Az ArtH2O Győri virtuális galériában több ezer Győrrel kapcsolatos fotót is találhatunk amit a picasa galériában tárolunk.
http://arth2o.hu [ További részletek ]
vászonkép webáruház és galéria
PR: 4
vászonkép webáruház és galéria
Minőségi vászonra nyomtatott kép, festmény hatással. Dekorálja otthonát, munkahelyét, környezetét divatos, különleges és minőségi vakrámázott vászonképpel! Képeink a festőművészetből ismert vakrámás keretezési módszernek köszönhetően, több centiméter vastagságúnak látszanak, mivel a képet a fa keret éleire is ráhajtjuk, majd tűzéssel rögzítjük. A vászonkép minőségi anyagok felhasználásával készül, profi szakemberek kivitelezésével a kép tervezésétől egészen a keretezésig. A motívumok, a design és a képi világ elsősorban saját képeink, grafikáink, fotóink felhasználásával készül, melyeket professzionális programok segítségével grafikus kollégák alakítanak át dekoratív vászonképekké. A vászonképek a szabvány méretek mellett, bármilyen egyedi méretben rendelhetőek. Az egyedi méretekről és az árakról kérjen ajánlatot a vaszonkep@majormedia.hu címen. A választható vászonképeink mellett, lehetőség van saját digitális fotóiból, képeiből is vakrámázott vászonképet készíttetni. Küldje el a kívánt képet és mi megvizsgáljuk, hogy milyen méretű nyomat készíthető belőle, és látványtervet küldünk a leendő képről. Az esetleges korrekciókat, retusálást, vagy digitális effekt használatát a látványtervvel együtt díjtalanul végezzük el! A vászonképeinket kérheti vakrámázás nélkül is. Ekkor csak a nyomtatott vászon anyagot küldjük el Önnek, összetekert állapotban, körben 5-5cm ráhagyással az esetleges későbbi keretezéshez. Látogasson el weboldalunkra!
http://vaszonkep.hu [ További részletek ]
Doszkocs Zsuzsa festő képei és versei
PR: 3
Doszkocs Zsuzsa festő képei és versei
A mozgássérült festőművésznő, több, mint tíz éve alkot és lélegeztetőgépen él egy kórházban. Szülővárosa díszpolgárrá választotta és több díjat nyert műveivel. A képeit több témában (Szentendre és egyéb városképek, Ruszin templomok, tájképek, csendéletek, emberábrázolások, állatképek és illusztrációk) és tecnikával (festményeket akrillal, olajjal, rajzokat pasztellel és ceruzával, s a grafikákat szénnel) készíti. A versei az életéről szólnak.
http://www.doszkocs-zsuzsa.hu [ További részletek ]
Art Gallery SCSK
PR: 3
Art Gallery SCSK
Schneider Csilla Krisztina (SCSK) festőművész - utcakép, városkép, táj..., fabulakráter festmények... Képeim nem tükrök, hanem fátylak, szűrők, színes fóliák, melyeken a világ lenyomatai megtapadhatnak. Alkotói arcom felvillanását évszakok, kedvek, meditatív és lázadó periódusok vezérlik. Festményeim között megtalálhatóak természeti képződményekről, fákról, mediterrán utca- és városrészletekről festett alkotások, valamint ősi szaharai sziklarajzok újrafogalmazásaként ún. barlangfestmények...stb. "Fabulakráter" képeim a franciaparókás groteszk figurák, bohém különös lények, a budoárok világát keltik életre... repülő zsabók, integető legyezők... "
http://www.scsk.hu [ További részletek ]
Silaro - Szilágyi Szilárd festőművész honlapja
PR: 3
Silaro - Szilágyi Szilárd festőművész honlapja
Silaro - Szilágyi Szilárd festőművész honlapja. Az oldalon megtekinthetik, megrendelhetik a festő alkotásait, képeit melyek olajfestmények, akrilfestmények, kollázsfestmények és lenolajos grafikák. Legfontosabb egyéni kiállításaim: 1984 Pécs, Helyőrségi Művelődési Otthon 1985 Kecskemét 1987 Frankfurt am Main (Wasserweg Galéria) 1988 Budapest, FMK Galéria 1989 Pécs (Kisgaléria) 1989 Békéscsaba (Tégla Galéria) 1990 Frankfurt am Main (McCann Erikson Galéria, Galéria Arietta) 1991 Pécs, Kisgaléria (Dechandt Antal szobrászművésszel) 1992 Budapest, (Galéria by Night) 1996 Pécs, Képcsarnok – Ferenczy terem 2001 Pécsi Galéria Pincegalériája 2004 Pécs, Civil Közösségek Háza 2008 Kalocsa, Városi Galéria (Dechandt Antal szobrászművésszel) 2009 Pécsi Galéria
http://www.silaro.eu/ [ További részletek ]
Plasztikus Design Képek
PR: 3
Plasztikus Design Képek
Új dimenzió a lakásdekorációban! Varázsoljon otthona falára egy különleges 3 dimenziós látványt! Látványos lakásdekoráció azoknak, akiknek fontos a stílus és a design. A plasztikus DESIGN kép egyedülálló dísze lesz otthonának.
http://www.gyure.net/ [ További részletek ]
Portréfestés, színes rézkarcok, festés természetes anyagokra
PR: 3
Portréfestés, színes rézkarcok, festés természetes anyagokra
Weblapunkra olyan művészeket válogattunk, akik a képzőművészet egy sajátos ágát magas színvonalon képviselik. Festőművészek és grafikusok, akik többféle technikával is alkotnak. Így található a képek között színes rézkarc, olajfestmény, akvarell, grafika. A festészet sajátos ága a portréfestés, amelynek világába szintén betekintést nyerhet oldalunkon. Igazi ritkaság a festés természetes anyagokra, mint például fára, falevélre, zsákvászonra. További különlegesség a mandalafestés világa. Művészeink bemutatják alkotásaikat és szívesen fogadnak egyedi megrendeléseket is.
http://festomuveszek.hu/ [ További részletek ]
Portré készítés, portré rajzolás, grafikai tervezés, dekoráció
PR: 3
Portré készítés, portré rajzolás, grafikai tervezés, dekoráció
Kedves Látogató! Holecskó János vagyok, a JanezGraphicS Studio vezetője Telephely: 4405 Nyíregyháza-Borbánya, Gesztenye utca 6. Fő tevékenységek: portré-figura-akt rajz, kiadványszerkesztés, tervezés, dekor art&design Több, mint 13 éve rajzolok, festek, foglalkozom elektronikus grafikával, végzettségem szerint keramikus vagyok. Remélem, hogy munkáim elnyerik tetszését. Ha valóban művészi szintű ajándékkal akar kedveskedni szeretteinek, vagy csak vágyik egy szép rajzolt emlékre keressen bizalommal. Rajzolok portrét, kezes félfigurát, egész alakos képmást modell, vagy akár fénykép alapján rövid határidővel, magas színvonalon. Külön kérésre adott stílusban, illetve tónus technikával készítem el a munkát! Vállalom reklám plakátok, szórólapok, LOGO, teljes céges arculat tervezését, látványtervek készítését. Épületek külső és belső térelválasztóinak tervezését. Épületkerámiák, díszek tervezését-kivitelezését, látványtervek elkészítését. Dekorációs munkák - falfestések kivitelezése egyedi tervek alapján Üdvözlettel: Holecskó János
http://portrekeszites.blogspot.com [ További részletek ]
Szokodi Veronika webgalériája
PR: 2
Szokodi Veronika webgalériája
Szokodi Veronika weblapján festményeiből és fotóiból láthat ízelítőt az érdeklődő. A folyamatosan bővülő honlapon lehetőség van: * Képgaléria megtekintésére; képrendelésre és vásárlásra; * Regisztrációra; chat-elésre; * Fórum és blog bejegyzés, hozzászólás tételére; * Képeslapküldésre. Honlapomra látogatva bárkinek lehetősége nyílik festmény illetve rajz megrendelésére. Készíttessen egyedi ajándékot ajándékba, meglepetésnek vagy akár önmaga számára, egy kézzel készített alkotás formájában, legyen az portré, karikatúra vagy éppen olajfestmény.
http://szokodivera.qwqw.eu [ További részletek ]
Diószegi Anikó és Vizsralek Nóra honlapja
PR: 2
Diószegi Anikó és Vizsralek Nóra honlapja
Festészettel, festménymásolatok készítésével, fal-, tábla és vászonképek restaurálásával, intézmények, gyerekszobák egyedi kézzel készített dekorálásával, régi és új bútorok díszítésével foglalkozunk.
http://www.ecsetvonas.hu [ További részletek ]
Jarmeczky István festőművész
PR: 0
Jarmeczky István festőművész
Kortárs pécsi festőművész. Munkái lírai absztrakt olajképek, intenzív izzó színekkel, határozott képi szerkezettel. A komplementer színharmóniák és a kompozíció rendje egymásra épülve, egymást kiegészítve teremtik meg a képekből sugárzó belső feszültséget, a harmónia dinamikus egyensúlyát. Festészete az absztrakció különböző szintjein képi gondolatok a rációról és az emócióról, az egy-egy pillanatba sűrűsödő életről. "Az izzó, hideg és meleg színekkel festett, a kristályos szerkezetekből az olvadékony halmazállapotokon keresztül a vibráló, interferáló folthatásokban játszó-sugárzó olajképek olyan hőkamerás felvételeket idéznek, amelyeken a jelenségek és a formák az emberi szem számára érzékelhetetlen hullámtartományokból a megjeleníthető, de valószínűtlennek, már-már misztikusnak ható, intenzív színrezgésekbe fordulnak át." / Novotny Tihamér művészeti író /
http://www.jarmeczky.hu [ További részletek ]
Jakab Elek festomuvesz
N/A
Jakab Elek festomuvesz
De itt most nem egy kliséről kell beszélnünk, hanem Jakab Elek valóságáról, mely mellett nem tudunk rózsaszínű ábrándokkal elballagni. Jakab Elek művészi valósága magával ragad, megfogó, és éppen abban lett megfogó, hogy a csontig hasító de ugyanakkor simogató frappánssággal járta körbe mindazt, ami teljes kerekségében az emberi élet: az indulatoktól a csókig, a feszülni akarástól a megalkuvásig, a szükségletektől a szenvedélyekig, a dactól a megrogyásig, a szerelemtől, a rajongástól az elmúlásig.
http://www.painter.ro/index.php?id=3 [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829